kill 10044 Napisano 7 Sierpień 2009 http://eu.finalfantasyxiv.com/http://www.eorzeapedia.com/ Pierwsze screeny: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 8 Sierpień 2009 Przy erze gier kiedy mogę zagrać sobie w Wowa a w takiego Finala XIV to wolę zdecydowanie markę Blizzarda :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EndarSeth 171 Napisano 8 Sierpień 2009 W dniu 8.08.2009 o 07:34, Michał napisał: Przy erze gier kiedy mogę zagrać sobie w Wowa a w takiego Finala XIV to wolę zdecydowanie markę Blizzarda :) Nie ma WoW'a na PS3. Poza tym, to Final. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) Do tej pory jeszcze nie stworzono prawdziwego nowoczesnego mmo. Jeżeli ff14 wyjdzie wystarczajaco wczesnie, to bedzie pierwszym takim mmo ( dodatkowo na ps3 ;) ). Chociaż po doświadczeniach z WoW'a osobiście już raczej nie tknę tego typu gier :P Edytowane 8 Sierpień 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 8 Sierpień 2009 Może się w to wkręcę pod warunkiem, że nie będzie abonamentu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 8 Sierpień 2009 W dniu 8.08.2009 o 11:29, Wronator napisał: Może się w to wkręcę pod warunkiem, że nie będzie abonamentu... biorac pod uwage ze psn jest darmowe nie liczylbym na brak abonamentu w grze mmo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 9 Sierpień 2009 Po 2 latach w wowie znowu się w coś wkręcę na maksa, abonament będzie na 100 % raczej módlmy się żeby nie było takich cudów z płatnościami jak w FF XI, bo to istna masakra co tam się wyrabiało i dalej wyrabia, choć słyszałem, że SE nabrało rozumu i zrezygnowało z PlayOnline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyd3k 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Jesli abonament nie bedzie wysoki to bede gral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaleniecz 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Jak gra będzie chociaż w połowie tak miodna jak wow i będzie obsługiwała K&M to będę grał i to sporo ;D Już widzę jak wszyscy z headsetami razem w Gildii będziemy ciachać bossów i wykonywać questy . Jestem także bardzo ciekawy systemu PVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 10 Sierpień 2009 (edytowane) Hmm To sie ma nijak do Soul & Blade na PC i PS3 które wyjdzie w 2010 lub 2011 zobaczcie trailer. Close Beta w 2009 :P Edytowane 10 Sierpień 2009 przez BrianPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arqueek 0 Napisano 10 Sierpień 2009 @^ Chyba zartujesz, Blade & Soul wyglada tragicznie ;) Jesli mialbym grac w FF14 to tylko i wylacznie pvp, mam nadzieje ze bedzie mozliwosc szybkiego lvlowania lub zrobienia postaci pvp only jak w gw (kto gral ten wie o co chodzi). Na nudne i nic nie wnoszace pve nie mam czasu :) Niemniej czekam i mam nadzieje, ze mmo w koncu przelamia ta bariere i zawitaja na konsolach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 10 Sierpień 2009 Kupuje ! Jeśli to bedzie gra typu WoW/L2 to napewno kupie. Abonament MAX w granicach WoWa i szał gwarantowany. Ekhm ;) Prześlicznie ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 11 Sierpień 2009 Obowiązkowy tytuł, jestem fanem FF i tej części na pewno nie przepuszczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enterrulez 3 Napisano 12 Sierpień 2009 System rozwoju rozwoju postaci ma być oparty na broniach których używasz, ciekawe rozwiązanie, pewnie będzie coś podobnego jak w Vagrant Story, gdzie bardziej bronie zdobywały doświadczenie niż sam bohater. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feeleap 0 Napisano 12 Sierpień 2009 dokladnie, abonament nie jest taki straszny(o ile bedzie taki, jak w wowie). Same mmorpg kocham, wychowalem sie na fps oraz mmorpg i wlasnie takich gier mi brakuje na ps3. Mam nadzieje, ze uda im sie ten nowy system "lvlowania", bo zapowiada sie ciekawie, lecz jest to nielada innowacja - coz, ciekam z niecierpliwoscia i trzymam kciuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Sierpień 2009 W dniu 12.08.2009 o 06:21, enterrulez napisał: System rozwoju rozwoju postaci ma być oparty na broniach których używasz, ciekawe rozwiązanie, pewnie będzie coś podobnego jak w Vagrant Story, gdzie bardziej bronie zdobywały doświadczenie niż sam bohater. i W dniu 12.08.2009 o 09:26, feeleap napisał: Mam nadzieje, ze uda im sie ten nowy system "lvlowania", bo zapowiada sie ciekawie, lecz jest to nielada innowacja - coz, ciekam z niecierpliwoscia i trzymam kciuki. Jaki nowy? Był już w FF2, słownie DRUGIM. Coś w ten deseń zaoferowała nam seria The Elder Scrolls. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shineko 0 Napisano 12 Sierpień 2009 PS3 kupiłem dla jRpgów i mmo od ncsoft'u [podobno mają coś wydać]. Póki co, ani jednego ani drugiego nie ma zbyt dużo [mmo właściwie NIE MA :D], ale wierzę, że będą jakieś warte grania [jak np. ten FFXIV, będzie cudo :D]. Zrezygnowałem miesiąc temu z L2, żeby już tego nie ciągnąć i nie mieć problemów z przerzuceniem się na Finalka. Ogólnie czekam na jakieś bety :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 12 Sierpień 2009 W dniu 12.08.2009 o 10:40, Shineko napisał: PS3 kupiłem dla jRpgów i mmo od ncsoft'u [podobno mają coś wydać]. Póki co, ani jednego ani drugiego nie ma zbyt dużo [mmo właściwie NIE MA :D ], ale wierzę, że będą jakieś warte grania [jak np. ten FFXIV, będzie cudo :D ]. Zrezygnowałem miesiąc temu z L2, żeby już tego nie ciągnąć i nie mieć problemów z przerzuceniem się na Finalka. Ogólnie czekam na jakieś bety :D Blade & Soul od NCsoft I FFXIV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feeleap 0 Napisano 12 Sierpień 2009 W dniu 12.08.2009 o 09:54, KopaczK napisał: Jaki nowy? Był już w FF2, słownie DRUGIM. Coś w ten deseń zaoferowała nam seria The Elder Scrolls. Wybacz, za mlody jestem na ff2 :s Swoja droga gralem w morrowinda i wszystkie dodatki. Hmm, w TES trzeba bylo np. bic caly czas mieczem zeby podrasowac sobie umiejetnosci 'obslugiwania' miecza. w takim razie pewnie zle zrozumialem, bo chodzi chyba o to, ze zakladasz mieczyk a on daje ci umiejetnosc "kula ognia", zakladasz toporek a on ci daje "magiczna strzale" teraz sie zastanawiam do czego prowadzi moja wypowiedz, bo sie pogubileem ;| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Sierpień 2009 FF2 można kupić spokojnie w PSS, lub na PSP. Jeśli chcesz zaoszczędzić to zasysasz rom z sieci. ;) Ja też się pogubiłem w Twojej wypowiedzi. :P Jeśli chodzi o to, że czary/umiejętności zależą od rodzaju ekwipunku, to żadna nowość, bo zazwyczaj tak to funkcjonuje w Finalach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shineko 0 Napisano 15 Sierpień 2009 W dniu 12.08.2009 o 10:41, BrianPL napisał: Blade & Soul od NCsoft I FFXIV O B&S wiem, ale nie o to mi chodziło. NCSoft zapowiedział, że wyda ~7 MMORPGów na PS3, jeśli w to wierzyć, to może jest szansa na L3 i GW2 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Wrzesień 2009 Trailer z TGS. Mniam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 24 Wrzesień 2009 ja tam gram obecnie w Aion i jeżeli ta gra nie pokaże czegoś lepszego to podziękuję bo na dwa mmo + abonament się nie piszę ;] no i mam nadzieje że zrezygnowali z tych beznadziejnych armorów z XI typu "obroża" na uśmiechniętej neko pannie (ten obraz będzie mnie chyba prześladował do końca życia ;P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Wrzesień 2009 Bardzo fajnie się to prezentuje, ale nie bardzo jestem w stanie wciągnąć się w MMO. Wolę singlowe rpg, a jako społecznościówka wystarcza mi HOME. Jeśli jednak nie będzie abonamentu, w co nie wierzę, to mogę się zainteresować tym tytułem, bo wygląda sympatycznie. Obroże na kocicach mi nie przeszkadzają, taki styl twórców z Japonii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkman 49 Napisano 24 Wrzesień 2009 lubię styl Japońców ale to co zobaczyłem w FFXI było dla mnie nie do przyjęcia >.< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach