TheMichal 20 Napisano 27 Lipiec 2009 na zawsze zostawiam tylko Star Warsy ;) Mam tego całkiem sporo, większość na PC, Clone Wars i E3 na PS3 i naturalnie TFU na PS3. A tak to gry które mają fajne multi, albo które lubię, albo nie opłaca się ich sprzedawać już zostawiam, reszty się pozbywam po przejściu gdy wiem, że na 100% do nich nie wrócę (znudziła mi się, albo zrobiłem platynę).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Zobaczcie - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=366798 :) Edytowane 28 Lipiec 2009 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) Jak najbardziej kolekcjonowanie... Wszystkie zakupione gry na PS3 nie opuszczają mojej "półki gracza" :) Ładnie wyglądają poustawiane w kolejności alfabetycznej :biggrin: Edytowane 28 Lipiec 2009 przez AGArtha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 28 Lipiec 2009 Jeśli gra spełni pokładane w niej oczekiwania zostaje,jeśli nie to out ,chyba że chodzi o gry typu KILLZONE . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach