Skocz do zawartości
pawlos26

Jak staliscie sie posiadaczami PS3 ?

Rekomendowane odpowiedzi

hehe no ja kupiłem przypadkowo

poszedłem do sklepu MM Katowice zobaczyć jakieś karty graficzne do pc ^^ a wyszedłem z ps3 oO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem w pierwszej promocji 1 sierpnia, po tym jak juz mialem x-a i telewizor HD ready. Do cierpliwych nie naleze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem kupić nowego kompa co pociągnie gry na najbliższe 2 lata (na high detalach), ale okolo 6000 zł to trochę dużo (i tak pewnie po 1,5 roku bym musiał coś dokupywać!). Tak więc padło na ps3! Zadowolony jestem w 100%! I nie muszę sie martwić o detale w grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszedlem z mama do... (reklama kosztuje, a ja nikomu jej za darmo robil nie bede / JA) bo miala sobie suszarke do wlosow kupic. Obejrzelismy chyba ze 100 modeli, ale w koncu mama kupila sobie jakas. No i zajarana byla na maxa bo nigdy suszarki w domu nie miala i suszyla wlosy w piekarniku, ale oparzyla sobie czolo pewnego razu bo akurat wtedy sie pasztet piekl i malo miejsca na glowe zostalo. Wiec sie wkurzyla i postanowila zakupic te suszarke. No i taka rodosna pyta sie mnie czy moze ja tez bym czegos nie chcial. Mowie nie mamo zostaw sobie pieniazki i kup wrescie szczoteczke do zebow i paste bo troche Ci z japonii klepie i jakis krem na poparzenie na to czolo. Ale mama sie uparla, ze musi mi cos kupic. I zaczela latac po tym sklepie w te i w tamte. I zaczela wymyslac, a to jakies DVD, a to jakies MP3, a to aparat fotograficzny, a to to, a to sramto. No normalnie w jakis szal zakupowy wpadla, czy cos. A ja chodzilem za nia i tylko nogami powloczylem, bo nie mialem ochoty ani filmow zadnych glupich ogladac, ani sciagac z netu mp3-jek i miod do uszu glebiej sluchawkami wpychac, a juz tym bardziej cykac zdjec co to i tak nigdy bym nie ogladal. No ale uparla sie i koniec. Wtem! Podchodzi pan w czerwonej koszulce polo z logo... (reklama kosztuje, a ja nikomu jej za darmo robil nie bede / JA) i pyta czy moze w czyms pomoc, bo widze, ze pani tak lata jak zyd po pustym sklepie juz 2 godziny i to biedne dziecko ze soba ciaga, a ono (mowa o mnie) juz az zielone sie zrobilo. Matka na to, ze pan taki mily i przystojny i wiedze ma, to moze pomoglby jakis czaderski (tak powiedziala, slowo. Ech..) prezent dla malego (ze co?!?!) wybrac. A gosciu od razu wciska jej Playstation 3 i w gadke, ze teraz to najbardziej cool sprzecior, a rodzice to takim nygusom jak ten (kiwna glowa w moja strone) to na potege biora i bachory podobno to uwielbiaja. No a matka to naiwna jest jak owca na hali i sie dala na ten nachalny marketing nabrac i mowi to co Adasiu, podoba Ci sie? Nogi mnie juz bolaly i glodny bylem i mi ze zmeczenia glowa opadla, a matka zrozumiala to jako potwierdzenie, a ze to nie Bulgaria to juz bylo zaklepane. Zreszta i tak nie mialem wyjscia... Przywiezlismy to do domu i mama podlaczyla mi to urzadzenie, a sama poszla wlosy myc, co by suszarke wyprobowac. Wzialem do reki tego pada, zeby jej smutno nie bylo i udawalem, ze mi sie podoba i tak do dzisiaj gram, zeby jej przykrosci nie robic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fayabusa

Czegoś tu nie rozumiem, dostałeś ps3 i nawet zadowolony nie jesteś? Trochę to nie miłe, mama zabiegana chce Ci coś kupić, a Ty nawet nie podziękujesz? Nie zbyt to miłe.

Sorry za OT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam to jakby to było wczoraj:) Było lato (2007r) dokładnie lipiec było ciepło a ja siedzałem na wakacjach troche se przez wakacje popracowałem (kosiłem trawniki 30$$ , 50 min roboty) gdy nazbierałem 600$$ pojechaliśmy do Best Buy'a. Od razu pognałem do stoiska z konsolami patrze X'kloc ma duzo gier ale mówie do siebie NIE WII?? to przeciez gówno. W końcu podchodze do PLAYSTATION 3 facet sie pyta czy w czymś pomóc (z głupim uśmiieszkiem jak każdy amerykanin) ja na to ze chce kupić PLEJA 3 wyciaga wiec go zamknietego z szawki pakuje do wózka ja wtym samym czasie wkładam pada i tonego 8 motorstorma i NBA 07. Nareszcie ide do kasy kupiłem PLEJA!!!!Był wtedy 12 lipca za pleja dałem 499$ gry po 50$ i pad tez drogo mnie nie wyszło po obliczeniu z tymi grami to na oko 1500zł wersja 60 GB....To był mój najszczęsliwszy dzień.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fayabusa

Czegoś tu nie rozumiem, dostałeś ps3 i nawet zadowolony nie jesteś? Trochę to nie miłe, mama zabiegana chce Ci coś kupić, a Ty nawet nie podziękujesz? Nie zbyt to miłe.

Sorry za OT.

Nie wyczuwasz ironii w tym tekście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niby tak, ale to i tak nie miłe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, miły temat, też napisze.

To było tak: Jest początek grudnia, spacer z narzeczoną po jednym z marketów RTV, wielka Bravia, zaczymałem się zobaczyc i co na nim leciało? Zapowiedź GT5P. Patrzyłem tam jak wyglądac będzie graficzna strona tego tytułu. I stałem i patrzyłem, i stałem, i patrzyłem.. Poważnie. Ale nic poszliśmy do domku. 3 kolejne wieczory o niczym innym nie myślałem tylko o tym czy mnie na to stac, niedługo wesele i inne poważne wydatki. Ale kobiete wybierałem rozsądnie i sama stwierdziła: ciężko pracujesz, zasługujesz:) I tak 12 grudnia stałem się zajeszczęśliwym posiadaczem PS3 i nie żałowałem tej decyzji ani przez ułamek sekundy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tu o cierpliwości gadacie. Ja kupiłem w MM dzień przed premierą (przypadkowo, dostałem cynka, że jest dzień wcześniej). Kupiłem, poczekałem parę dni i wtedy sobie kupiłem Resistanca i Def Jama :> Defa nie polecam... :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem swój egzemplarz PS3 40GB w "Centrum Sony" w łódzkiej "Manufakturze" w styczniu 2008. Nie mogłem się doczekać kiedy to zrobię, więc jak tylko dostałem do łapy "kesz" od razu poszedłem do sklepu... To był piękny piątek....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ha, miły temat, też napisze.

To było tak: Jest początek grudnia, spacer z narzeczoną po jednym z marketów RTV, wielka Bravia, zaczymałem się zobaczyc i co na nim leciało? Zapowiedź GT5P. Patrzyłem tam jak wyglądac będzie graficzna strona tego tytułu. I stałem i patrzyłem, i stałem, i patrzyłem.. Poważnie. Ale nic poszliśmy do domku. 3 kolejne wieczory o niczym innym nie myślałem tylko o tym czy mnie na to stac, niedługo wesele i inne poważne wydatki. Ale kobiete wybierałem rozsądnie i sama stwierdziła: ciężko pracujesz, zasługujesz:) I tak 12 grudnia stałem się zajeszczęśliwym posiadaczem PS3 i nie żałowałem tej decyzji ani przez ułamek sekundy.

NIEPRAWDA! to JA! jestem najszczęśliwszym posiadaczem PS3 ...koniec i kropka!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zbieralem na konsole 4 dni ;p tak 4 dni a mam tylko 17 lat ;]

no i kupilem sobie PS3 sam i za swoje, 1570zł 40GB starter pack ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zbieralem cos kolo roku ale oplacalo sie;D Pewnego dnia w ferie pojechalem ze starymi do Szczecina,zajechalismy do MM.Nie bylem zdecydowany czy ps3 czy x kloc.No ale ps3 wzialem i jestem zadowolony z niej.Teraz musze poprawic oceny i tv lcd bede miec;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja zbieralem na konsole 4 dni ;p tak 4 dni a mam tylko 17 lat ;]

no i kupilem sobie PS3 sam i za swoje, 1570zł 40GB starter pack ;]

kurde, gosc z ciebie ! chciałbym cie poznac, i uscisnac twoja dlon ! 4 dni, jezus maria !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kiedy dostalem umowe pracy na czas nieokreslony postanowilem sobie wziac kredyt - chcialem wziac mniejsza kwote na krotszy okres (nie bede pisal ile bo nie o chwalenie sie kasa chodzi prawda? ) ale ze bank sie nie zgodzil na moje warunki wzialem na troche dluzszy okres wieksza ilosc gtowki - wystarczylo na 2 konsole (w tym ps3), telewizor, glosniki 5.1 z dekoderem, pare metrow kabli oprycznych, pamieci do laptopa, tablet, sluchawki itd itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem moją konsolke(MotorStorm+2pady) pod choinką......była z MM.Ale kiedy mówiłem rodzicom "święta niedługo" to mówili że za stary jestem na prezenty i tak mnie speszali przez cały ten czas xD A dokładnie kiedy już nadszedł czas na prezenty patrze jakieś tam pudło leży no ale już mam wychodzić z pokoju bo byłem pewien że prezentu nie będzie, tata mnie woła "Tomek to chyba dla Ciebie prezent" ja lookam odpakowuje PS3! wtedy płakałem ze szczęścia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie odkładałem grosz do grosza i dziś nabyłem PS3 z MM. No cóż, dodawali Uncharted i Heavenly Sword. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Póki co chodzi cichutko. Z monitorkiem współpracuje bardzo dobrze. Muzyczka przez wieżę, ale też jest git.

No. Wierzę, że da radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień przed oficjalną premierą Centrum Sony w Lodzi, do kompetu zakupiłem Bravie V2500 i z takimi paczuszkami wracałem do domu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kurde, gosc z ciebie ! chciałbym cie poznac, i uscisnac twoja dlon ! 4 dni, jezus maria !

tak cale 4 dni ;] widzisz ile kasy mozna zarobic znajac PHP i HTML

heh pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tak cale 4 dni ;] widzisz ile kasy mozna zarobic znajac PHP i HTML

heh pozdrawiam

Czyli nie zbierales 4 dni a pracowales 4 dni zeby zarobic - gratuluje losia ktory zaplacil za cos czego przygotowanie trwalo 4dni ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mojej przygody nikt nie przebije xD

Był sobie środek Sierpnia. Kasa odkładana długi czas w końcu się uzbierała i postanowiłem kliknąć na allegro "kup teraz" za 1800zł. Jak się okazało musiałem czekać na jakąkolwiek informacje 2 tygodnie ponieważ sprzedawca wyjechał służbowo za granice. No to poczekałem i w końcu napisał że to nie on wysyła te konsole i mam czekać cały 1 tydzień po wpłaceniu pieniędzy ( oczywiście nic do tego czasu nie przelewałem ). Po tygodniu ( w sumie 3 ) dostałem po nieustannym wydzwanianiu informacje że konsola została wysłana... No to czekałem na kuriera. Niestety przez następny tydzień go nie było, więc znów zadzwoniłem i się okazało że konsoli jeszcze nie wysłał bo osoba odpowiedzialna za wysyłkę nie posiada na stanie tymczasowo konsol i mam albo czekać 3 tygodnie albo odda mi kasę. Oczywiście wybrałem to drugie...... Potem było długo długo nic i po dosłownie 3 miesiącach wydzwaniania na marne otrzymałem z powrotem całą kwotę O_o Niestety to nie był koniec zmartwień Postanowiłem rzecz jasna kupić na nowo gdzieś indziej, ale nigdzie już praktycznie nie można było dostać wersji 60Gb... Po długim wydzwanianiu do sklepów z całej polski tylko w nielicznych były ale za bardzo wygórowaną cenę... już myślałem że będę musiał dać te 300zł więcej i nagle zauważyłem sklep internetowy który oferuje starter packa za 1999zł. Oczywiście się uradowałem i od razu zamówiłem... Następnie tydzień czekania na kuriera iiiii Nic oczywiście xD Znów dokładnie 3 dni wydzwaniania do sklepu aż w końcu ktoś odebrał powiedziano mi że konsoli nie mają na stanie i mam czekać ( tym razem ) 2 tygodnie i że bardzo przepraszają. Na szczęście już takiego błędu nie popełniłem i nic nie wpłacałem na konto. Zrezygnowałem z czekania. 2 dni później myślę sobie, no nic trzeba szukać dalej. Koleiny tydzień szukania i ostatecznie postanowiłem kupić za 2200zł już w bardziej sprawdzonym sklepie. Tam szybka wpłata na konto i po tygodniu paczka szczęśliwie trafia do mnie. Łącznie kupowałem PS3 ok. 4 miesięcy

PS. To tylko jedna z moich fatalnych przygód z PS3 ale jak na razie jest OK i liczę że konsola już nie będzie "padać"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czyli nie zbierales 4 dni a pracowales 4 dni zeby zarobic - gratuluje losia ktory zaplacil za cos czego przygotowanie trwalo 4dni ;]

sorka to byl serwis ktory prowadzilem 3 miesiace i bardzo dobrze przyjal sie w necie ;] postanowilem go sprzedac + serwer + domene + oskryptowanie itp ;]

i transakcja trwala 4dni ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sorka to byl serwis ktory prowadzilem 3 miesiace i bardzo dobrze przyjal sie w necie ;] postanowilem go sprzedac + serwer + domene + oskryptowanie itp ;]

i transakcja trwala 4dni ;]

A to co innego - ale w takim wypadku to nie zbierales 4dni tylko zapracowales sobie przez 3m-ce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatnie dni listopada, około po 12 pojechalem do Empiku, widze ze na półce zostala ostatnia czarnula 60gb z Resistance i Motorstormem, wiec poczekalem az zdejma ja z wystawy, spakuja i 10 min pozniej wracalem do domu ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi