Roni 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Ja gram w Fife Street 3 i w GT5 Prologue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 18 Kwiecień 2009 przechodze juz 4ty raz demo ffxiii ;) Japonskie Pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 18 Kwiecień 2009 Japonskie Pss? Chciałbyś. Nie ma tego na PSS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freezy1989 16 Napisano 18 Kwiecień 2009 Aktualnie Gram w Internet Search xD , a tak na poważnie w Gierki z Pss i przewaznie killzone 2 i LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 18 Kwiecień 2009 Japonskie Pss? Sądząc po polu Skąd kolega cieszy się demkiem z japońskiego packa PS3 z filmem Final Fantasy, w którym również było demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 24 Kwiecień 2009 COD 5 multi i KZ2 multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Kwiecień 2009 Gram: - PixelJunk@Monsters - Stardust HD - Burn Zombie Burns! - Killzone 2 online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 24 Kwiecień 2009 MGS 4 i KillZone 2 ( multi + męczarnia z poziomem elite :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 24 Kwiecień 2009 GTA 4 ( męczę 100% ), U:DF ( Crushing ), Dead Space ( Impossible ), KZ2 ( multi + Elite ) i zaczynam Fallouta 3 :P do wyjścia inFamous chce to poprzechodzić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) - Worms ( online / ranked match / intermediate :)) - Killzone 2 multi ( platynka wczoraj wpadła :) ) - Resident Evil 5 Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez leon83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 25 Kwiecień 2009 Ja w LBP i Resident Evil 5 w Versusa (platyna). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Ja póki co pykam w Fallouta 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) Po wymęczeniu do granic możliwości KZ2 przyszedł czas aby powrócić do Liberty City. Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 25 Kwiecień 2009 (edytowane) Aktualnie męcze trzy sztuki : - Burn Zombie Burn! - Rag Doll Kung Fu - Wipeout HD Edytowane 25 Kwiecień 2009 przez BOBSON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 26 Kwiecień 2009 -Killzone 2-multi -Resident Evil 5-na luzie single Planuję zakupić: -Midnight Club -Guitar Hero World Tour/Metallica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 27 Kwiecień 2009 Po wymęczeniu do granic możliwości KZ2 przyszedł czas aby powrócić do Liberty City. lawl, jak mozna do granic mozliwosci wymeczyc kz? platyna to nic. Hmm, a ja co teraz cioram, na glownym froncie liga w KZ2, niedawno skonczylem bioshocka i zabralem sie za LBP ktore wczoraj skonczylem wraz z Resistance 2, a obecnie procz kz to jeszcze Dead Space (trophies :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker 0 Napisano 27 Kwiecień 2009 LittleBigPlanet i Fifa 09 po sieci. Później zastanowię się nad zakupem Resident Evil 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlon 4 Napisano 27 Kwiecień 2009 katuje kz2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veno 0 Napisano 27 Kwiecień 2009 Wpisujcie w tym temacie , jakie gry aktualnie katujecie , ja teraz pogrywam w VT 3. Nie gram, czekam na GoW III xD A tak na poważnie LBP :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 27 Kwiecień 2009 burnout ultima box Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 27 Kwiecień 2009 singstar :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 27 Kwiecień 2009 skończyłem grac we flower jutro planuje zakupić little big planet oraz alone in the dark;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciurlas 0 Napisano 28 Kwiecień 2009 Heh, walczę w/z Saints Row 2 - jak na razie 36 godzin gry, 31 % zaliczone :) . Wiem, że tempo niemożebne, ale do gierki podchodzę bardzo swobodnie, bo mam się przy niej odstresować, a nie spinać, i nie mam parcia na główne wątki - ot, tu polecieć, tu pozabijać, zaliczyć kilka sklepów, pojeździć bez celu, zahaczyć o dodatkowe questy... Mam czas... Póki nie kupię Fallouta 3 :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 28 Kwiecień 2009 (edytowane) "kubeczki" Dobrze sie zastanów zanim kupisz " Alone In The Dark " Gram w "Black" (ps2, xbox) "Fable 2" Edytowane 28 Kwiecień 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 28 Kwiecień 2009 Mirrors edge, robie platynke i wymieniam potem na POPa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach