Pips 16 Napisano 6 Lipiec 2009 Ja takich przypadkow nie mam/nie mialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 6 Lipiec 2009 Ja często jak jestem zaskoczony grafiką w jakiejś grze to porównuję ją później z realem... ale to raczej tak dla jaj :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Lipiec 2009 Ja kiedyś grałem bardzo dużo w MU Online na PRIV servie, po kilku latach uzależnienia się wyrwałem lecz czasem MIAŁEM tak, że szedłem ulicą i sobie wyobrażałem ludzi jako potworki, a mnie jako Knighta i chciałem ich zabić ^^ Naszczęście po 4 latach się wyrwałem i teraz jest wszystko normalnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ambruzzi 0 Napisano 12 Sierpień 2009 Ja mam czesto takie przypadki , np: tak sie podjaralem Uncharted ze miale ochote wybiec i biegac full speedem po miescie i skakac... , albo po inFamous ide z kumplem i mowie sam do siebie cytaty z gry xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casparii 0 Napisano 12 Sierpień 2009 P.S Podobno jakieś dziecko grające w tibię skoczyło z trzeciego piętra budynku, bo myślało że się zrespawnuje w świątyni... źródło: Kolega z podstawówki :tongue: Powiedzmy, że byłem uzależniony kiedyś od tej gry. I też słyszałem o tym dzieciaku :huh: , więc pewnie coś w tym jest. Tak samo był przypadek z krzesłem i biedną mamą :( . Osobiście to nie miałem takich przypadków jak wy, ale po długim siedzeniu przed monitorem robiłem dziwne rzeczy.. np. zamiast wstawić mleko do lodówki to włożyłem do mikrofalówki, zamiast ciuch do pralki to do śmieci :P . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 12 Sierpień 2009 Powiedzmy, że byłem uzależniony kiedyś od tej gry. I też słyszałem o tym dzieciaku :huh: , więc pewnie coś w tym jest. Tak samo był przypadek z krzesłem i biedną mamą :( . Osobiście to nie miałem takich przypadków jak wy, ale po długim siedzeniu przed monitorem robiłem dziwne rzeczy.. np. zamiast wstawić mleko do lodówki to włożyłem do mikrofalówki, zamiast ciuch do pralki to do śmieci :P . Pozdrawiam TAK SAMO!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 12 Sierpień 2009 Powiedzmy, że byłem uzależniony kiedyś od tej gry. I też słyszałem o tym dzieciaku :huh: , więc pewnie coś w tym jest. Tak samo był przypadek z krzesłem i biedną mamą :( . Osobiście to nie miałem takich przypadków jak wy, ale po długim siedzeniu przed monitorem robiłem dziwne rzeczy.. np. zamiast wstawić mleko do lodówki to włożyłem do mikrofalówki, zamiast ciuch do pralki to do śmieci :P . Pozdrawiam Ja też tak tylko, że cały czas :P Jak o czymś nie myślę to mogę niezłego bydła na chacie narobić zamiast np. rozwiesić pranie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 12 Sierpień 2009 Ja raz słuchałem radia i zauważyłem, że co jakiś czas pojawia się dźwięk bradzo podobny do tego ze zdobywania trophy :tongue: . A tak poza tym to kiedyś śniło mi się pare razy, że byłem w jakiejś grze ale już nie pamiętam szczegółów :blush: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncharted 0 Napisano 12 Sierpień 2009 A ja jak zagrałem w demko bourne'a i siora przyszła do pokoju to ją wywaliłem na łóżko jednym z ciosów z gry xD A tak to nic pozatym tylko sny o grze ale to normalne jak się np tylko o niej myśli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 12 Sierpień 2009 Ja też tak tylko, że cały czas :P Jak o czymś nie myślę to mogę niezłego bydła na chacie narobić zamiast np. rozwiesić pranie... Tak chyba każdy ma. Myślimy o grze, więc każda czynność może być przypadkowa, np. ja sam chyba 3 dni temu chciałem posmarować chleb masłem za pomocą łyżeczki :geek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jelitcza 0 Napisano 14 Sierpień 2009 a ja raz idąc chodnikiem zauważyłem kogoś kogo nie lubię już miałem zamiar wyjąc dwa pistolety i bullet time'a zrobić i po prost uzastrzelić go ale potem mi się przypomniało że w Realu jestem PS Jak w mario grałem to po grzybki skakałem :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 14 Sierpień 2009 Ja próbowałem kiedyś zjeść rosół widelcem -.- Myśle co jest krw... jem sam makaron, a woda kaj ? Po chwili się skapłem że mam wielec.. Co do Tibi, też byłem kiedys uzależnionym. Prawda jest taka, z tego sie nigdy nie wychodzi można tylko to gowno zdusić w sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 14 Sierpień 2009 (edytowane) Ja próbowałem kiedyś zjeść rosół widelcem -.- Myśle co jest krw... jem sam makaron, a woda kaj ? Po chwili się skapłem że mam wielec.. Byłą kiedyś taka reklama Meida Markt jak koleś jadł zupę widelcem... Pod koniec padło znane nam wszystkim hasło :whistling: Edytowane 14 Sierpień 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 14 Sierpień 2009 Co do Tibi, też byłem kiedys uzależnionym. Prawda jest taka, z tego sie nigdy nie wychodzi można tylko to gowno zdusić w sobie Nigdy nie grałem w Tibie ani WoW'a co ludzie w tym widza :D szczególnie w tej "tibji" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jelitcza 0 Napisano 14 Sierpień 2009 popieram Brian;a Pl ja w tibie nie grałem nie gram i grać nie bede (chyba że dadzą 3d :tongue: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 14 Sierpień 2009 Nigdy nie grałem w Tibie ani WoW'a co ludzie w tym widza :D szczególnie w tej "tibji" A ja grałem. Ale z kolegą. Zerwałem z graniem na rzecz konsoli. Mój kolega dźwignie do dzisiaj. Fenomen WoW'a jest podobny do Second Life'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Sierpień 2009 Nigdy nie grałem w Tibie ani WoW'a co ludzie w tym widza :D szczególnie w tej "tibji" jakbyś zagrał, to byś pewnie zobaczył, ale wtedy byłoby już za późno. Dlatego od tego typu gier trzymam się z daleka... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 14 Sierpień 2009 Tibia do dla mnie same kwadraty zresztą każda gra RPG ? nie wiem czy dobrze napisałem mniejsza z tym wracając każda RPG dla mnie to tak zwany "Syf" nudzi mnie to nie ma nic fajnego chodząc po światach i ciachać mieczykiem potworki i zbijać lvl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 15 Sierpień 2009 Tibia do dla mnie same kwadraty zresztą każda gra RPG ? nie wiem czy dobrze napisałem mniejsza z tym wracając każda RPG dla mnie to tak zwany "Syf" nudzi mnie to nie ma nic fajnego chodząc po światach i ciachać mieczykiem potworki i zbijać lvl Hehe. Generalnie, nie ma nic fajnego we wcielenie się we wcześnie podstarzałego staruszka bez jednego oka który łapie zadyszkę, czołga się się w misjach...I może zabijać, ALBO i nie :P Tak jak i nie ma też nic fajnego we wcielenie się w boksera, który cały czas po mordzie dostaje (nawet, jeśli wygrywa) :D ITD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 15 Sierpień 2009 Dzisiaj drogę po piwo do Żabki przecięła mi grupka 3 żuli. Pomyślałem: Grupa orków chce mi przeszkodzić w zdobyciu kilku Potions Of Mana :P Dobrze, że nie mam łuku :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casparii 0 Napisano 16 Sierpień 2009 Od dwóch tygodni, kiedy to postanowiłem że kupie ps3, co noc śni mi się konsola i różne gry o których czytam w dzień.. Zaczyna mnie to niepokoić :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uncharted 0 Napisano 16 Sierpień 2009 Co do snów śniło mi się piwo bezalkoholowe o nazwie Resistance (fajna butelka) :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 16 Sierpień 2009 Od dwóch tygodni, kiedy to postanowiłem że kupie ps3, co noc śni mi się konsola i różne gry o których czytam w dzień.. Zaczyna mnie to niepokoić :teehee: Ne przejmuj się, też tak miałem :) tyle że już 2 miesiące przed zakupem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danilko332 0 Napisano 20 Grudzień 2009 A ja po długim graniu w GTA: SA chciałem pojeździć motorem na przednim kole, ale po pierwszej próbie przednie koło mi się zblokowało przy hamowaniu i prawie sie wywaliłem xD Nieźle sie wtedy przydygałem. Albo jak jechałem z mamą samochodem i ona chciała kogoś wyprzedzić, a jechał drugi samochód z naprzeciwka, to ja myśle - zmieścimy sie, najwyżej użyjemy nitro :) (po długim graniu w World Racing 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 20 Grudzień 2009 Czytając niektóre posty dochodzę do wniosku, że psychologowie słusznie prawią mówiąc iz gry są niebezpieczne. Gra to gra, nie można mylić jej z życiem, nie można pozwolić by granie wpływało na nasze rzeczywiste poczynania. Trzeba mieć dystans do tego hobby, bo inaczej można sobie albo bliskim wyrządzić krzywdę, niekoniecznie fizyczną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach