ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2009 http://www.ps3trophies.org/game/need-for-speed-shift/trophies/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noobtakub 1 Napisano 22 Wrzesień 2009 http://www.ps3trophi...shift/trophies/ Można gdzieś znaleźć tłumaczenie na polski? Byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 22 Wrzesień 2009 (edytowane) Platinum Trophy Unlocked all of Need for Speed: SHIFT’s trophies-odblokuj wszystkie trofea The Final Countdown Reach Tier 4-odblokuj poziom 4 NFS Live World Champion Win the NFS Live World Championship-Wygraj NFS Live World Championship Driving Legend Reach Driver Level 50-zdobądź 50 poziom kierowcy Epic Collector Earn 15 Epic Badges-zdobądź 15 ?epickich? odznak Epic Master Earn 20 Epic Badges-zdobądź 20 ?epickich? odznak Chance of a Lifetime Reach Tier 3-odblokuj poziom 3 Driving Pro Reach Driver Level 20-zdobądź 20 poziom kierowcy Driving Veteran Reach Driver Level 30-zdobądź 30 poziom kierowcy Driving Hero Reach Driver Level 40- zdobądź 40 poziom kierowcy Silver Collector Earn 15 Silver Badges-zdobądź 15 srebrnych odznak Silver Master Earn 20 Silver Badges-zdobądź 20 srebrnych odznak Gold Earner Earn 5 Gold Badges-zdobądź 5 złotych odznak Gold Hunter Earn 10 Gold Badges-zdobądź 10 złotych odznak Gold Collector Earn 15 Gold Badges-zdobądź 15 złotych odznak Gold Master Earn 20 Gold Badges-zdobądź 20 złotych odznak Epic Earner Earn 5 Epic Badges-zdobądź 5 odznak Epic Hunter Earn 10 Epic Badges-zdobądź 10 odznak Trial By Fire Complete the NFS Live Pre-Race Event-ukończ NFS Live Pre-Race Event One Small Step Win you first event-wygraj swoj pierwszy wyścig Road to Success Reach Tier 2-odblokuj poziom 2 Driving Rookie Reach Driver Level 2-zdobądź 2 poziom kierowcy Driving Amateur Reach Driver Level 5-zdobądź 5 poziom kierowcy Driving Semi-Pro Reach Driver Level 10-zdobądź 10 poziom kierowcy Bronze Earner Earn 5 Bronze Badges-zdobądź 5 brązowych odznak Bronze Hunter Earn 10 Bronze Badges-zdobądź 10 brązowych odznak Bronze Collector Earn 15 Bronze Badges-zdobądź 15 brązowych odznak Bronze Master Earn 20 Bronze Badges-zdobądź 20 brązowych odznak Silver Earner Earn 5 Silver Badges-zdobądź 5 srebrnych odznak Silver Hunter Earn 10 Silver Badges-zdobądź 10 srebrnych odznak takie moje tłumaczenie na szybko być może się przyda. PS nie wiem czemu te ostatnie nie wychodza ladnie w kolorze moze jakis Mod pomoze z tym Edytowane 22 Wrzesień 2009 przez keil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noobtakub 1 Napisano 23 Wrzesień 2009 (edytowane) Serdeczne dzięki :thumbsup: Edytowane 23 Wrzesień 2009 przez noobtakub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piegus84 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 może ktoś wie jak zdobyć czyste okrążenie w miyatomi bo ja zrobiłem i w drifcie i w eliminacjach i nie zaliczyło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Wrzesień 2009 Tak się zastanawiam. Czy do platyny trzeba sporo grać online? Bo słyszałem, że podobno nie trzeba, i nie wiem ile w tym prawdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piegus84 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Tak się zastanawiam. Czy do platyny trzeba sporo grać online? Bo słyszałem, że podobno nie trzeba, i nie wiem ile w tym prawdy. nie trzeba bo za singla masz 21 odznaczeń a trzeba mieć 20 ale wiele z nich jest na maxa trudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indykbrandy 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Jak zagrać w dwie osoby przy jednym tv i jednym ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Wrzesień 2009 nie trzeba bo za singla masz 21 odznaczeń a trzeba mieć 20 ale wiele z nich jest na maxa trudne Wszystkie oprócz zdobycia wszystkich gwiazdek są ŁATWE, właśnie wskoczyła mi platynka, a online nie odpalałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Wrzesień 2009 Jak długo grałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Wrzesień 2009 Jak długo grałeś? 6 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Jakie badge olałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Wrzesień 2009 (edytowane) Jakie badge olałeś? Online i wszystkie gwiazdki. Miałem wszystkie gwiazdki do czasu kiedy miałem obrócić 4 przeciwników w mistrzostwie Ameryki, po prostu przesadzili... Wolałem pościgać się więcej i zrobić, może dla niektórych trudniejsze rzeczy, niż wściekać się na rywali-czołgistów którzy nie są wrażliwi na moje uderzenia i miałem dość tej drogi na której podskakuje się jak przed super marketem (progi zwalniające) na szczęście platyna wpadła, i nie zamierzam grać w ta grę więcej. Gdyby nie było tego podskakiwania samochodu w najmniej odpowiednich momentach, może bym jeszcze kiedyś zagrał i polecał każdemu ta grę,a tak fajny tytuł, ale potrzeba poczekać, aż poprawią drogi (drogi w nfs przypominają nasze drogi czasami...)... Edytowane 25 Wrzesień 2009 przez NewNickPL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 25 Wrzesień 2009 Hehehe dokładnie tak jak ja, ja tez wymiekłem przy obracaniu 4 przeciwników ;) widzę że to jest najlepsza droga do platyny tj olać online+gwiazdki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Wrzesień 2009 Hehehe dokładnie tak jak ja, ja tez wymiekłem przy obracaniu 4 przeciwników ;) widzę że to jest najlepsza droga do platyny tj olać online+gwiazdki Platynę nie jest dość trudna tylko czasochłonna... Od 7 rano do 15 jeździłem, żeby zaliczyć wszystkie tory perfekcyjnie do tego wygrać 11 wyścigów i przejechać w sumie 800 km... jeździłem prawie tylko europejskimi samochodami dla tego musiałem zrobić to 800 japońcami i amerykańcami ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Wrzesień 2009 Czy trzeba wszystkie zdobyć gwiazdek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 27 Wrzesień 2009 Czy trzeba wszystkie zdobyć gwiazdek? Jak napisaliśmy w kilku ostatnich postach, że obaj olaliśmy gwiazdki (lukaszb007 i ja), wiec krótko mówiąc: NIE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Ja chyba dam sobie spokój z robieniem PERFEKT kółek, bo mnie szlak trafia. A o tych Online to szkoda gadać - pełno baranów co celowo wjeżdżają w Ciebie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 na Online nawet nie myślałem... są chore... gwiazdki i online out resztę da się zrobić bez problemu jak się wie jak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 27 Wrzesień 2009 to może "sprzedaj" kolegom przepis ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioPe86 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 A może ktoś poda sprawdzony przepis na perfekcyjny start bo jak się nie myle za to też są jakieś odznaczenia... Próbowałem wiele razy i nigdy nie mogę odpowiednio wystartować Dziękuje za odp.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 (edytowane) ja czyste przejazdy i corner master robiłem najwolniejszym możłiwym autem bez tuningu w quick race jako przeciwnika wybierałem "takie samo auto" nie ma problemu z wypadaniem z toru a przy zaliczaniu zakrętów też masz czas na reakcje. na wszelkie czyste wyprzedzanie etc jest taki mały okrągły tor na którym się to mega szybko nabija Pokonywanie rywali nic prostszego w każdym "tirze" jest auto które korzysta z bugu z "lambo" tj podnoszenie rywali, wystarczy podjechać naszego rywala na 1 zakręcie i odjechać mu na 5 sekund. Co do perfekcyjnego startu to "N" czyli bieg jałowy miga na zielono i musisz się wstrzelić tak żeby w momencie startu był w momencie kiedy N-k jest własnie zielona ( musisz dobrze RPM kontrolować ) Edytowane 27 Wrzesień 2009 przez Nathim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 27 Wrzesień 2009 (edytowane) tu akurat mogę Ci pomóc, musisz "wycelować" gazem tak aby wskaźnik wrzuconego biegu był jak najbardziej zielony zazwyczaj miedzy 4000 a 6000 obrotów heh, spóźniłem, się ;) Edytowane 27 Wrzesień 2009 przez keil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 27 Wrzesień 2009 w każdy razie jest to mega iyrtujące bo nie wiesz czy dany start był faktycznie udany i nie wiadomo czy jechać dalej czy restart :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 27 Wrzesień 2009 u góry masz napisane i ilość punktów ile za to dostałeś max chyba 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach