Skocz do zawartości
ONE

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc ptak1777, ja tez moge z checią zagrać , jakby co to dodaj mnie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniśmy się powoli dodawać do znajomych bo jak się tu tylko wpisywać będziemy to nigdy nie pogramy ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuję stworzyc listę chętnych graczy tu na forum, potem jak bedziesz już minimum 6 osób umówić sięna jakis termin i mozna grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No to zaczynamy :

1.Czikelek

2.bickamil5

3.DMk69_PL

4.kukiipl

5.dominik989898t

...

Reszta wpisujcie sie.

Edytowane przez Czikel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czikelek

2. Maaajkiii

3. DMk69_PL

4. bickamil5

5. kukiipl

6. FancyMichael

7. dominik989898t

Trochę nas jest ! :)

Niech mi jeszcze ktoś wytłumaczy o co chodzi w grze online ! :)

Wysyłam zaproszonka na konsolce juz ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jakbys chcial to mozesz jeszcze mnie dodac psn id. MANIUS860.

A z gra online to zalezy o co pytasz sa deathmecze misje coop i tak zwana grabierz wariant wojny o flagi (musisz zlapac bozka i przeniesc do swojej skrzyni)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chory, nudzi mi się w domu, możecie mnie też dopisać. Jakby wam pasowało moglibyśmy się jutro zmówić na jakąś godzinę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czikelek

2. Maaajkiii

3. DMk69_PL

4. bickamil5

5. kukiipl

6. FancyMichael

7. dominik989898t

8 .MANIUS860

9. Chmurowaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jedyny, ale sądze że to da się załatwić bo chyba każdy z nas ma komputer (Nie zawsze w tym pokoju co konsola), więc proponowałbym komunikacje przez komunikator jak skype, czy coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie mam hr. Nieraz korzystam ze skype jak gram z kolegą na ps3 i to nie jest głupi pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i z czikelem puknelismy dzisiaj ladniutka gre ! :) jak na pierwszy moj raz wydaje mi sie ze nie bylo tak zle ! :) pare tygodni nei grania jednak robi swoje ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No i z czikelem puknelismy dzisiaj ladniutka gre ! :) jak na pierwszy moj raz wydaje mi sie ze nie bylo tak zle ! :) pare tygodni nei grania jednak robi swoje ! ;)

- mozemy grac we wlasna gre, gdzie się nic nie zarabia ( ale tam mozna pocwiczyc sterowanie, technike itp. rzed normalna grą ) MAX 10 osób ,

- w normalnej grze tworzymy dwie druzyny po 5 graczy i startujemy 1 z dwóch najmniej granych trybów przez graczy UNCHARTE 2 : są to WLG i Wszystkie tryby rywalizacji )

- na straciu druzyn byloby male prawdopodobuenstwo ze znalazłoby obie druzyny razem w jedznym meczu,- wiec proponuje w w/w dwóch trybach,

- Jesli którys z graczy zostanie zabity przez jednego z czlonków swojej druzyny dwa razy to ich nie wyrzucamy, bo potem trzeba bedzie cofac i sie szukac/ustawiac jeszcze raz.

-MOJE PSN ID: bickamil5, ( mam jeszcze swój wlasny TEAM z którym gram ponad rok w tę grę ) Just_Me_021991, piotr19871, nerensik, patryk7961,

- jesłi sie juz zapraszamy do znajomych to najlepiej, byłoby w wiadomosci pisac ze jestesmy chetni na gre w online UNCHARTED 2 , albo ze jestesmy z portalu PS3 SITE, dla wiadomosci !! Pozdrowienia !!

- mozemy grac dla skilla, albo dla zabawy jak kto woli,

Edytowane przez bickamil5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej by było zagrać na dwie drużyny. Nie wiem czy ta reszta zebranego skladu to czyta czy nie ale mogli by się udzielić czy będą grac czy nie bo na razie to stoimy w miejscu. Jak tak to ustalimy godzinę i możemy grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważ ze nie da się wystartowac 10 graczy naraz w grze ublicznej tak zeby podzielilo ich na 2 druzyny po 5 osób;;; 2 druzyny mszą w tym samym czasie wystartować wyszukiwanie gry i muszą się znaleść, ( powinno odrazu znaleść 5 graczy naraz ) najlepiej jak juz mówiłem wtrybach z mojego poprzeniego postu czyli WLG i WSZYSTKIE TRYBY RYWALIZACJI bo na tych trybach gra bardzo znikoma ilośc osób !

WLG - polega na wygraniu meczu ( 1 wygrany mecz daje nam awans o 1 level , jesli przegramy tracimy level WLG, MAXYMALNY level WLG to 50 - - - - - są to wszystkie tryby bez kooperacji, )

TRYB WSZYSTKIE TRYBY RYWALIZACJI są to wszystkie gry typu deathmatch, likwidacja, grabież, zadania, bez kooperacji z różnymi wariacjami: np. same pistolety, granaty, bez silnych broni itp. Do zobaczenia !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi