KoXuCh 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Potrzebuje pomocy w trofeach On-Line dodawajcie mnie na PSN - psnID - DerLeY8 , GG - 3235574. Jakby co to sam też pomoge jeśli ktoś bedzie chciał więc piszcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kpotocki 0 Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) ktoś chce porobić trofea online ?:P gg 9287716 id kpotocki Edytowane 2 Styczeń 2010 przez kpotocki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kpotocki 0 Napisano 4 Styczeń 2010 (edytowane) ok jest platyna ;) Edytowane 6 Styczeń 2010 przez kpotocki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NarwanyOperatorKombajnu^^ 0 Napisano 15 Styczeń 2010 chętnie pomogę każdemu :P ID : luki1_02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymek2424 0 Napisano 12 Luty 2010 witam gra ktos jeszcze w ta gre?? chetnie porobie trofea online brakuje mi wszystkich. gg 4670983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEDZONG 0 Napisano 13 Luty 2010 witam gra ktos jeszcze w ta gre?? chetnie porobie trofea online brakuje mi wszystkich. gg 4670983 Ja jestem chętny do współpracy! gg 3067797 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
henio94 0 Napisano 17 Luty 2010 Własnie dowiedziałem się o zakmykaniu serwow przez ea. Potrzebuje partnera by zrobić wszystkie trofea w multi, odwdziecze się tez pomocą. Zainteresowanych proszę o kontak na psnid: Desert4pl lub gg 9332922 proszę bardzo o pomoc. W ten weekend chce mieć już wszysktie trofea za multi zrobione : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hettar 0 Napisano 18 Luty 2010 Własnie dowiedziałem się o zakmykaniu serwow przez ea. Potrzebuje partnera by zrobić wszystkie trofea w multi, odwdziecze się tez pomocą. Zainteresowanych proszę o kontak na psnid: Desert4pl lub gg 9332922 proszę bardzo o pomoc. W ten weekend chce mieć już wszysktie trofea za multi zrobione : D Henio, Ja co prawda mam te trofea ale mogę Ci pomóc. Gram najczęściej po 22.00 więc jeżeli Ci to nie przeszkadza to służę pomocą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
henio94 0 Napisano 18 Luty 2010 Dobra Hetter. Wysłałem ci inv i się jakoś zgadamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 20 Luty 2010 (edytowane) Witam. Również proszę o pomoc w zdobyciu pucharków on-line. Mam tylko jeden zrobiony na splitscreenie :( ... Właśnie zaliczylem wszystkie trofki on-line :D Gra ma jakiegoś lekkiego buga. Ktoś się do mnie podłączył kiedy chciałem zmordować "I Will Take It" i w czasie respawna zacząłem do niego pisać wiadomość. Jak skończyłem (a troche czasu mi to zajęło) to w między czasie koleś wyszedł z gry. Gra wystartowała normalnie tylko, że... byłem sam na planszy :pardon: Wczoraj się z tym męczyłem do 6 rano, a dziś dostałem za frajer w niecałe 2 minuty :whistling: Edytowane 25 Luty 2010 przez janki41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilloLFC 1 Napisano 13 Marzec 2010 ja tez moglbym powbijac troche Online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scanel 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 może mi ktoś powiedziec czemu nie da sie dostac na lotra online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 11 Wrzesień 2010 z tego co kojarzę wyłączyli serwery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scanel 0 Napisano 11 Wrzesień 2010 a mają zamiar je przywrócić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart161180 1 Napisano 11 Wrzesień 2010 Zobacz to serwery wyłączone na amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach