Mroovek 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 BAtman Arkham City a potem zastanawiam sie nad kupnem Dead Space 2 lub Saint Row 3 :D pierw czeba naprawic problem z netem w konsoli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalm86 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 BF3 online Vanqish - miłe zaskoczenie ta gra Deus Ex: HR UFC 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azim 1 Napisano 2 Kwiecień 2012 skończyłem Deus Ex: HR. Świetna gra, teraz wszystkie części GOW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenus 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 R.U.S.E zakupione z ostatniej promocji gier Ubisoftu (za 69zł :happy: ) i w końcu Enslaved, do którego zabierałem się od dłuższego czasu. Rzeczywiście fajny tytuł, aż szkoda że tak słabo wypromowany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimakPL 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 przeszedłem Uncharted 1 i 2 wiec czas na trzecia czesc w ktora gram od dzis jutro ma przyjsc poczta MGS4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 2 Kwiecień 2012 F1 2011 i Sly trilogy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strepsil 3 Napisano 2 Kwiecień 2012 Skończyłem własnie wbijanie platyny w Uncharted 1 i 2. Oprócz tego: Yakuza 4 (wbijanie platyny) Final Fantasy XIII-2 Red Dead Redemption i dla odmiany raz na jakiś czas Gran Turismo 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lived 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Naruto Generation :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) mgs pw - coop sfxt - weekendy z % ze znajomymi sh hd - powrót do przeszłości yakuza dead souls - nocki zarywam sh downpour - jakoś od dziś w grafik też wcisnę... te tytuły, praca, żona, rodzina, święta -dlaczego doba ma tylko 24 godziny?? :/ Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 4 Kwiecień 2012 UFC 3 i FIFA 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkkk 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 (edytowane) A ja w to http://1.sfgame.pl/i....php?rec=486574 Edytowane 5 Kwiecień 2012 przez kkkk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 5 Kwiecień 2012 resident evil 2 już kończe a potem 3 Nemesis( wieczorami z wiadomych powodów) , The Saboteur i Batman AA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 5 Kwiecień 2012 Wbilem platyne w KoA, i gram w Deus ex:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ogonek 0 Napisano 6 Kwiecień 2012 JA gra teraz w League of Legends w sktócie LOL, jesli ktos nie grał w LOLa to zapraszam do gry ! https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=4ed39e01ad613143165430 na tym linku mozna sie zarejstrowac Mój nick to: Ogonek I Kapusta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 6 Kwiecień 2012 Za refa to banik powinien poleciec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) "ogonek i kapusta" chyba ci się fora poje***y mną zawładnęła yakuza dead souls - powoli kończę 2 rozdział z 5ciu, 28 godzin na liczniku: 8000 zombie ubitych... Jak skończę myślę o skrobnięciu jakiejś recenzji w odpowiednim dziale, dla tych co znają serię i się boją o spin offa: tak to ta sama yakuza tyleż e zamiast pięści i wytatuowanych bandziorów walczymy z zombie robiąc im headshoty, nadal w konwencji około sandboxo/j-rpg. Edytowane 6 Kwiecień 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 6 Kwiecień 2012 Battlefield 3 - nabijanie level'a, no i zwiększanie ratia. Póki co 1.46, ale ciągle idzie w górę. FIFA 12 - od tej gry to chyba nigdy nie odejdę, póki oczywiście nie wyjdzie FIFA 13 (chyba, ze ta okaże się crapem) :D Gran Turismo 5 - gram gdy odpoczywam od wyżej dwóch wymienionych gier :) UFC Undisputed 3 Demo - gdy najdzie ochota obić komuś porządnie ryja, ta gra jest najlepszym zmiennikiem prawdziwego obijania :) inFamous 2 Demo - bardzo mi się spodobała, myślę, że w najbliższym czasie ją zakupię. Call of Duty Modern Warfare 3 - ostatnie wzmianki z tą grą, nie długo skończę w nią grać forever :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 7 Kwiecień 2012 Ps3: Shank 2 Shift 2 Mw3 360: BF3 Halo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silence 0 Napisano 7 Kwiecień 2012 Zacząłęm swoją przygodę z Heavy Rainem, a od czasu do czasu Fifka 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 7 Kwiecień 2012 Platynuję RE-ORC oraz pogrywam w Silent Hill 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 7 Kwiecień 2012 Captain America: Super Soldier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 7 Kwiecień 2012 resident evil 2 już kończe a potem 3 Nemesis( wieczorami z wiadomych powodów) , The Saboteur i Batman AA Hej, mam pytanko, RE 2 i 3 masz zakupione z PSS, czy może pudełkowe wydania jeszcze z PSX? Jak grafika się prezentuje na czarnulce? Myślę nad zakupem ale nie wiem czy jest różnica pomiędzy tymi pudełkowymi, a tymi z PSS, jakoś odświeżona grafika czy coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 7 Kwiecień 2012 Tak mam s PSS za darmo (jakiś czas temu dla plusowiczów był) na szczęście jest tak jak to zapamiętałem z szaraka nic nie jest poprawione dodane wszystko po staremu Oldschool i naprawdę polecam na pewno lepsze niż nowy ORC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 8 Kwiecień 2012 Deus Ex platyna, wiec biore sie teraz za hmm..... SLY2:) A kolejka dluga:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motoko 36 Napisano 8 Kwiecień 2012 No, więc aktualnie łupię w: Final Fantasy XIII Bladestorm Fight Night Round 4 Link To The Past Soul Reaver ciężko idzie to pogodzić czasowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach