sokol27je 0 Napisano 23 Maj 2010 po co ci ludzi chłopie zrób tak jak ja kup fokusa ST zrób tuning do osiągów 6.00 i otwieraj sam stół i graj na tych osiągach właśnie tym samochodem nabijanie tras to prościzna gdy zrobisz tak jak mowie...., tylko staraj się żeby przecinków było jak najmniej :) , jak będziesz szukał jakieś osoby z która masz nabić wyścig to zejdzie ci się 5 razy dłużnej niż moim sposobem opisanym wyżej fokus na 6 po porostu wymiata:) powodzenia w drodze do platyny:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemieuxleeds 29 Napisano 3 Czerwiec 2010 myslalem ze bedzie gorzej a tu prosze platynka to byla sama przyjemnosc znaczniej latwiejsza niz undercover tylko troszke czasu zabiera ale wlasnie za to placimy czyz nie?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 6 Czerwiec 2010 Kupilem DLC z nowymi autami i torem - Riviera. Gdzie znajde ten tor ? W karierze go nie widać. Auta za to mam. Chciałem zrobić Trophy Exotica, gdzie trzeba zakończyc próbę czasową wszystkimi autami tymi z DLC, przejechałem jeden tor na czas wszystkimi furami i Trophy nie ma. Jakies rady ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 9 Czerwiec 2010 Znajdziesz te wyścigi w karierze przed 1 musisz dać w lewo i tam będą a co do trophy Exotica Complete an Online Race or Time Attack in all the Exotic vehicles - Aby uzyskać te trofeum, wszystko co musisz zrobić, to wypełnić online wyścig z każdego samochodu z DLC. Samochody z DLC, to: - Alfa Romeo 8C Competizione - BMW M1 Procar - Apollo Gumpert - Acura NSX - McLaren MP4-12C - Maserati GranTurismo S - Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Oznacza to, że musisz grać 7 online tras. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pinio666 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Hej!!ludziska co mam robić?gnębie ten tor już 3 dni i nic!!jeden zasrany zakręt...pare razy siaudało niby wszystko ok a jednak nie zalicza!!prubowałem wszystkiego-audi s4 bez ulepszeń,volkswagena,nissany,pagani..itd NIC!!ciągle to samo-a nawet na filmikach które widziałem to ja mam większą prętkość a i tak mi nie zalicza!!prosze o pomoc i ewentualnych kandydatów do uzupełnienia luki tej odznaki przez neta...dziENki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin102 0 Napisano 31 Styczeń 2011 przejedz idealnie tase to nie trzeba wyleciec z trasy , rzadnego samoch dotknac? jak to zrobic bo glupieje pomocy??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 31 Styczeń 2011 tak nie możesz wypaść poza trase i nie możesz dotknąć przeciwników, ale najlepiej robić to w szybkim wyścigu gdyż możesz ustawiać liczbe przeciwników na zero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin102 0 Napisano 1 Luty 2011 sa trasy z jednym okrazeniem i tam trzeba przejechac idealnie trase, nie trzeba byc pierwszym mozna dojechac ost? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 2 Luty 2011 sa trasy z jednym okrazeniem i tam trzeba przejechac idealnie trase, nie trzeba byc pierwszym mozna dojechac ost? Można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martin102 0 Napisano 2 Luty 2011 Można. dzieki dzieki ogolnie ten nfs trudny jest do zdobycia platyny, strasznie duzo gwiazdek trzeba zdobyc a najgorzej te odznaki zdobyc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 7 Luty 2011 ogolnie ten nfs trudny jest do zdobycia platyny, strasznie duzo gwiazdek trzeba zdobyc a najgorzej te odznaki zdobyc!! Dlatego zrezygnowałem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 8 Luty 2011 Czy ja wiem trudny. Trzeba szybko sie przywyczić, kiedy ja zrobiłem dwie odznaki online i zakręty w japonii to poszedłem jak szalony. Zakręty w Europie i Ameryce warto odpuścić a zamiast tego zrobić dwie z online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 8 Wrzesień 2011 Panowie powiedzcie o co biega z "samochody modyfikowane". Jest jedna seria wyścigów bodajże na 4 poziomie do których można przystąpić tylko samochodami modyfikowanymi. O co w tym chodzi? Cały czas pisze że nie mogę wziąć udziału w zawodach bo nie posiadam takiego samochodu. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2011 Nie wiem czy nie chodzi czasem o modyfikacje wyścigowe WORKS. Albo możesz też chodzić o najzwyczajniejszy tuning w samochodzie. Dokup jakąkolwiek część do niego i powinno wejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 9 Wrzesień 2011 (edytowane) Nie wiem czy nie chodzi czasem o modyfikacje wyścigowe WORKS. Albo możesz też chodzić o najzwyczajniejszy tuning w samochodzie. Dokup jakąkolwiek część do niego i powinno wejść. Niestety to już próbowałem. Nie chodzi o pakiety ulepszeń. Próbowałem pogrzebać też w "tuningu". Zmieniłem w veyronie siłę docisku i coś tam z układem jezdnym. Niby to jakaś modyfikacja a i tak nie spełnia wymogów wyścigu. Dokładnie chodzi o zawody na 4 poziomie "Works restricted competition" więc pewnie to będą te modyfikacje wyścigowe WORKS. Podpowiesz jak to ogarnąć? Bo albo jestem zwieszony albo ślepy albo nie wiem co jeszcze ale nie mogę tego znaleźć. Edytowane 9 Wrzesień 2011 przez master20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Wrzesień 2011 WORKS możesz zrobić dopiero jak masz auto full stuningowane. Czyli kupione wszystkie części do niego, itd. Wtedy gdzieś tam powinno być WORKS, już nie pamiętam gdzie i kupujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 12 Wrzesień 2011 WORKS możesz zrobić dopiero jak masz auto full stuningowane. Czyli kupione wszystkie części do niego, itd. Wtedy gdzieś tam powinno być WORKS, już nie pamiętam gdzie i kupujesz. Dokładnie, jeżeli masz już wszystkie części tuningowe zakupione (uwaga nie we wszystkich autach można zrobić tą modyfikację wyścigową) to pojawi się taka opcja na dole ekranu i należny wcisnąć SELECT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master20 0 Napisano 13 Wrzesień 2011 (edytowane) Dokładnie, jeżeli masz już wszystkie części tuningowe zakupione (uwaga nie we wszystkich autach można zrobić tą modyfikację wyścigową) to pojawi się taka opcja na dole ekranu i należny wcisnąć SELECT. Dzięki wielkie. Przy najbliższej okazji spróbuję to ogarnąć. No i temat opanowany. Wasza pomoc szanowni koledzy forumowicze jak zawsze nieoceniona. Jeszcze raz dzięki. Edytowane 14 Wrzesień 2011 przez master20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goper 3 Napisano 8 Listopad 2011 Platynke w NFS Shift trudno zdobyć jak nie wiem co. Trzeba się wiele napocić żeby zdobyć tą platynę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 9 Listopad 2011 Nie, bez przesady trudno nie jest. Najtrudniejsza droga to sam koniec albo przejechać wszystkie zakręty na wszystkich trasach i platyna jest bez wchodzenia w multi. A jest ciężko z Nordshlife i jednym zakrętem. Albo trochę się pobawić w multi. Ew. zamiast zakrętów zdobyć wszystkie możliwe gwiazdki we wszystkich wyścigach i wyzwaniach ale to chyba trudniejsze od opanowania zakrętów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgred36 0 Napisano 13 Listopad 2011 Platynke w NFS Shift trudno zdobyć jak nie wiem co. Trzeba się wiele napocić żeby zdobyć tą platynę. Spróbuj zdobyc platynke w F1 2010 , wtedy zobaczysz co to trudna platyna :))) Platynka w NFS Shift wg mnie nalezy do łatwch... Pozdr i powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 24 Listopad 2011 Zrobiłem zakręty w Japonii i USA ale w europie te 2 zakręty już pierdziele i znalazłem alternatywe szybką i prostą czyli zrobić drifty online :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Listopad 2011 Też tak myślałem, ale za długo to trwa, a teraz pewnie online w ogóle w tej grze jest już martwy. Weź Subaru Imprezę na maksa przerobioną + Works i spróbuj zrobić te zakręty. Mi się udało tym autem to i Tobie się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXe 6 Napisano 25 Listopad 2011 Nie było tak źle z tymi driftami zajeło mi to 4 h. Mam teraz inny problem bo nie wiem czy zauważyliście, ale ja po włączeniu gry po nie wiem 1,5 roku z 60 % zrobiło się 50 % zaktualizowały się jakieś nowe trophy. Hot Lap Champion Complete every event in the Hot Lap Competition in 1st position Exotica Complete an Online Race or Time Attack in all the Exotic vehicles Time Splitter Beat all the lap times in the Exotic Time Attack Competition Scenic Route Achieve 1st place in all Riviera Tour events Exotic Tour Star Achieve all Stars in the Exotic World Tour Ale ja w ogole nie mam czegoś takiego jak: Exotic world tour czy riviera tour i jeszcze te egzotyczne samochody... Wiecie cos na ten temat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WhiteCrow 22 Napisano 25 Listopad 2011 To są trofea do DLC, dlatego nie możesz tego zrobić (chyba, że kupiłeś dodatkowo DLC) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach