borysthebutcher 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Public Enemy, 2pac, Beastie Boys, Cypress Hill, Metalica, Racounters, Papa Roach, Rage against the machine, Milencolin, Bad brains i pare jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mczuba 0 Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) Teraz? Seefeel. http://www.myspace.com/seefeelmyspace Piekna muzyka. W ogole? Roznych rzeczy. Od rocka progresywnego (Pink Floyd, King Crimson), Beatelsow, RHCP, RATM, Britpopu (Blur, Oasis), Trip-Hopu (Massive Attack, Portishead) po Acid Jazz (St.Germain), elektroniczne, troche taneczne brzmienia (The Avalanches) i ambient/downtempo (Boards Of Canada). I innych tez, rzecz jasna. Edytowane 11 Luty 2010 przez mczuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 12 Luty 2010 moje ulubione kawałki ostatnio, wszystko rap: Reese Da Fly Guy - Gas Dat Nigga Method Man, Raekwon & Ghostface - Our Dreams Kendrick Lamar - I Hate You Glasses Malone - Before It All Ends DJ Kay Slay - Kay Slayed'em Sir Aah - I Ain't A Killa E-40 - The Server jak ktoś jest fanem rapu, niech napisze jakieś swoje ulubione kawałki w mairę nowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 17 Luty 2010 Metallica - Until The Studioshit Load System Of A Down - Mezmerize/Hypnotize Uncharted 2: AT - Soundtrack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 17 Luty 2010 Trafiła mi ostatnio w ręce płytka "Getcha Pull! - A Tribute To Dimebag Darrell", wydana przez Metal Hammer. Jest to po prostu zbiór tego co najlepsze w repertuarze Panter`y. Wśród wykonawców m.in: Zakk Wylde, Machine Head, Biohazard, Unearth. Na płycie jest 13 kawałków. Oczywiście same klasyki chłopaków z Dallas. Mnie osobiście powalił "Cemetery Gates" w wykonaniu Evile. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus78 3 Napisano 18 Luty 2010 God Is an Astronaut - God Is an Astronaut Agalloch - Ashes Against the Grain Slayer - Seasons in the Abyss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 18 Luty 2010 Michael Jackson. Polecam ! Nie znam... dzieki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 19 Luty 2010 Sade, Bryan Adams i Bryan Ferry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 19 Luty 2010 (edytowane) Ostatnio w Warszawie kupiłem nową płytę zespołu Trzeci Wymiar - "Złodzieje Czasu". Teraz czekam na Muzykę Emocjonalną Pezeta :) Też posiadam i polecam . Ogólnie słucham dobrego , brudnego , technicznego polskiego hip-hopu . Głównie Szad , Null ( Null-o ) , Pork ( Pores ) , którzy we trzech tworzą Trzeci Wymiar . Razem z nimi Waldemar Kasta , czyli Kasta , znany również jako Wall-e . DonGURALEsko , czyli Gural lub DGE . Oraz Jacek , popularnie znany pod pseudonimem Tede . ;] I oczywiście zespoły , które tworzą razem , typu 3WKASTA , lub K.A.S.T.A Skład . I czasem z nimi się trafi peja , kaczor , ramona lub inni raperzy . W skrócie 3W , Wall-e , DGE , TeDe . Polecam zobaczyć Wuuuf 'a ( klik ) , numer od Trzeciego Wymiaru , Kasty , Gurala i Esee'iego , Jeszcze tylko brakuje Tede'go i mielibyśmy czołówkę polskiego Hip-Hopu , mówcie sobie co chcecie , ale takie jest moje zdanie ;] Edytowane 19 Luty 2010 przez Lukasz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 20 Luty 2010 Ja powróciłam do swoich "korzeni" i słucham ostatniej płyty The Prodigy. jestem daleki od cukrowania , ale też ostatnio zdobyłem duży plik the best PRODIGY, więc kibicuję Pani Moderator (Łubu dubu...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 22 Luty 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 22 Luty 2010 Aktualnie leci: Young Lust: The Aerosmith Anthology Disc 1&2 - dobry kawał muzyki :nuke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 22 Luty 2010 (edytowane) Moja nowa zajawka muzyczna- DUBSTEP. Dostałem pierdulca na punkcie tej muzyki... Od teraz poza Rapem jeszcze Dub będzie mi intensywnie niszczył bębenki Łapcie to na spróbowanie: http://www.youtube.com/watch?v=5-aeLS5Mg80&feature=related i jeszcze TO: http://www.youtube.com/watch?v=iy2TOdvr8QY&feature=related :ninja: Edytowane 22 Luty 2010 przez Szejk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 24 Luty 2010 ja obecnie słucham : peji , lisy miskovsky still alive ( z mirror's edge - nie wiem dlaczego tego słucham ; d ) troche dj raabana i to chyba wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
マテウシュ 0 Napisano 11 Marzec 2010 Ostatni krążek Shinichi Osawa - Teppan-Yaki: A Collection of Remixes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 13 Marzec 2010 Linkin Park, od czasu do czasu Metallicy i inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Kwiecień 2010 NINTENDOCORE!!! pomieszanie hardcore, post hardcore, oraz znane midi w stylu dnb z konsol nintendo. Królowie gatunku enter shikari oraz im error(to dla twardzieli:P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalimdor 3 Napisano 2 Kwiecień 2010 (edytowane) Hyperchild - Wonderful Life Słucham ... bo lubię ? Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez Kalimdor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaco 1 Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Disturbed Rob Zombie Nightwish Rammstein Pain loreena mckennitt Enya i wszystkiego innego co tylko mi sie spodoba. P.S mam pytanie. Zna ktos moze nazwe utworu w ktorym laska wymiata na saksofonie ? jest to dosyc stary kawalek. pamietam jak to leci ale za cholere nie moge go znalezc bo nie znam tytulu ani wykonawcy :( jak by co piszcie na pw. Dziekuje Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez Jaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 3 Kwiecień 2010 Dyskografii Inspactah Deck i Raekwona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Kwiecień 2010 (edytowane) enter shikari! Edytowane 8 Kwiecień 2010 przez xzdunx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zientus17 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 Molesta,hemp gru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 11 Kwiecień 2010 Soundtracków z filmów,trochu techno i żony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 12 Kwiecień 2010 Gorillaz.. tylko i wyłącznie jak na razie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whisky 0 Napisano 13 Kwiecień 2010 Pennywise, Papa Roach, Slipknot, Linkin Park. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach