pawlos26 2 Napisano 10 Luty 2009 - 7 - 4 - 1 (Ukryte) 10 - Take 10 inhabitants for a ride. (Ukryte) 20 - Eat 20 inhabitants. (Ukryte) 100 - Stretch BOY to a length of 100m. (Ukryte) Bye-Bye BOY - Meet up with Bye-Bye BOY. (Ukryte) The BOY House - Rotate the roof of the BOY House. (Ukryte) The Space Squirrel - Find the Space Squirrel. (Ukryte) BOY Quiz Expert - Answer all questions correctly in the BOY Quiz. The Prince - Take the Prince for a ride. (Ukryte) 765 - Report a length of exactly 765m to GIRL. (Ukryte) Unproportional - Make BOY's body grow thicker while keeping his head small. (Ukryte) Combined Character - Create a combined character by eating an animal and a human or a fruit and a human. (Ukryte) Eat Your Words! - Eat the words NOBY NOBY BOY within the manual or in the staff credits. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 19 Luty 2009 Oj dziwna ta gra, dziwna. Właśnie troszkę popykałem, nie za długo, bo przecież są Barwy Szczęścia, ale te kilka minut wcale nie wyjaśniło mi na czym polega ta gra. Przeszedłem Tutoriala i hmmm. Nadal nie wiem. A jak dałem Quit Game to dostałem Trophy... Wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 19 Luty 2009 Masakra... czegoś takiego jeszcze nie widziałem... mam już 5 trophy's ale nadal nie mam pojęcia o co chodzi ;) Rozciągamy tego naszego "BOY'a" zjadamy co podanie, skaczemy latamy, w tle muzyczka jakieś dziwne odgłosy. Tylko dla prawdziwych świrów, ale fakt - urocze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 20 Luty 2009 Pograłem dzisiaj trochę dłużej i uważam, że gra jest beznadziejna. No ale za te pieniądze, to w sumie tak jakby kupić same pucharki. Mniejsza z tym. Zostały mi 3 rzeczy do zrobienia. Nie mogę znaleźć księcia (wygląda jak ryba młot). Nie wiem jak zakręcić dachem domu. No i jeszcze Unproportional - Make BOY's body grow thicker while keeping his head small. ??? Z tym ostatnim robię to co powinienem (albo nie) , a trophy nie wpadajet ... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 20 Luty 2009 wejdz do domu i poruszaj domem tak jak boyem ;d a zjadles slowa noby noby boy w manualu?? jak to zrobic *,,* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 20 Luty 2009 (edytowane) No kurna chata, robiłem tak... Widocznie Trophy jest wrażliwe na jakieś szczególne ruchy ;p Zjadanie słów jest proste, tylko trzeba w dobrej kolejności zjeść. I jakoś się przestawia w tryb jedzenia, ale nie wiem jak lol. Ponaciskaj wszystko aż Noby będzie roztrącał swoim ciałem literki, wtedy też działa już L2 i można zjadać. Jak źle zjesz to po prostu wydal nieodpowiednią literkę i tyle. Edytowane 20 Luty 2009 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 20 Luty 2009 mi wczoraj wpadlo zaraz po wejsciu do domu ;d chwile poruszalem domem tak z 15 sec io wpadlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 22 Luty 2009 O co chodzi z tym gold trophy bo nie mam pojęcia ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 22 Luty 2009 Wyżej masz wytlumaczone.. Ma ktoś pojęcie jak znaleść tego księcia, bi już szału dostaje . Jest to ostatnie trophy lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) Musisz znaleźć mapę z Katamari, księciunio się wcześniej czy później powinien tam pojawić. Jakieś 50 map przejedziesz... Uwaga, bo mały jest skurczybyk. Mnie tam dalej nie zalicza kręcenia dachem... :( Edytowane 22 Luty 2009 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 22 Luty 2009 A gdzie sa te literki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) Ps3_player [yt]RnovxCab8gw[/yt] kill to nie książę. Książę nie ma podwójnego podbródka. [yt]ld8jhw7kCLE[/yt] Edytowane 22 Luty 2009 przez misiopuchatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Luty 2009 wiem jak wyglada, ale najwiekszy problem bylo znalesc mape z katamari, po 4 h przelaczania kolejnej mapy w koncu trafilem na mape z katamari, ale po 30 min szukania ksiecia dalem sobie spokuj , menela nigdzie nie bylo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 23 Luty 2009 Aż chyba w końcu ściągnę tą grę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 23 Luty 2009 eh nie polecam tego syfu xD w tym o nic nie chodzi, kompletna bzdura, zjadasz wszystko i sie rozciagasz bez celu... sry jest cel, pomoc urosnac dziewczynie , lol ale i tek nie kminie tego tworu... omg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 23 Luty 2009 No to podziękuję :D Dzięki :D Kasę odłożę na kupkę z napisem Rag Doll Kung Fu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 23 Luty 2009 Ja mam problem z tym trophy unproportional nie mam pojęcia jak to zrobić a btw. Co to jest katamari? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 23 Luty 2009 To inna gra też schizowa tego samego producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 23 Luty 2009 Hehe mniej schizowa. Tam przynajmniej jest 'fabuła'. [yt]H44dizCSFTU[/yt] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Luty 2009 Jak wybrać misji (plansza)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ps3_player 1 Napisano 23 Luty 2009 wchodzisz do tego domku i tam masz takie napis z chmurek ułożony new game i dajesz potem yes,move i ci się nowa plansza ładuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 23 Luty 2009 wchodzisz do tego domku i tam masz takie napis z chmurek ułożony new game i dajesz potem yes,move i ci się nowa plansza ładuje. Dzięki, ale ukończyłem 100%. :) Ogólna fajna gra. Moja ocena 7/10 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 24 Luty 2009 a ma ktos wskazowke jak znalesc ksiecia? bo jest to jedyne trofeum, i juz bylem na mapie z katamari i nie moglem go nigdzie dostrzec lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 24 Luty 2009 Jedyna wskazówka jest taka żeby szukać do skutku. Niestety nie ma jakiegoś określonego sposobu. Pojawia się losowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 24 Luty 2009 ale on sie po jakims czasie pojawia czy od razu jest na mapie z katamariii??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach