ONE 698 Posted May 4, 2009 Jak w temacie. Ostatnio wpadła mi w ręce nowa płyta Prodigy - Invaders must die. Mimo, że nie słucham takiej muzyki, to ten krążek podszedł mi. Ostatnio słucham go częściej niż wszelkiego rodzaju Metalliki, Slayere itp. 1 Share this post Link to post Share on other sites
outlaw87 0 Posted May 6, 2009 Rap: 2Pac , Rakim, Big L ,Ice Cube ,WC ,krótko mówiąc klasyka ,i to raczej tylko lata 90-te ,bo teraz to cięzko o dobre kawałki :/ Poza tym muzyka alternatywna i troche D&B i chillout trance Share this post Link to post Share on other sites
mustango27 0 Posted May 17, 2009 Judas Priest - Painkiller Share this post Link to post Share on other sites
pack 698 Posted May 17, 2009 Słucham muzę Metallica - Master of Pupperts U2 Pop U2 Zooropa Share this post Link to post Share on other sites
MAATSS 2 Posted May 18, 2009 (edited) Eazy-E, Biggie, Dre, Redman, Fat Joe, G-U, M&M, Masta Ace, Tego Calderon - codziennie po kilka songs :) Edited May 18, 2009 by MAATSS Share this post Link to post Share on other sites
Rafix 9 Posted May 18, 2009 (edited) Ostatnio w Warszawie kupiłem nową płytę zespołu Trzeci Wymiar - "Złodzieje Czasu". Teraz czekam na Muzykę Emocjonalną Pezeta :) Edited May 18, 2009 by Rafix Share this post Link to post Share on other sites
bolek2 8 Posted May 18, 2009 Nirvana... żałuję, że tak niedawno ją odkryłem... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted May 18, 2009 HammerFall, Metallica, Tricky, Doorsi, Rage Against the machine, Bobo dylan... ostatnio głównie, wszystkiego mi się nie chce. Share this post Link to post Share on other sites
Seba1 0 Posted June 15, 2009 Najczesciej Eminem, a czasem jeszcze 50 Cent, Timbaland i Keri Hilson. Share this post Link to post Share on other sites
kabi27 0 Posted June 15, 2009 (edited) Dużo regge, ragga i dance hall, dobry rap ale dobry tj. Usa to Mobb Deep, Big L, M.O.P, Black Moon, PL -Pezet, PIH, WWo, zip. Z innej beczki to Faithless, The prodigy, Chemical Brothers, Ogólnie jestem otwarty na muzyke (kiedyś sie ją robiło) :) Edited June 15, 2009 by kabi27 Share this post Link to post Share on other sites
pack 698 Posted June 21, 2009 Słucham muzę: Metallica - Ride The Lightning Metallica - Kill'em All Metallica - Metallica Gram na gitarze - Guitar Hero: Metallica i słucham muzykę. :) U2 - How To Dismantle An Atomic Bomb Share this post Link to post Share on other sites
Malin 1 Posted June 26, 2009 Hym. Muzyka. W sumie najwięcej widać po moim libie na http://www.lastfm.pl/user/malinek Ostatnio katuję głównie trance. Przesłuchuję wszelkie audycje co mi w łapy wpadną w tym: A state of trance by Armin van Buuren - czwartek 20 w di.fm Co 2 tygodnie Gareth Emery wydaje swój podcast z kompilacją kawałków. Jak ktoś lubi Tiesto, to jest Club Life No i właśnie dziś odkryłem podcast Above & Beyond - Trance Around The World. P.S. Podcasty do znalezienia w itunes store. 1 Share this post Link to post Share on other sites
berserk 1 Posted July 10, 2009 Iron Maiden i wszystko jasne :) Share this post Link to post Share on other sites
Michał 2 Posted July 11, 2009 Ja Alfy i Omegi fokusa i Fabuły - dzieło sztuki :) Share this post Link to post Share on other sites
PatrykJP19 5 Posted July 11, 2009 Ja Alfy i Omegi fokusa i Fabuły - dzieło sztuki :) No Alfa i Omego to najlepsze co słyszałem a Fabuły zaczynam dopiero słuchać. Share this post Link to post Share on other sites
Rafix 9 Posted July 16, 2009 Jakiś czas temu był u nas koncert HappySad :P Dla mnie Pezet 4ever! Share this post Link to post Share on other sites
AGArtha 786 Posted July 17, 2009 Ja powróciłam do swoich "korzeni" i słucham ostatniej płyty The Prodigy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ajakdwalin 14 Posted July 19, 2009 Ja ostatnio odkryłem Walls of Jericho. Jak ktoś lubi ciężkie klimaty. Share this post Link to post Share on other sites
BC 222 0 Posted July 19, 2009 kurcze, zauważyłem że większość słucha ciężkich brzmień. A gdzie reszta gatunków sie podziała?? Jakaś specyficzna grupa ludzi odwiedza to forum chyba. Share this post Link to post Share on other sites
imit 0 Posted July 19, 2009 (edited) Snoop Dogg & Doors - Riders On The Storm (Fredwreck rmx) Coraz częściej wracam do OST z NFS U2. Co do rocka to tez czasem lubię posłuchać. Edited July 19, 2009 by imit Share this post Link to post Share on other sites
ajakdwalin 14 Posted July 19, 2009 (edited) kurcze, zauważyłem że większość słucha ciężkich brzmień. A gdzie reszta gatunków sie podziała?? Jakaś specyficzna grupa ludzi odwiedza to forum chyba. Hehe, ja nie słucham tylko ciężkich brzmień. To mi akurat wpadło do głowy :P Z mojego doświadczenia wynika jednak że więcej osób słucha rzeczy raczej dalekich od brutalności przesterowanych gitar. Na naszym forum wydawało mi się właśnie że dominuje techno, house, d&b. Edited July 19, 2009 by ajakdwalin Share this post Link to post Share on other sites
Michał 2 Posted July 19, 2009 Ja generalnie to siedzę w rapie głęboko , tak najbardziej słucham ale sądzę że nie jest ważny gatunek a ważna jest muzyka :) , obecnie szukam czegoś dobrego do posłuchania :) Share this post Link to post Share on other sites