kloose 1500 Napisano 1 Lipiec 2012 Flower i RDR... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 1 Lipiec 2012 BF 3 z dodatkami/online a w miedzyczasie wojenny h potyczek zbieram plakaty i playboy'e w Mafia 2 i jezdze w F1 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 1 Lipiec 2012 Obecnie Infamous 2 :) na następny ogień prawdopodobnie kampania Black Ops lub Warhammer z Plusa ( decyzja jeszcze nie podjęta). W międzyczasie pogrywam w Fife 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 2 Lipiec 2012 Outland ukończony ... to czas na InFamous 2, jak tylko się ściągnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Lipiec 2012 Outland ukończony ... to czas na InFamous 2, jak tylko się ściągnie. Jak oceniasz Outland bo także to mam jeszcze przed sobą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 2 Lipiec 2012 Ja nie dawno ukończyłem dead space 2 a wczoraj mirror's edge niedługo wezme się za AC2 goty (znowu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 2 Lipiec 2012 Dalej inFamous 2 i kończę podstawkę GTA IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 2 Lipiec 2012 ICO collection :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Lipiec 2012 portal 2 w końcu dorwałem więc zobaczymy czy moje szare komórki jeszcze działają :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Lipiec 2012 cod;mw3 multi nareszcie :banana: może chce ktoś pograć razem w DM ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 3 Lipiec 2012 Jak oceniasz Outland bo także to mam jeszcze przed sobą? Nie jestem zwolennikiem platformówek ale jak dla mnie gra super, gra się przyjemnie, bezstresowo ... no może prócz walk z bossami :] Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mere 50 Napisano 3 Lipiec 2012 Ukończyłem Duke Nukem Forever średnia gra.. a tak to siekam w midnight club LA najlepsza samochodówka typu tuning itp. a na dniach biorę się za legende Metal Gear Solid 4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aste 1 Napisano 5 Lipiec 2012 Mare zgadam sie z tobą midnight jest świetna gra jeśli chodzi o tuning poluje na nią od niedawna bo niestety musiałem sprzedać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Lipiec 2012 Dragon's Dogma + PvZ,MTG13 i Nier :) tak more less na zmianę z czego te trzy ostatnie postanowiłem splatynować ponieważ tak świetnie się z nimi bawiłem że musze wbić platynkę żeby to uhonorować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 5 Lipiec 2012 Diablo3/deus ex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 6 Lipiec 2012 Darksiders:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robsons 0 Napisano 6 Lipiec 2012 Fifa 12 online :) Uncharted 3: Oszustwo Dreaka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsc 3 Napisano 6 Lipiec 2012 Dragon's Dogma + PvZ,MTG13 i Nier :) tak more less na zmianę z czego te trzy ostatnie postanowiłem splatynować ponieważ tak świetnie się z nimi bawiłem że musze wbić platynkę żeby to uhonorować :) przecież tylko Nier ma platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 6 Lipiec 2012 rdr: UN watek fabularny zakonczony...final mistrzostwo swiata ;-) chyba czas odfoliowac Spec Ops The Line Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The Ripper 9 Napisano 6 Lipiec 2012 Ps3 - Uncharted Drake's Fortune Psp - Tekken DR na zmiane z Monster Hunter Portable 2nd G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimakPL 0 Napisano 6 Lipiec 2012 Top Spin 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarveySpecter 38 Napisano 7 Lipiec 2012 Chwilowo zastój, diablo 3 i deus mnie znudziły, pozbybywam się wielu staroci i czekam aż mnie najdzie ochota na granie i pewnie wrócę do bioshocka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 7 Lipiec 2012 Dorwałem Warhammera. Bardzo fajna gierka - gejmplejowo to takie połączenie Uncharted i God of Wara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Lipiec 2012 Jak 2 miesiące temu ogarniałem wszystkie 9części silent hilli tak nadszedł czas na 5x metal gear solid :D kolejno od dziś: mgs3 mgs peace walker mgs (twin snakes) mgs2 mgs4 myślę że zajmie mi to troszkę czasu tym bardziej że przez natłok pracy ostatnio mam mniej czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 7 Lipiec 2012 Dorwałem Warhammera. Bardzo fajna gierka - gejmplejowo to takie połączenie Uncharted i God of Wara :) No ja kupujac PS+ bylem MEGA zaskoczony, ze dali wlasnie WH40K:SM bo bylem kiedy na ta gre napalony, no i sie nie zawiodlem, dala mi mega duza porcje funu, rzeklbym, ze dzieki tej grze zwrocil mi sie caly PS+ a reszta gier gratis:) A gram w Rainbow Moon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach