yamata-no-orochi 10 Napisano 7 Wrzesień 2013 W singlu Disgaea 3 i w przerwie Hatsune Miku Project Diva F. Z kolei online, razem ze znajomym, kampania co-op w Borderlands ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 7 Wrzesień 2013 Za chwilę będę miał PS+. I tu pytanie do was, od czego zacząć? :) Od jakiej gierki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 7 Wrzesień 2013 Sleeping Dogs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Wrzesień 2013 tyle ze SD przewinal sie juz dawno temu, a kolega sie pyta z tych gier ktore sa teraz dostepne :> tak mi sie wydaje. SR3, Mafia, Spec Ops, U3 Jesli o to ci chodzi to tez przegapiles nfs MW ktorego usuneli 28 sierpnia i pare innych gierek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 7 Wrzesień 2013 Odpalaj Xcoma:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 7 Wrzesień 2013 W takim razie, zakładam że czas masz do 17 września z wiadomych przyczyn polecam albo Mafia II albo NFS MW albo obie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 7 Wrzesień 2013 Dzisiaj kupiłem PS+, więc nie mam tych starszych gierek niestety. Jestem w trakcie ściągania Uncharted :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blik 22 Napisano 7 Wrzesień 2013 Lollipop Chainsaw zakupione w media expert za 30zł. Głupkowata gra a zabawa jest przednia :). Sparkle hunting! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 8 Wrzesień 2013 Czas odstawić Peace Walkera, a wziąć się za MGS2. Mam nadzieje, że się na dwójce nie zawiodę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 8 Wrzesień 2013 Ostatnio zaczełęm przygodę z saints row 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 8 Wrzesień 2013 PS3: Assassins Creed 3 PSV: Unit13, Little Kings Story Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) U mnie tylko skończyć kampanie w Hitmanie, wyzwania, dowody i wpadnie platynka. A na zmianę Gta 4, multik, z braciakiem farmimy levele itp.. Co do singla, zostało 35% i wiadomo jakieś tam queściki czy coś i będzie wymaksowany. I muszę to zrobić do premiery Gta 5 bo potem czasu nie będzie. Zapowiadają się ciężkie 2 tygodnie :P Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez olekksander Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 8 Wrzesień 2013 MP3 ukończony wczoraj, dziś w planach powrót do napoczętego AC3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 8 Wrzesień 2013 Saints Row i Spec Ops z Plusa :D Jutro może też AC3 rozpocznę. I tak nie dam rady tego ograć do 17 września, więc praktycznie tylko ''rzucę okiem" na gierki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 8 Wrzesień 2013 Chciałbym przejść Assasin Creed 3 do 17 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ak47 26 Napisano 8 Wrzesień 2013 bawię się w RDR, zamówiłem Last of Us, dzięki czemu zdobędę 50% zniżki w KG na GTA 5. Więc zdaje się że do grudnia mam zajęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 8 Wrzesień 2013 Na zmianę Rayman Origins i Castlevania LoS. Szkoda że tak mało czasu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) , dzięki czemu zdobędę 50% zniżki w KG na GTA 5. Który akurat na GTA V ponoć nie działa :laugh: ale uprzedzając pytania proponuję zadawać w odpowiednim temacie żeby spamu nie robić. Ja chyba zaczynam mieć syndrom "przedpremierowy" związany oczywiście z GTA - coś mi granie nie wychodzi;). Próbowałem AC3, ale mimo że pierwsza i druga część były świetne to trójka mnie odrzuca. Ed: no i trochę Rayman: Origins na Vitę. Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez fryz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Wrzesień 2013 Obecnie FFXIV:ARR, Mafia II i trochę coop'owych gierek z dziewoją. Niedługo dojdzie nam GTAV ( na 50% ), Rayman:Legends ( na 100% ) i może coś jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pony o))) 46 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) killer is dead. Edytowane 9 Wrzesień 2013 przez pony o))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 10 Wrzesień 2013 Ukończone DuckTales Remastered i Double Dragon: Neon (świetna gra!). Obecnie szukam kolejnych beat em up do przejscia w coopie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 10 Wrzesień 2013 up. dragons crown (POLECAM!), d&d, shank 1 i 2 (mniej ;) ) łupie w diabolo 3 i zapomniałem o reszcie świata :bunny: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzana 9 Napisano 11 Wrzesień 2013 Zagrywam się w lost planet3, niesamowicie wciągająca i klimatyczna gra, dziwie się recenzentom, ze tak jej nie doceniają choć nie wszyscy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 12 Wrzesień 2013 Superfrog (przyjemna gierka, polecam), a potem Ducktales . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 12 Wrzesień 2013 Skończyłem Max Payne 3 i nie wiem za co się zabrać tak aby zabić czas do 17-tego. W planie jest Assasins Creed 3, Battlefield 3 kampania, Driver San Fransisco, a może poprzechodzić mniejsze gry z plusa typu : Quantrum coś tam, Scott Pillgrim, Double Dragon Neon, Malicious... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach