SDRaid 100 Napisano 30 Czerwiec 2009 A ja: - Resistance 2 (platyna blisko) - Red Faction Guerrilla (platyna daleko) W sierpniu batman, moze lbp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tricker20PL 1 Napisano 1 Lipiec 2009 Tomb Raider Underworld(chce platynke),czasem Killzone 2(Online) no i chce też platynke w Resident Evil 5;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlayeR 0 Napisano 2 Lipiec 2009 PS3 - [Prototype], Burnout Paradise X360 - Afro Samurai, Halo 3 + jakieś popierdółki: Super Stardust HD i jakieś demka multi z XBLA/PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 2 Lipiec 2009 demon souls, burnout paradise (platyna jest :teehee: ) ,killzone2 (tuż też jest platyna) no i best hardcore game devil may cry 4 :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 2 Lipiec 2009 (edytowane) Fight Nght 4 , PES 2009 a z PSSTORE to NHL 3ON3 , Crash Commando. :) Edytowane 2 Lipiec 2009 przez crash5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 12 Lipiec 2009 Infamous, Far Cry 2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 12 Lipiec 2009 Fight Night Round 4, Call of Juarez, FIFA 09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 12 Lipiec 2009 Ja właśnie jakieś 3 godziny temu skończyłem trofea w rag doll teraz sobie ściągam Crasha 3 i zamierzam sobie przypomnieć stare czasy grając w tą grę i zapuszczę sobie jeszcze kawałek - JESTEM BOGIEM. wtedy to chyba odlecę :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 12 Lipiec 2009 Fight Night Round 4, Midnight Club Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 12 Lipiec 2009 Ja obecnie od czasu do czasu przejdę sobię w trakcie 3 - 4 godzinnej sesji Ratcheta od nowa ;) Heh... A zamierzam kupić Paradisa i GTA IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Lipiec 2009 Wróciłem do WipEouta HD (genialne online!), odpoczynek od KZ2 na rzecz BF 1943 (aż do pojawienia się nowych mapek i patchu). Poza tym wczoraj wpadała platynka w inFAMOUS, więc gra wędruje na półkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 12 Lipiec 2009 Battlefield: Bad Company Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 12 Lipiec 2009 Uncharted 1 i czasami LBP (muszę się zmusić żeby w końcu to skonczyć bo klapa z gry....). A już za chwilę Resistance 1 i 2 oraz SF4 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 12 Lipiec 2009 call of duty 4 modern warfare - online, jak ktos lubi popykac w hs&d to dodawac: psnid: adek66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 12 Lipiec 2009 Zaraz rozdziewiczam Uncharted a wczoraj po zaledwie tygodniu grania wpadła platynka w Pure :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Lipiec 2009 Gram: - BattleField 1943 (Atak na Wietnam!) - Wipeout HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicarz 4 Napisano 13 Lipiec 2009 - Demon's Souls - Fallout 3 - SOCOM Confrontation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 13 Lipiec 2009 Eat Lead: The Return of Matt Hazard Motorstorm: Pacific Rift World of Warcraft (ale to na PC :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 14 Lipiec 2009 GTA IVGrand Theft Auto IV KZ2KillZone2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poczesaniec1 0 Napisano 14 Lipiec 2009 Call Of Juarez Battelfield 1943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) MGS4: Guns of the Patriots! Edytowane 18 Październik 2009 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 19 Lipiec 2009 Ja w dzisiejszą noc przeszedłem Penny arcade adventure's : Episode two a od jutra jadę Dead Space . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 19 Lipiec 2009 Mój gameplan: 1.Od poniedziałku kończę inFAMOUS (do platyny) 2. Fat Princess (jak wyjdzie to must have) 3. Prince Of Persia (do Platyny - sell) 4. Uncharted: Drake's Fortune (do platyny - sell) 5.Overlord 2 (trzeba kupić jak wszystko się sprzeda) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 19 Lipiec 2009 (edytowane) Dusze od tygodnia znowu GTA4 :D a od wtorku lub środy Colin Dirt Edytowane 19 Lipiec 2009 przez Qekon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 20 Lipiec 2009 demon's soul's vipeout HD burnout big surf island Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach