baks21 0 Napisano 17 Styczeń 2010 cześć szukam chetnych do pogrania w COD MW onlineOto Moje Id:Baks21 jestem codziennie w godzinach wieczornych pozdrawia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackRafal 0 Napisano 17 Styczeń 2010 Witam gra która posiadam: - GTA 4 Mój ID: BlackRafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vojt 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Witam, wieczorami w: Battlefield 1943 U2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marko0424 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Witam! Ciężko zebrać ludzi do Friendsów, ludzi z którymi pogramy w pare gier a nie tylko jedną. Wpisujcie swoje PSN ID, w jaki gry online gracie oraz kiedy jesteście online! Grajmy razem, miejmy więcej FUNNu :) MOJE GRY ONLINE TO: -FIFA 10 :) -COD5 -COD6 -U2 -KZ2 WPISUJCIE SIĘ MOŻE TO SIĘ PRZYDAĆ DLA LUDZI CHCĄCYCH POGRAĆ W PARE GIER RAZEM :) UWAGA ! w temacie podajemy tylko gry, psnid oraz godziny, tak jak chciał autor, konkrety dogadujemy poprzez PW, wszystkie posty nie na temat będą odrazu kasowane Witam! Ciężko zebrać ludzi do Friendsów, ludzi z którymi pogramy w pare gier a nie tylko jedną. Wpisujcie swoje PSN ID, w jaki gry online gracie oraz kiedy jesteście online! Grajmy razem, miejmy więcej FUNNu :) MOJE GRY ONLINE TO: -FIFA 10 :) -COD5 -COD6 -U2 -KZ2 WPISUJCIE SIĘ MOŻE TO SIĘ PRZYDAĆ DLA LUDZI CHCĄCYCH POGRAĆ W PARE GIER RAZEM :) UWAGA ! w temacie podajemy tylko gry, psnid oraz godziny, tak jak chciał autor, konkrety dogadujemy poprzez PW, wszystkie posty nie na temat będą odrazu kasowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 19 Styczeń 2010 Ja gram w : battlefield bad company , motorstorm pacyfic rift , gta 4 (najczęsciej) i to wszystko . Aktualnie gram w cos cały czas ale bede napewno w granicach 18:00 chetnie pogram :D PSN ID : attention_15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter1029 0 Napisano 21 Styczeń 2010 Najczęściej jestem wieczorem po 19 ale czasem i rano się pojawiam, a ostatnio grywam w: FIFA 10 Uncharted 2 LittleBigPlanet WipEout HD Fury PSN ID: piotrekwsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardenno 0 Napisano 21 Styczeń 2010 Moje gry on-line: Killzone 2 Cod5 - zwlaszcza Zombie (wszystkie plansze) Cod6 MW2 Plastation id: ardenno Headset: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekyido 0 Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) Fifa 10 Codmw2 posiadam headset godziny wieczorne chyba ze w weekend to o kazdej porze moge sie pojawic Psnid:spurs23 Edytowane 22 Styczeń 2010 przez maciekyido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaminiQ 0 Napisano 22 Styczeń 2010 GTA 4 Killzone 2 Far Cry 2 Motorstorm : Pacific rift NFS: Undercover ID: DaminiQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rassiq 12 Napisano 23 Styczeń 2010 id: Rassiq MW2 (kompletne no life-rstwo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 23 Styczeń 2010 Chętnie zagram z kimś w Mercenaries 2 pisac na priva albo psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poniat 0 Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) Szukam kogoś chętnego do zdobycia trofeów z Avatar The Game bądź LORD Conquest ! wiekszosc mozliwych do zdobycia w grach 1vs.1 pisac "donponiates" bądź gg 6194850 Edytowane 24 Styczeń 2010 przez Poniat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
g.jaworski 0 Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) Call Of Duty : Modern Warfare 2 szukam znajomych do wspólnego bicia innych...pisać na priv Edytowane 24 Styczeń 2010 przez g.jaworski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adinho18 0 Napisano 25 Styczeń 2010 Witam chciałbym was serdecznie zaprosić do klubu który się nazywa STRONG TEAM. Od dziś rozpoczyna się rekrutacja , w naszym klubie mamy już 2 dobrych napastników więc ludzie jeżeli nie tylko zależy wam na bramkach to zgłaszajcie się do nas gdyż chcemy w naszej drużynie dobrego OBROŃCY który dobrze rozgrywa piłkę najlepiej jak by miał już jakieś doświadczenie w trybie Virtual Pro. Pilnie również szukamy pomocnika.Pomocnik nie musi mieć koniecznie wysokich umiejętności wystarczy by miał chęć czas i ambicję do rozwijania swojego zawodnika. Chętni niech zgłaszają się pod nr gg 1929540 lub na Ps3 NIC -suszinho18 jakie umiejętności ma twój gracz ? jak coś to napisz do mnie na PSN jak bedziesz dodam cie do znajomych i przy okazji obejrzyj sobie klub mamy juz sporo meczy rozegranych chyba z 40 ale nie jestem pewien ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leniuchy1 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Grywam w: F1 championship edition GT5 Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Motor Strom 1 PES-a 2009 ale jestem nie najlepszy! Race Driver Grid Call of Duty 3 Civilization Revolution mój ID to: leniuchy1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloudstorm 0 Napisano 30 Styczeń 2010 Chętnie zagram z kimś w MAGa :) Mój ID: Filenek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 30 Styczeń 2010 - Call of Duty Modern Warfare 2 ( praktycznie codziennie od 20.00 ) - FIFA 08 ( od 20.00 ) PSN ID : goldzor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadhold 0 Napisano 31 Styczeń 2010 -Call of Duty : Modern Warfare 2 (bardzo czesto) ID. hadhold Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szark 0 Napisano 31 Styczeń 2010 Szukam ludzi do gry MW2 Dodawać SpacierShark123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0jtek09 0 Napisano 31 Styczeń 2010 wtam:) szukam chetnych do gry w : Ufc Undisputed fife10 tekkena6 :) Nie gram jakoś mega dobrze ale słaby tez nie jestem :) i nie rozączam sie gdy cos nie idzie po mojej mysli :) pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w1ck0n3 0 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) Hej! Jeżeli ktoś szuka chętnych do gry, zdobywania trofeów itp. Posiadam Afro Samurai Beowulf Bladestorm Borderlands Brutal Legend Burnout Paradise Buzz Polskie Łamigłówki Buzz Quiz Tv Def Jem Icon Devil May Cry 4 Eat Lead Eye Of Judgment EyePet Facebreaker Fairtyle Fights Fallout 3 Fantastic Four Fifa Street 3 Fight Night 3 Genji Gta 4 Guitar Hero 3 Hellboy James Cameron's Avatar The Game Killzone 2 Lair Little Big Planet Madden NFL 2008 Mirror's Edge Monopoly Motorstorm Motorstorm Pacific Rift NFL Tour NHL 08 Overlord 2 Pain PES 2008 Quantum of Solace Rainbow Six Vegas 2 Sacred 2 Saints Row 2 Spyro The Dragon The Bourne Conspiracy The Chronicales of Narnia The Club Tom Clancy's End War Tom Clancy's Ghost Recon Turok Unreal Tournament Virtua Fighter 5 Wet oraz wiele innych, ale nie pamiętam w tej chwili tytułó ponieważ jestem w pracy. oraz PSN: 3on3 NHL Arcade, Battlefield 1943, Burn Zombie Burn, Buzz Junior Dino Den, Fat Pricness, Invincible Tiger: The Legend of Han Tao, Madden NFL Arcade, Matt Hazad Blood Bath and Beyond, Mushroom Wars PUnisher No Mercy, RA3 Commander's Challegne, Rag Doll Kung Fu, TMNT Turtles in Time Reshelled, Topatoi, Trine, Watchmen, Worms, Zombie Apocalypse, Warhawk. Edytowane 2 Luty 2010 przez w1ck0n3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iquis 1 Napisano 2 Luty 2010 Mój nowy nick: IquisPL (stary był ojca i był strasznie dziadowski, więc zbieranie tropfiów, achików i frag zaczynamy od nowa. Gram w: - W Call of Duty: World at War (zaczynam od nowa więc 5 lv) - Uncharted 2: Among Thieves (tu liczy się skill) - Borderlands (będę musiał od początku zaczynać) - na 100% zakupie Bad Company 2 i spędzę w nim resztę życia ;] Jeżeli w demie będzie multi to oczywiście jestem chętny. Gram w godzinach 15:00- 17:00 i potem gdzieś do 21:00 przy odrobinie szczęścia, jak nie to tylko w godzinach wieczornych. W weekendy możecie mnie szukać 24h ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 4 Luty 2010 Witam , potrzebuję chętnych do zrobienie trophy w Burnoucie ( spotkać się w 8 osób na stadionie ) na jutro ( piątek , godzina 20 ) . Wysyłać zaproszenia , Psn Lukasz2525 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaweczka 0 Napisano 4 Luty 2010 Chętnie zagram z kimś w MW2 (posiadam hs). Jeżeli ktoś chce pograć w nowe demo Aliens vs Predator MP to pisać na ps3 nick:Kaweczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reakwon 1 Napisano 4 Luty 2010 Zapraszam do GRY w: KZ2 BF:BC2(demo) Fifa 09 Pisać PSN:ReakWonPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach