agatka1988 9 Napisano 30 Styczeń 2012 Dlaczego nie przy każdym wyścigu wpada odznaka za "idealny start" mimo tego, że nalicza mi za niego jakieś 45 punktów czyli wykonany poprawnie? I czy wybranie trudności AI ma wpływ na otrzymywanie odznak w trakcie gry? Jak będziemy grać na łatwym będą nam wpadać odznaki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pacioziom 0 Napisano 30 Styczeń 2012 Ja jestem chętny do gry, gram często w wieczory 19-24/ pacio97_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rfi 1 Napisano 18 Marzec 2012 Dlaczego nie przy każdym wyścigu wpada odznaka za "idealny start" mimo tego, że nalicza mi za niego jakieś 45 punktów czyli wykonany poprawnie? I czy wybranie trudności AI ma wpływ na otrzymywanie odznak w trakcie gry? Jak będziemy grać na łatwym będą nam wpadać odznaki? Zalicza, tylko nie wyświetla. Wyświetli ją gdy zdobędziesz Pomniejszą Odznakę Idealny Start, czyli 50 albo 100 albo 150 idealnych startów itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo191919 0 Napisano 20 Lipiec 2012 Chetnie zagram z kims nick kerios1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Wrzesień 2012 Potrzebuje pomocy przy jednym trofku. Musze wygrać jeszcze jakieś 150 wyścigòw online i platynka wpadnie. Tak więc poszukuje kogoś do wspólnej gry bo samemu nie idzie mi najlepiej a graczy też już jest niewielu. Moje psn id: Luqtroy dopiszcie że chodzi o shifta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 25 Wrzesień 2012 ktore trofeum jest za 150 wyscigow :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 26 Wrzesień 2012 (edytowane) ktore trofeum jest za 150 wyscigow :P? do usuniecia,sorki Edytowane 26 Wrzesień 2012 przez Andreios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Wrzesień 2012 ktore trofeum jest za 150 wyscigow :P? Nie trofeum. Baretki jakieś tam są czy coś. I zostało mi jedno platynowe za zwycięstwa w multiplayer. No i jeszcze 150 musze wygrać. Wtedy wpadnie ta ostatnia baretka i zarazem ostatnie trofeum do platynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 8 Sierpień 2013 Witam, Jesli to zly watek prosze o przeniesienie do odpowiedniego. Jesli ktos jeszcze jezdzi w NFS Shift i ma ochote pobawic sie online prosze o PW celem ustawienia sie na jakies wyscigi. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach