szuldi82 384 Napisano 10 Maj 2012 bedzie Binary Domain, Rayman Origins, Deus Ex Brakujace Ogniwo oczywiscie nie wszystko na raz, po kolei:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 10 Maj 2012 Nie wiesz co tracisz... ;p Utknąłem w świece Dragon Age II i nie mogę się oderwać a gra przecież słabsza niż jedynka. Już boję się pomyśleć co będzie jak włączę Deus Ex. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azim 1 Napisano 10 Maj 2012 dark souls. I nic wiecej na długi czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Maj 2012 RE5 Gold, zajmie mi z moim wolnym czasem jeszcze ze 2-3 tygodnie, następnie chyba spróbuję Niesławnego z pakietu powitalnego, zabieram się już rok na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 12 Maj 2012 Utknąłem w świece Dragon Age II i nie mogę się oderwać a gra przecież słabsza niż jedynka. Już boję się pomyśleć co będzie jak włączę Deus Ex. Ja zaczynam jakoś na dniach DA2:) Zapewne będzie tak samo jak w Twoim przypadku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 12 Maj 2012 Powróciłem do AC II, muszę w końcu ją ukończyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fya 0 Napisano 17 Maj 2012 Nareszcie Uncharted 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 17 Maj 2012 Borderlands po kolei wszystkie DLC:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 17 Maj 2012 A ja w survival MW3 samemu to nie to samo i zastanwiam się czy by nie pograc w kampanie KZ3 a co tam pogram sobię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 17 Maj 2012 (edytowane) Nadal męczę FIFĘ 12, od czasu do czasu LittleBigPlanet i GTA IV :) Brak czasu robi swoje... Edytowane 17 Maj 2012 przez Jujo480 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Maj 2012 Kampania w Battlefield: Bad Company 2 i męczę Gt5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 19 Maj 2012 Aktualnie gram - Sackboy's Prehistoric Moves Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Maj 2012 Episodes from Liberty City... No i chyba trzeba będzie zagrać w MP3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 20 Maj 2012 Nadal Dragon Age 2 ale niedługo koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 20 Maj 2012 Gta IV. Potem dodatki, RDR i na koncu RDR UN. Potem porzycze sie od kumpla GOW'A 1 i 2 a kupie sobie 3. No tam w multi ACB I KZ3. Od czasu do czasu meczyk w FIFIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 20 Maj 2012 RDR...wciaga jak bagno...potem bankowo maxiu 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbir25 24 Napisano 20 Maj 2012 mam nadzieje że kończę dragon age 1, w weekend dorwałem child of eden i polecam bo naprawdę coś wyjątkowego, w końcu kupiłem uncharted 3 więc dużo godzin przede mną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 20 Maj 2012 Wieczorami jak ciemno jest to Silent Hill Collection HD, aktualnie 3 część, 2 mam już za sobą, zaś w dzień, kiedy jasno to God of War Collection, aktualnie 1 część ( mam nadzieje, że wpadnie platynka) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 21 Maj 2012 Max Payne 3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 22 Maj 2012 Obecnie: Uncharted 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 22 Maj 2012 Demon's Souls i Disgaea 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 24 Maj 2012 Uncharted 3: Drake's Deception - czas nadrobić zaległości :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 25 Maj 2012 Red Dead Redemption Bioshock 2 Battlefield 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 25 Maj 2012 (edytowane) W survival MW3 z kuzynem nie umie jakoś super grac na padzie ale jakoś daje rade. i w FIFE 11 wirtualną gwiazdą w legii warszawie :P Edytowane 25 Maj 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mavarius 13 Napisano 26 Maj 2012 Kingdoms of Amalur : Reckoning , polecam kapitalny gameplay. Darksiders - niezły klimat, oraz również świetny gameplay. Następne w kolejce : Ratchet : A crack in time, U3 - crushing, Rayman Origins, Jak Collection. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach