monobloss 94 Napisano 6 Sierpień 2010 Czy gra posiada coś w rodzaju new game +?? Niestety nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalimdor 3 Napisano 13 Sierpień 2010 Pytanie na śniadanie :P Kto pisał hinty na ścianach ? Renko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 22 Sierpień 2010 Pytanie na śniadanie :P Kto pisał hinty na ścianach ? Renko ? renko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Mam pytanie czy gra ktoś jeszcze po sieci ?? Jak by co to PSNid wcis88 PS. W szczególności brakuje 5 osób do trybu Creatures vs Soldiers, bo w ten tryb nie gra nikt :/ do tego by można inne pucharki porobić :) Edytowane 16 Listopad 2010 przez wcisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiMi84PL 0 Napisano 30 Styczeń 2011 @wcisu - próbuj w godzinach 17-20, ale fakt nie łatwo się połączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwypij 92 Napisano 28 Marzec 2011 Kupiłem Singularity bo po prostu zapadła mi w pamięć jakas recenzja i co jakiś czas z ciekawością spoglądałem na aukcje z właśnie tą grą. Kilka dni temu idało się wylicytować grę za śmieszne 50zł. Pozostało niecierpliwie odczekać te kilka dni aż gra dojdzie i wrerzcie będę miał okazję ją należycie przetestować... Doszła i z cieakwością włożyłem płytkę do czytnika. Dziś jestem już po przejściu kampanii na standardowym dla mnie poziomie trudności normal i mogę powiedziec tylko jedno - podobało mi się. Nie wiem jak to możliwe, że gra ta przeszła beż prawie żadnego echa przez światek graczy? Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła i dała mi kilka godzin ciekawego grania. Dlaczego - gra w świetny sposób opowiada średnią historyjkę dając nam możliwość całkiem fajnego strzelania do nieco zbyt małej ilości przeciwników. Daleki jednak jestem od powiedzenie, że jest to jakaś wybitna pozycja. Nie - Singularity jest porządnym FPPkiem i niestety chyba został mocno niedoceniony. OK, zaraz ktoś powie, że to badziewie i ogólnie jest odtwórcza i takie tam frazesy. Nie ma przejmującej, głębokiej ( jasne...) fabuły, która chwyta za serce i daje kopa. Nie jest to Modern Warfare, nie jest to BioShock - ale broni sie ona w mojej ocenie na całej linii. Każda ze wspomnianych w poprzednim zdaniu gier jest na swój sposób światna. MW pomijając moje ogromne ździwienie po zakończeniu singlowej kampanii zdecydowanie zbyt szybko było intensywnym i fajnym doznaniem. Bioshock to inna bajka i tu w zasadzie zacząłem od 2 części i aktualnie po jej ukończeniu zakupiłem jedynkę i wkraczamdo podowdnego świata z huczącymi po ścianach krzykami splicerów. Obie gry były dobre, obie były ciekawe, obie miały swoje wielkie momenty zapadające w pamięć. Ale Singularity przecież też ma swoje rzemieślnicze bo rzemieślnicze ale zdecydowanie solidne mocne punkty. - ciekawie opowiedziana, prosta historia - solidna grafika i fajne dźwięki, specyficzny klimat zdewastowanej wyspy, sowieci i mutanty w połączeniu z florą a'la pierwsze animowany film Final Fantasy (ten z 2002 roku) - ciekawe pomysły z wykorzystaniem TMS do manipulacji czasem ( zgadzam się, że proste i mogło to zostać rozbudowane - ale zawsze to jakieś nowum) - światny motyw zatrzymywania czasu i wykańczania przeciwników w slow motion Ok, powiecie, że to w sumie nic ale ja będę jednak Was przekonywał, że jest to solidny kawałek kodu - zdecydowanie warty tych kilku godzin. Jasne, że może sztuyczna inteligencja nie powala ( i co z tego? ), jasne, że pewnie są gry o lepszej grafice, jasne, że multi w MW2 jest może fajniejszy - ale mi nie o to chodzi. Singularity - gwarantuje miłe kilka godzin eksploracji i strzelania w ciekawie wykreowanym świecie. Jeżeli nie jest dla Was najważniejsze młócenie dziesiątek przeciwników w multi i skakanie od skrypty do skryptu to w przeciwieństwie do takiego ostatniego Wolfa jest to na serio kawał fajnej gry. To chciałem napisać - tak mi się właśnie wydaje. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 3 Kwiecień 2011 W Singularity pogrywam od kilku dni i dziwię się, że kazałem tej grze czekać tak długo. Świetny pomysł z wykorzystaniem TMD, do tego trochę strachów i elementów wymagających uruchomienia choćby kilku szarych komórek składa się na całkiem zgrabnego shootera. Czasami tylko lamentuję, że nie można obniżyć poziomu gry, bo wystartowałem na hardzie :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek12 0 Napisano 18 Marzec 2012 Czy ktoś nadal gra w multi? Potrzebuję ekipy do pucharków. Tragedia, że trzeba całych 6 osób żeby zagrać mecz online, od kupna nie udalo mi sie zagrac ani razu ;/. Jakby co to PSN Kenny_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Listopad 2014 Przyznaję sobie złotą łopatę ;) Gra ukończona, dużo się nie spodziewałem bo wyciągnąłem ją z jakiejś smutnej półki w empiku za 18 zł nówka sztuka nieśmigana. Gra bardzo mnie pozytywnie zaskoczyła historią i grywalnością. Fajny setting, taki mix trochę Bioshock, trochę Resistance Bardzo satysfakcjonujące strzelanie (w końcu to Activision) świetne patenty rzadko spotykane (niszczenie przedmiotów i przywracanie ich do pierwotnej formy) Trochę dziwne że ta gra przeszła bez echa bo jest świetna a pewnie w momencie premiery robiła dużo lepsze graficzne wrażenie. Jak dla mnie mocne 8+/10 Chyba staje się fanem retro bo kolejna ok 5 letnia gra, która na starym wysłużonym sprzęcie daje mi masę frajdy za grosze lub friko 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 25 Listopad 2014 Bardzo dobra giera - również wyrwałem nówkę w empiku za jakieś 20 złociszy... Jeżeli nie grałeś, to zerknij również w stronę Wolfensteina od tych Panów. Offtop: z innych tanich hitów, które przeszły bez echa polecam jeszcze the darkness 2 - zupełnie inny klimat, ale grało mi się wybornie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach