Tomisior 110 Napisano 14 Sierpień 2009 Omijać te gre szerokim łukiem!! jeden z największych crapów na psn! Mikkala jesli kochasz queja to kupuj psychokinetic wars - cell factor. Będziesz zachwycony. Gra to kalka z quake'a a i poziom techniczny stoi na b. wysokim poziomie. Grywalność również. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mkkala 0 Napisano 16 Sierpień 2009 Sczerze to sama gierka w sobie jest fajna. Ponieważ wcześniej ją już kupiłem i testowałem to muszę przyznać, że zła nie jest. Sama grywalność stoi na dość dobrym poziomie, grafika też zła nie jest, ponieważ jest ostra, woda bardzo dobrze wygląda, modele broni. Jeżeli zaś chodzi o minusy to z pewnością spadające FPS, dziwne, że przy takiej produkcji czasami FPS spada do 20. Także dziwnie gra się "przycina", gdy np. obracam się, na lewo na prawo, to tak dziwnie się gra przycina, ale i tak to nie przeszkadza w graniu, bo idzie się do tego przyzwyczaić. A jeżeli zaś chodzi o lagi w multiplayer, to problem ten został rozwiązany. Nieraz grałem w multi nie będąc hostem i lagów żadnych nie miałem. Jeżeli miałbym już lagi to tylko dla tego, że jest kiepski host. No i niestety bardzo fajna gra, lecz mało osób gra w multi. Pamiętam, że z trzema najwyżej grałem w multi hehe. hazardone napisał/a : NIE polecam.Kupiłem dzisiaj i załuję!Szkoda kasy.Na serwerach żywej duszy:( Hehe to dodaj mnie do znajomych to sobie możemy pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Sierpień 2009 Witam! Kto pomoże w zdobyciu trophies - (Weapons Expert)? Pomogę również! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 Witam.Czy ktos wie jak w multi gra sie we dwoch?Ustawiam mape czas itp. i gdy zapraszam znajomego do gry to go wyrzuca a jak on ustawia to mnie wyrzuca?Czy wie ktos co moze byc przyczyna?Pisze cos takiego Failed to join online game. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lil_imik 24 Napisano 14 Wrzesień 2009 (edytowane) a co do multi jest naprawdę słabe Get your Portable ID! Edytowane 14 Wrzesień 2009 przez lil_imik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Wrzesień 2009 Prawda, że bardzo słabe multi, ale mam trophy 100%. :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 14 Wrzesień 2009 Prawda, że bardzo słabe multi, ale mam trophy 100%. :tongue: Nic dziwnego. Musiałeś jakoś "odreagować" wydanie kasy na tę grę :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 16 Wrzesień 2009 (edytowane) Czy wie ktos jak mozna zdobyc trofeum Swift Delivery(Kill 7 different enemy avatars in an 8-player Multiplayer match without being killed, where each of them is different than your avatar)??Czy we dwoch da sie je zdobyc?? Edytowane 16 Wrzesień 2009 przez mbroberto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Wrzesień 2009 Czy wie ktos jak mozna zdobyc trofeum Swift Delivery(Kill 7 different enemy avatars in an 8-player Multiplayer match without being killed, where each of them is different than your avatar)??Czy we dwoch da sie je zdobyc?? Niestety, nie. Zabij 7 różnych przeciwników w trybie Multiplayer na ośmiu graczy bez stracenia życia, każdy musi mieć inne avatary niż ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 17 Wrzesień 2009 To nie jest dział Trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Wrzesień 2009 Ale nie ma działu Trofea. Pech! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 17 Wrzesień 2009 Ale nie ma działu Trofea. Pech! http://www.ps3site.pl/forum/forum/61-trofea/ a to niby co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Wrzesień 2009 Gdzie jest dział Punisher? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 Gra w to ktos po sieci jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 27 Wrzesień 2009 Dobra gra na dobra kilka godzin potem niestety wieje nudą Szkoda że nie ma możliwości ściągania dem gier wydawanych na PSN (oczywiście zdarzają się wyjątki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Wrzesień 2009 Jest demo na USA w PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 27 Wrzesień 2009 Jest demo na USA w PSN. dzięki za info no to będzie trzeba założyć wszędzie konta na wszystkich psn aby mieć pełen dostęp do różnego rodzaju dem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 2 Listopad 2009 pomoze ktos zdobyc trofeum swift delivery??potrzeba 8 ludzi ja mam 4 to brakuje jeszcze 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 2 Listopad 2009 Jak bedzesz mial ekipe to mnie dodaj PSNID: Nemo_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 2 Listopad 2009 To jest nas 7 brakuje jeszcze jednej osoby i robimy ustawke na to dziadoskie trofeum. - bujaczes; - Hanter90; - xgoku0; - Dentka; - SnokDBC; - MkkalasBossX666; - Nemo_PL Jak tylko bede mial jeszcze jedna osobe to wysylam info na ps3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach