ONE 698 Napisano 7 Lipiec 2009 http://www.ps3site.pl/zapomniany-topatoi-z...je-jutro/19328/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 7 Lipiec 2009 Posiadam grę i powiem, że nic specjalnego. W sumie jest 7 leveli w story mode, przy czym pierwszy to taki dość krótki samouczek. Nasza postać porusza się dziwnym pojazdem zbierając paliwo, które powoli zmniejsza swoją ilość i jeżeli pojawi się nam magiczne 0 to możemy powtórzyć level od samiuśkiego początku. Są checkpointy żeby nie dostać szału gdy postać zahaczy o zbugowany sufit i spadnie w dół, albo zepchnie nas jakiś głupi stworek w "krążku". W grze zbiera się także gwiazdki tylko nie mam pojęcia po co - chyba dla trofeów. Po każdym levelu dostajemy jakąś moc i dzięki temu jest więcej kombinowania i tym samym poziom trudności wzrasta. W późniejszych levelach zbieramy kryształy (dużo tego zbierania), nie zebrałem wszystkich w 3 czy tam 4 levelu bo poszukiwałem gwiazdek, ale i tak skończyło mi się paliwo i nie dokończyłem levela. Trochę więcej (chyba 12) leveli jest w arcade mode. W tym trybie zbiera się "sześciany" i paliwo. Musimy zebrać wszystkie żeby...no właśnie nie wiem po co. Chyba znowu dla trofeów. Nic więcej o tej grze nie da się napisać. Gra,bo gra, ale nikt w nią nie gra. Tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 28 Lipiec 2009 Włączyłam grę - pierwsze wrażenie - fajna, jednak po przejściu kilku leveli mogę otwarcie powiedzieć, że nie przyciąga mnie. Taka... nijaka. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hypnotix 0 Napisano 30 Lipiec 2009 W sumie miałem zakupić ale raczej tego nie zrobię. Lepiej chyba poczekam na inną dobrą platformówkę, których niestety jest bardzo mało na PS3. Mogli by jakieś Mario skrobnąć - Nintendo mogło by się podzielić :P Albo nowy Jack albo dobry stary Crash , Ape escape ;D marzy mi się... ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach