arab 271 Napisano 3 Kwiecień 2009 Battlestar Galactica! BSG! BSG! Ehhh, przefantastyczny serial - z początkiem, rozwinięciem i zakończeniem - co rzadko się zdarza. długo długo długo nic - X-files - Firefly (szkoda, że tylko 7 odcinków) - Friends Obecnie oglądam: - Scrubs (po polsku Hoży doktorzy - zabić tłumacza!) - Terminator: Kroniki Sary Connor - Stargate (nie Atlantis) - CSI - wszystkie trzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 3 Kwiecień 2009 Moje ulubione seriale to "Miami Vice" i "The Simpsons". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 3 Kwiecień 2009 z kultowych: -the A team -MacGuyver -x-files -świat wg bundych z teraźniejszych: -prison break Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michciu237 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 U mnie aktualnie na topie są: 1. Prison Break 2. Dr. House 3. Californication Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlayeR 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 Dr House - za ten klimat =p ("myślę, że laski z prącia są nieetyczne" bodajże ^^) Ten House to typ takiego, rzecz by można - idealnego człowieka. Wredny, ignoruje w najgorszych przypadkach. Ze świecą takiego szukać : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 3 Kwiecień 2009 Prison Break :) Poza tym nie oglądam telewizji, czeka jedynie na 4 sezon wspomnianego serialu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Kwiecień 2009 Scrubs, Friends, South Park, Przystanek Alaska, Family Guy. Jesli chodzi o Friends to wiem ze to brzmi lamersko ale jestem absolutnym ekspertem w tej dziedzinie :) . Ogladalem kazdy odcinek po jakies 100 razy spokojnie juz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 3 Kwiecień 2009 1. Kompana Braci 2. Przyjaciele 3. South Park 4. Świat według Bundych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 (edytowane) Sci-Fi/akcja: Lost, 24, The Shield, The Wire, BSG (ale raczej pierwsza połowa, niż druga), SG-1, SGA, Doctor Who, Torchwood komedia/inne: The Simpsons, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Scrubs, Trzecia planeta od słońca, House Kolejność w miarę przypadkowa. Edytowane 3 Kwiecień 2009 przez pickles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluska 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 Miodowe lata !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Kwiecień 2009 X-Files (do piątego sezonu, później tylko odcinki związane z głównym wątkiem i końcówka ósmego sezonu) Świat Według Bundych The Clone Wars :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoHi 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 z polskich swiat wedlug kiepskich 13 posterunek miodowe lata pozostale prison break my wife and kids dr house Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 3 Kwiecień 2009 Miodowe Lata, Rodzina Zastępcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 3 Kwiecień 2009 Głównie Dr.House :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3pstrzy 11 Napisano 3 Kwiecień 2009 Wczesniej kręcilo mnie archiwum X ,Prison break dla rozluznienia Ale numer 1 to ZAGUBIENI niepowtarzalny klimat i zabawa tworcow z widzem a na deser GOTOWE NA WSZYSTKO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 3 Kwiecień 2009 Lost Desperate Housewives Smallville Heroes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 3 Kwiecień 2009 Ostatnio mam fazę na Family Guya, a tak ogólnie to Desperate Housewives, CSI (wolę Miami), do nadrobienia mam dużo Dr. House'a jeszcze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 4 Kwiecień 2009 CSI:NY PB 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 4 Kwiecień 2009 dr. House CSI Miami i Nowego Jorku South Park Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 4 Kwiecień 2009 CSI: NY Świat według Bundych 13 Posterunek Świat według kiepskich (początkowe docinki) O.C. Wzór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mniuwa 1 Napisano 4 Kwiecień 2009 Moda na Sukces xD hehe a tak na poważnie to tylko 13 odcinków odwróconych i animowana seria seriali Dragonballa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 5 Kwiecień 2009 MacGaywer nieustraszony Renegat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsky_90 2 Napisano 5 Kwiecień 2009 z Oldschooli to: Świat według Bundych A Team MacGyver miasteczko Twin Peaks z aktualnych: Prison Break Lost Traveler Kyle xy Heroes Jericho Gotowe na wszystko I pare innych no i jesli liczac ze Anime to tez seriale to Bleach, Fullmetal Alchemist, Elfen lied, Death Note, Great Teacher onizuka, darker than BLACK.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BOBSON 0 Napisano 6 Kwiecień 2009 Seriali które ogladałem dużo by wymieniać. Obecnie w trakcje CSI - wszystkie trzy Dexter Life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woter 0 Napisano 6 Kwiecień 2009 - LOST - Prison Break - Supernatural - Smallville - Świat wg Bundych - Friends - The Simpsons - South Park Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach