bartek-brt 17 Napisano 6 Wrzesień 2009 (edytowane) Czy wie ktoś czemu nie zaliczyło mi trophy za zabicie Amsela pistoletem? Czy może mieć wpływ to że pierw go drasnąłem a potem dobiłem? EDIT: Nieaktualne:rolleyes: Zabiłem go drugi ale teraz wpadło. Od razu mówię, nie miało wpływu to że go pierw drasnąłem. Edytowane 6 Wrzesień 2009 przez bartek-brt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Shit, znów mi zniknęły zaliczone misje..... to się dzieje nawet przy instalowaniu MP. Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez ajakdwalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imit 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 (edytowane) Kurde... Mi się save uszkodził (albo coś w tym stylu) bo jak przechodziłem grę na veteranie to po kilku dniach okazało się, że nie mam zaliczonych żadnych misji, a doszłem do misji z czołgami na veteranie... Nie widzi mi się przechodzenie tych misji na veteranie od początku. Jest jakaś szansa na odzyskanie tych danych? Bo zapewne jak ściągnę savea to nie zaliczy mi trofeów albo jak przejdę te misje których mi brakowało to na savie będzie zapisane, że nie przeszedłem tych początkowych i nie wpadnie mi trofeum za przejście gry na veteranie. Oraz co wtedy się stanie z moim profilem w multi. Trochę chaotycznie to napisałem ale może będziecie wiedzieli o co mi chodzi. Edytowane 13 Wrzesień 2009 przez imit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 13 Wrzesień 2009 Mnie to samo spotkało:verymad: Miałem wykonanych sporo misji na Veteranie i nagle wszystko sie wyzerowało. Karty itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imit 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Dzisiaj zabiłem Amsela pistoletem i o dziwo trofeum nie wpadło. Nie trafiałem go ani razu snajperką. Ktoś wie dlaczego? Robię to na easy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YourFloody 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Mialem to samo, wystarczy powtorz zadanie drugi raz i pucharek wpadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 28 Październik 2009 Ile czasu bede potrzebowal na zdobycie wszystykich pucharkow w sieci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) Chwilkę. Jedyne co może sprawić mały kłopot to Blue Ribbon. Chodzi o zajęcie 1 miejsca w Competitive Co-op Match. Ale myślę że za 2 czy 3 razem się uda. Ogólnie stawiam na max 1h (jeśli ma się pecha :)) Edit: To jeśli chodzi o zdobycie platyny. Pucharki z DLC (do trybu Nazi Zombies wymagają więcej czasu, można je wykonać solo ale multi znacznie ułatwia sprawę). Edytowane 28 Październik 2009 przez ajakdwalin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 3 Listopad 2009 Gunslinger miałem farta za pierwszym razem i jednym strzalem rozwaliłem kierowce a potem jego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imit 0 Napisano 3 Listopad 2009 A mi znowu skasowało misje :verymad: Został jedynie checkpoint ;/ Odechciało mi się już robić platynę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 11 Listopad 2009 A ja dzis o 0:44 zrobilem odstatni pucharek na online i jest!!! Platyna wpadła :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 11 Listopad 2009 A mi znowu skasowało misje :verymad: Został jedynie checkpoint ;/ Odechciało mi się już robić platynę... Heh, ciekawe jaki jest powód tego bo o ile się nie mylę każdemu nastąpiło to w innych okolicznościach. Bardzo bolesny błąd.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
globus20 5 Napisano 7 Grudzień 2009 Mi tez niedawno skasowało misje i byłem strasznie wkurzony W pierwszym momencie chciałem walnąć padem w tv ale szkoda było więc wyklinałem sobie na grę :) Fakt jest jednak bardzo irytujący.Przeszedłem 13 misji na Veteranie i miałem sporą przerwę w grze, następnie kolega poprosił mnie bym wysłał mu zaproszenie a do tego musiałem zrobić update softwaru i po tym przeszedłem dwie ostatnie misje na Veteranie. Na sam koniec siedzę dumny jak paw i czekam na ostatnie trofea a tu lipa:( Czerwony ze złości szukałem odpowiedzi na necie co zrobiłem źle i trafiłem na to że to update już nie pierwszy raz komuś namieszał w misjach:( Straszne że po tak długim czasie nadal nie naprawili takiego błędu bo to mocno męczy i zniechęca do dalszej gry:( No ale póki co twardy jestem więc idę jeszcze raz w między czasie zaliczając inne trofea i znów trafił mi się bubel:( Zrobiłem trofeum "Gunslighter" za 3 razem, trafiłem generała prosto w głowę i padł a tu lipa,misja poszła dalej a trofea nie było:( Spędziłem kolejną godzinę na zrobienie tego trofeum:( Masakrycznie męczą te błędy ale idę powoli do przodu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek21 2 Napisano 22 Grudzień 2009 Znajdzie się 2 graczy do zrobienia pucharka w 4 graczy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CZOPER 0 Napisano 23 Grudzień 2009 Marek, dodalem tez post w temacie CoD on-line w sprawie tego trophy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 23 Grudzień 2009 Znajdzie się 2 graczy do zrobienia pucharka w 4 graczy ?? jesli w miare dobrze grasz to godzinka zabawy i puchar jest Twoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek21 2 Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) To co znajdzie się 3 graczy do pomocy bo mam pecha i cały czas ktoś ucieka :/ A to jest ostatnie trophy jakie potrzebuje. Już nie trzeba zdobyłem :P Edytowane 30 Grudzień 2009 przez Marek21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 30 Grudzień 2009 No i WIELKIE BRAWA dla AUTORA ! O to chodzilo zeby na PS3 byly Polskie Poradniki ze wskazowkami jak najlepiej je zdobyc. BRAWO BRAWO i oby wiecej takich ! Generalnie uwazam ze powinny byc one umieszczane tez na stronie w dziale TROPHY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 30 Grudzień 2009 marek 21 zaproś mnie do znajomych to pojedziemy razem po to trophy :thumbsup: marek 21 zaproś mnie do znajomych to pojedziemy razem po to trophy a zapomniałbym......... poradnik rewelka...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 20 Styczeń 2010 Mam pytanko odnosnie map pack 2 czy te trofea mozna wykonac w grze z kumplem czy samemu trzeba?: Deadhead - Get 150 zombie headshots in a single game. Big Baller - Earn 75,000 points in a single Nazi Zombies game. Hammer Time - Repair 200 window boards in a single game. (Map Pack 2 only) It's a Trap! - Kill at least one zombie with three different traps in a single round. (Map Pack 2 only) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris80 12 Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) A mi zostały 2 - słownie DWIE ostatnie misje na veteranie i po prostu nie jestem w stanie przejść tego jeb.... oblężenia Reichstagu!!!! załamka :angry: jakieś sugestie?? pomocy bo kolejny pad ulegnie samodestrukcji :sweat: NARESZCIE - platyna wpadła po morderczej walce o każdy cal faszystowskiej ziemi !!! yesssss Edytowane 21 Styczeń 2010 przez kris80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 21 Styczeń 2010 Ja też miałem problem z dwiema ostatnimi misjami . Mogę ci tylko doradzić cierpliwość . Polecam YouTube mi bardzo pomogło trzeba się poruszać z punktu do punktu ( checkpoint ) . A odnośnie Map Pack 2 Trofea : Kill 200 zombie - tylko single , Zabij przynajmniej jednego zombie z trzech różnych pułapek w jednej rundzie - tylko single . Pozostałe trofea możesz robić samemu lub w grupie jak ci wygodnie . Jeżeli ktoś chętny do gry i zrobienia trofeów z Map Pack 2 i 3 to pisać na ID PSS lub GG . Posiadam HS . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daro1964 0 Napisano 27 Styczeń 2010 (edytowane) Na przyszłość. Jak pojawia się update do gry, to save staje się niekompatybilny z grą i może nie zaliczać trofeów. Tak jest w tej grze. Od firmaware 2.80 update gry nie jest obowiązkowy, więc jeśli zaczęliśmy grać Veterana, to lepiej go skończyć przed zaaplikowaniem patcha. Witam mam singla skonczonego na Veteranie i nie zaliczyło mi * Hardened War Hero ale robiłem tą aktualizacje jak juz byłem w połowie singla jest to mozliwe ze mi tą połowe teraz po przejsciu singla nie zaliczyło ???? trofea za każde misje mam.Jak wejde w menu (Kampania jednego gracza)"gre mam PL"wybór misji to na pierwszych 6 nie mam tego VETERANA gdzie pisze (Najwyższy ukoncz.poz.trudnosci) a zaś na pozostałych mam wszystkie wiec tak mi sie wydaje że bede musiał jeszcze raz te 6 przejsc od nowa !!!!! Już po kłopocie przeszedłem je na HARD i trofeum wskoczyło to była wina tego update wykasowało mi to i jeszcze karty smierci a miałem ich 12 i zas musiałem je zbierac od nowa teraz jeszcze tylko 45 japonskich skurwiał.... zer i platyna pozdro Edytowane 27 Styczeń 2010 przez daro1964 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 11 Marzec 2010 Gunslinger miałem farta za pierwszym razem i jednym strzalem rozwaliłem kierowce a potem jego a ja to zrobiłem na łatwym i też go zabiłem pistoletem, ale... trophy nie wpadło :/ K*rwicy można dostać ;/ Dlaczego tak się dzieję? Grałem w misje na Veteranie, a potem specjalnie przełączyłem na łatwy, żeby zrobić tego pucharka ;/ i nie w padło. A ja dzis o 0:44 zrobilem odstatni pucharek na online i jest!!! Platyna wpadła :biggrin: eee... tzn, że trzeba zrobić 10 Prestiż i max lvl, żeby wpadła platyna?! Pozdrawiam to jak w końcu? to trzeba od początku to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royal 0 Napisano 10 Maj 2010 (edytowane) PORADNIK SUPER WSZYSTKO OPISANE :) , ja miałem dziwne zdażenie przeszedłem całą grę na VETERANIE wpadaly trofea za misje lecz za przjscie gry itp. nie wpadly jak weszłem w mission select to zaliczoną miałem tylko mijsje DOWNFALL Jeszcze pytanie jak ktos by był chętny na wszystkie mapki do cod'a 5 na ps3 to pisac PW! Edytowane 10 Maj 2010 przez Royal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach