Skocz do zawartości
pawlos26

Noby Noby Boy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@up

mi się udało przypadkiem ale chodzi chyba o to aby tak rozciongać noby boya i reportować to tej dziewczynie i włancza się potem taka scenka jak on owija moon.

Edytowane przez Ps3_player

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
a ma ktos wskazowke jak znalesc ksiecia? bo jest to jedyne trofeum, i juz bylem na mapie z katamari i nie moglem go nigdzie dostrzec lol

Cały czas szukałem trwało to godzinę lub więcej. Noby Noby Boy ma aż 50 poziomów. Misji są generowane losowo.

Edytowane przez pack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a jak sie dostac na ksiezzyc :D??

Tam, gdzie jest opcja raportowania wyniku po lewej jest wybór planety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marność wśród dziwności! Tak mogę opisać tą "grę".

Włączyłam to "coś" i... WTF!? Co to ma być?

Trofea - tak ta aplikacja warta jest zakupu jedynie dla zdobycia pucharków.

"Pograłam" w ten dziwny wytwór może z godzinę, coś tam zdobyłam i przyznam robiłam wszystko według poradnika, ponieważ sama nigdy bym nie wymyśliła co można zrobić, żeby dostać jakieś trofeum.

Najbardziej uśmiałam się z trofeum za wyjście z gry :laugh:

Edytowane przez AGArtha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rozciągnąć go do 765 metrów? najdalej udało mi się chyba do 430m, parę razy do 600 iluś ale to tak, że puściłem gałki i zawisnął na planszy i zaczął się w dół rozciągać sam i pękał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak rozciągnąć go do 765 metrów? najdalej udało mi się chyba do 430m, parę razy do 600 iluś ale to tak, że puściłem gałki i zawisnął na planszy i zaczął się w dół rozciągać sam i pękał

Możesz go kurczyć, jak rozciągniesz raz na 250, drugi raz na 250, a trzeci na 265 to też dostaniesz trofeum. Po prostu nie zgłaszaj wyniku w międzyczasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahaa, ja zrozumiałem, że trzeba jednocześnie mieć 765, a jak się właściwie zgłasza wyniki?

Zostały mi tylko 3 trofea - 765, unproportional i księciunio, powinno byc niedługo 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ahaa, ja zrozumiałem, że trzeba jednocześnie mieć 765, a jak się właściwie zgłasza wyniki?

Nie chodzi o długość rzeczywistą w danej chwili, a długość zgłaszaną, a tam można kurczyć i rozciągać. O ile dobrze pamiętam, to lewa gałka w górę i kwadrat, a potem górna opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie chodzi o długość rzeczywistą w danej chwili, a długość zgłaszaną, a tam można kurczyć i rozciągać. O ile dobrze pamiętam, to lewa gałka w górę i kwadrat, a potem górna opcja.

Lewa gałka do góry i start :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah i jak pierwsze trofeum wpadło o 17:32, tak przed chwilą poszło 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

A ja mam problem z unpropotrional, boy wyglada tak:

boy.jpg

a trofeum jak nie wpadlo tak nie wpada...

oczywiscie na dole to glowka :)

jakies pomysły?

Edytowane przez konixxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O_O jak zrobiłeś takiego boya lol?

Na pocieszenie Ci powiem, że mi nie wpada to i jeszcze za kręcenie dachem. Księciunia oczywiście też na oczy nie widziałem.

Ta "gra" nie dość, że beznadziejna to jeszcze ma zwalone trophies. Poracha roku w moim mniemaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

lol wlasnie wpadlo a nic nie robilem... jadlem co sie dalo, na planszy z nieruchomymi literkami wlasnie je jadlem, rosl caly czas, potem zaczal nawet drzewa srutowac.. :) on juz na tej glowce chodzi, bo mu nogi nie siegaja do podloza:) a ksieciunio jak znalazlem plansze z tęcza na moon to odrazu byl...

edit:

no ja dostalem slota bo jakbym kupil i za to zaplacil to tylko po zylach sobie dac:) 100% weszlo i kasuje profil kolesia z ktorego sciahgnalem, nie ma co tego trzymac na konsoli...

Edytowane przez konixxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie mam jak zrobić przy rozciąganiu żeby się z różowego w wielokolorowy zmienił nasz boy? ;o raz mi się udało i wtedy ci mieszkańcu planety siadają i można ich przewieźć ale ja nie mogę zrobić żeby się zmieniło w kolorowe ;o nie wiem co źle robię czy to trzeba przy rozciąganiu jeszcze jakiś guzik nacisnąć? jak kogoś zjem to od razu jest "wydalony" :D hmm... nie wiem proszę o pomoc ;D dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi