Skocz do zawartości
Emir

Darksiders: Wrath of War

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie gierka wygląda przekozacko. Premiera zapowiadana na 01.01.2010 także jeszcze troche.

gameplay -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz date dodania gameplayu... Full z pewnoscia bedzie sie roznic co widac juz po samum filmie do ktorego link umiescilem w 2 poscie... poki co mamy Bayonette ale obok Darksiders'a nie przejde obojetnie...

@Edit

Po zlookaniu tego gameplayu dochodze do wniosku ze powinni popracowac nad animacja glownego bohatera oraz jego glosem : P Ale jeszcze duzo sie zmieni do premiery

Edytowane przez winiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW fajna gierka moze byc. generalnie jestem fanem slasherow i swietnie sie sprawdzi jako przygotowanie do GOW 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś słyszałem o tym tytule. Gra wygląda jakby Kratos przeprowadził się do świata Warcraft'a w czasach teraźniejszych i biegał po Manhatanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napaliłem się na te gierkę super klimaty taki Arthas w teraźniejszości ;) To multiplatform czy exclusive?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napaliłem się na te gierkę super klimaty taki Arthas w teraźniejszości ;) To multiplatform czy exclusive?

na xs'ateż będzie :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co z tego ze na X'sa bedzie? Jedynie troche na grafice stracimy ale nie to najwazniejsze...

Gra ma byc polaczeniem Gowa , DMC i Shadow of Colossus. O ile to wypali i system walki bedzie sie sprawdzal (na tym gameplayu sredniawo to wyglada) to gra bedzie BOSKA... ach ten klimat ; > Licze bardzo na ten tytul...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up

ja także licze na ten tytuł. jedena z bardziej interesujacych gier na przełom roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczesniej mnie jakos nie ruszal ten tytul, ale po zobaczeniu gameplay-u jestem zachwycony :P bardzo mi sie podoba ten mix stylow. Swietnie tez wypada ta graficzka a'la warcraft co jest dla mnie duzym plusem :) zeby jeszcze dodali genialna fabule i jest must have dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i do tego klimat apokalipsy:) Bardzo niecodzienny, bardzo miodny i z bardzo dużym potencjałem:) Oby tego nie skopali.

Edytowane przez koval4a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wcześniej nie doczytałem ale będą jakieś elementy cRPG bo gdzieś czytałem że tak ma być? Wtedy byłbym zachwycony.

Edytowane przez mkalman94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I czy mozliwosc bedzie biegania po całym manhatanie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

licze na ta gierke. dobra tematyka :) mnie sie podoba :P a tutaj dosc obszerny material z gry. polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
45189615.jpg Juz nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze pomysl wypali!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Darksiders WoW Premiera 26 06 2009...

PSX EX str 7

Jakas pomylka czy to prawda?

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-darksiders/50782

MUST HAVE DLA MNIE!

Raczej pomyłka. Wybaczcie skojarzenie ale muszę : X-Blades. Nie dla tego, że wróżę jej porażkę ale z powodu kilku faktów :

Jedna i druga próbuje coś udawać - X DMC a Darksides God of War

Obie również mają bardziej, że tak powiem "cukierkową" grafikę względem oryginału.

Jedyna różnica to to, że Darksides zapowiada się dobrze a X-Baldes wszyscy mieszali z błotem zanim się jeszcze pojawiła (włącznie ze mną)...

Edytowane przez Wronator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jedna i druga próbuje coś udawać - X DMC a Darksides God of War

no wybacz ale to ze gra jest slasherem, troche brutalniejszym to nie znaczy ze udaje God Of Wara Oo w takim razie kazda gra z tego gatunku tez udaje God Of War? hmmm no tak bo przeciez CoD udaje wolfa 3D... w koncu tez z pierwszej osoby i strzelasz do nazistow...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieeee to Killzone 2 byl robiony na wzor Doom-a :) pomylilo ci sie :P heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no wybacz ale to ze gra jest slasherem, troche brutalniejszym to nie znaczy ze udaje God Of Wara Oo w takim razie kazda gra z tego gatunku tez udaje God Of War? hmmm no tak bo przeciez CoD udaje wolfa 3D... w koncu tez z pierwszej osoby i strzelasz do nazistow...

Nie chodzi o sam gatunek kolego ale o takie szczegóły jak nawet kulki które dają ci życia (tyle że tu są niebieskie) do tego jeszcze ten motyw z chwytaniem się ptaków i wbijaniem w nie żelastwa. Jak dla mnie totalna zrzyna z GoW...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech ciagnie co chce i od kogo chce byle gra byla dobra...

Jak juz mowilem to polaczenie DMC , Gowa i Shadow of the Colossus. Uniwersum jest dosc ciekawe jak i samo stwierdzenie Hunted by Heaven , Hated by Hell... wiec nie tylko piekielne zastepy bedziemy ciac ale takze i niebianskie maszkary ; >

Jak dla mnie to wystarczy... DMC , GOW i SOTC to jedne z najlepszych gier w jakie gralem (zwlaszcza DMC)i nie mialbym nic przeciwko gdyby mialy one jakiegos godnego konkurenta... moze wtedy Capcom pomyslalby o jakis innowacjach w swoich grach (patrz RE5 , DMC4)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KONKURSIWO - wystarczy odpowiedzieć na pytanie, zostawić dane i czekać na szczęśliwy los. ;)

http://www.media-promotions.com/darksiders2/index.php

BTW Gra zapowiada się na niezły szlagier PLAY Magazine US - dał jej 10/10 (ale, że te matoły wcześniej dały grze Lair 9/10 to trzeba brać ich recenzję z dystansem. Niemniej, gra wygląda epicko :) )

Edytowane przez SouL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi