mefix 1 Napisano 17 Październik 2016 Pograłbym w to z miłą chęcią, ale niestety żyję w Polsce i nie widzi mi się bulenie takiej kasy co miesiąc za samą grę :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Październik 2016 O 17.10.2016 o 19:12, mefix napisał: Pograłbym w to z miłą chęcią, ale niestety żyję w Polsce i nie widzi mi się bulenie takiej kasy co miesiąc za samą grę :P. Już przestańcie tak płakać o tym abonamencie. Jęczydupy tak plują jakby ten abonament ponad 100zł kosztował, a to koszt 0,7l wódki i popitki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 23 Październik 2016 za ten abonament mam kilkagier ktpe potem sprzeda imkupie kolejne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 26 Październik 2016 To podziel się tą cebulą bo jak za 40-50zł masz kilka gier to chętnie też się skuszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mefix 1 Napisano 27 Październik 2016 Wystarczy trochę czas i chęci. Na Allegro można w bardzo łatwy sposób dorwać gry po 10zł. RDR kupiłem za 9zł. Bez problemu uda się kupić przynajmniej 3 konkretne gry za 50zł, zwykle daje radę 4, a potem można odsprzedać za drożej i wyjdzie kolejna darmowa gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkadiuszj 85 Napisano 6 Styczeń 2017 (edytowane) Sorry złe nr ff Edytowane 7 Styczeń 2017 przez arkadiuszj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach