Skocz do zawartości
ONE

Trine

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zrobić trofea:

The Cool Way Jak mam kopnąć gościa

Master Ninja Gdzie to zrobić

All Boxes And No Play... Mam zrobić 500 pudełek ?

Tripleshot! Gdzie to wbić i jak ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zrobić trofea:

The Cool Way Jak mam kopnąć gościa

Master Ninja Gdzie to zrobić

All Boxes And No Play... Mam zrobić 500 pudełek ?

Tripleshot! Gdzie to wbić i jak ?

1. jak zawiśniesz na linie to poprostu wyceluj w szkielet i go kopnij wiszac nadal na linie

2. http://www.youtube.com/watch?v=Af0Fp7HeXXg&NR=1

to jest druga plansza bodajże Academy Hallways

3. ja rysowalem tylko te "kladki" czy jak to tam nazwać stan na poczatku planszy przy czekpoincie to bedziesz mial staly doplyw manny na easy i rysuj rysuj rysuj (ok. 30 min)

4. Po przejsciu calej gry zlodziejka bedzie miala mozliwosc strzelania 3 strzalami jak dasz jej jeszcze artefakt odpowiedni to bedzie miala 4 strzaly, w planszy Bramblestoke Village jest sporo nietoperkow wystrzel w nich a trophy napewno wpadnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak go właśnie kopnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak go właśnie kopnąć ?

nie musisz wykonywać żadnych dodatkowych czynności, po prostu "wlec" w szkielet. Biegniesz złodziejką wystrzeliwujesz line bujasz sie na linie wlatujesz w szkielet i go niszczysz

"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden trophy (Better Than Developers czyli ukończ Tower of Sarek nie umierając na poziomie Very Hard) jest najtrudniejszy, ale udało mi się. Także wpadła mi platyna. :) Wspaniała gra! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś ma jakiś poradnik do gry ? :)

Przeszedlem ją raz i mam "aż 10%" chyba coś tu nie gra; p

Edytowane przez MrC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wszystkie EXP z poziomów i brakuje mi jednego w iron forge. 2 razy oglądałem filmik na YT i w pewnym momencie koleś wskakuje do lawy i zbiera EXP. Łaziłem tam wszędzie po lawie i nic, nie rozumiem tego : (

Może ktoś z tych którzy mają wszystkie wie coś na ten temat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przydalby sie jakis konkretny poradnik albo chociaz spolszczenie listy trophies ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MrC jak masz jakieś pytania to pisz. Nie wiem czy jest sens tłumaczenia ich na język polski bo wystarczy podstawowa znajomość angielskiego do zrozumienia o co w nich chodzi. Ale tak jak mówiłem, jak dalej jest jakiś problem to wystarczy zapytać (tylko o konkretny problem :)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WziĄłem się na powaznie za przechodzenie Trine i hmm pare pytanek.

Footskull Fan- zabic 50-tke knightem ?

What a View! -zbudowac wieżyczki ? wtf ?

Whoops! - zabic 3 potworki za pomoca psychicznych telekinez czarodzieja ? (dziwne bo zabijalem ich zarowno deskami jak i skrzynkami i nic)

All Boxes And No Play... - stworzyc 500 obiektow czarodziejem jak sie domyslam ? (nie mam cierpliwosci do tego ale trzeba bedzie sie wziac)

Tripleshot! - zabic pare nietoperkow z luku ?

Z gory dzieki za odpowiedzi

Edytowane przez Slizer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wziołem się na powaznie za przechodzenie Trine i hmm pare pytanek.

Footskull Fan- zabic 50-tke knightem ?

What a View! -zbudowac wieżyczki ? wtf ?

Whoops! - zabic 3 potworki za pomoca psychicznych telekinez czarodzieja ? (dziwne bo zabijalem ich zarowno deskami jak i skrzynkami i nic)

All Boxes And No Play... - stworzyc 500 obiektow czarodziejem jak sie domyslam ? (nie mam cierpliwosci do tego ale trzeba bedzie sie wziac)

Tripleshot! - zabic pare nietoperkow z luku ?

Z gory dzieki za odpowiedzi

Footskull Fan - Zabij Rycerzem przynajmniej 50 potworów w jednym etapie za pomocą Charge (przycisk L2)

What a View! - Zbuduj wieżę z przynajmniej 12 wyczarowanych obiektów i stań na samej górze nie burząc wieży (pudła oraz kładki)

Whoops! - Zabij 3 potwory za pomocą jednego fizycznego przedmiotu

All Boxes And No Play - Stwórz 500 obiektów w jednym etapie

Tripleshot! - Traf przynajmniej trzy potwory jednym strzałem z łuku lub łuk ognisty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki wielkie, pobawie się w to jutro, aczkolwiek są jeszcze 2 trofea ukryte moze ktos powiedziec jak je wykonac ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o które Ci dokładnie chodzi. Ukryte mamy:

Survivor:

Przejdź level inny niż Astral Academy bez straty życia

I did it my way:

Ukończ level ginąc 15 lub więcej razy

WhackWhackWhack:

Zabij przynajmniej 5 potworów w 3 sekundy

Flower Power:

Przejdź level bez zabicia ani jednego potwora

The Cool Way:

W jednym levelu zabij po jednym potworze skacząc na niego Rycerzem, używając umiejętności Czarodzieja i Złodziejką kopiąc go wisząc na linie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"W jednym levelu zabij po jednym potworze skacząc na niego Rycerzem, używając umiejętności Czarodzieja i Złodziejką kopiąc go wisząc na linie"

jak mam skoczyc na potwora zabijajac go ? bo jak skacze knightem to on go tylko "miazdzy" ale szkielet nie umiera

I jak mam wykonac What a View! ?

Nie da rady zrobic z 16 elemntow gdyz jak sie zrobi juz 5 czy nawet 4 to znikaja.

Whoops!

Mam zabic 3 szkielety naraz jednym przedmiotem za pomoca telekinezy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"W jednym levelu zabij po jednym potworze skacząc na niego Rycerzem, używając umiejętności Czarodzieja i Złodziejką kopiąc go wisząc na linie"

jak mam skoczyc na potwora zabijajac go ? bo jak skacze knightem to on go tylko "miazdzy" ale szkielet nie umiera

No idea, nie pamiętam dokładnie jak mi to wpadło. Wydaje mi się że po prostu skoczyłem na niego i udało mi się go zabić. Może skocz na niego kilka razy?

I jak mam wykonac What a View! ?

Nie da rady zrobic z 16 elemntow gdyz jak sie zrobi juz 5 czy nawet 4 to znikaja.

Wystarczy 12 elementów i możesz tu przecież używać nie tylko skrzynek ale i trójkątów i platform!! Pamiętaj żeby dać czarodziejowi wszystkie przedmioty dające mu bonus do ilości tworzonych rzeczy.

Whoops!

Mam zabic 3 szkielety naraz jednym przedmiotem za pomoca telekinezy ?

Możesz też rzucić rycerzem coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie ja na niego tez skakalem i nic mu to nie robilo.

Druga sprawa to wiem ze moge wykorzystac,skrzynki,podesty oraz trojkaty, aczkolwiek nie starczylo mi podestow bo zaczely znikac (moge zrobic chyba 4 a za 5 znika pierwszy ktory zrobilem.

A co do ostatniej rzeczy to rozumiem ze mam zmiazczyc np. skrzynką 3 kościstych za jednym "strzalem" ? nie moge pojedynczo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie ja na niego tez skakalem i nic mu to nie robilo.

Druga sprawa to wiem ze moge wykorzystac,skrzynki,podesty oraz trojkaty, aczkolwiek nie starczylo mi podestow bo zaczely znikac (moge zrobic chyba 4 a za 5 znika pierwszy ktory zrobilem.

A co do ostatniej rzeczy to rozumiem ze mam zmiazczyc np. skrzynką 3 kościstych za jednym "strzalem" ? nie moge pojedynczo ?

Zeby zbudowac wieze z 12 przedmiotow musisz zebrac wszystkie skarby w grze .. i budowac na przemian - plank , kwadrat , plank , kwadrat na samej gorze powinien znajdowac sie kwadrat gdy na niego wskoczysz wpada trofeum .

Rycerzem musisz skoczyc w miare z duzej wysokosci i wtedy zabijesz szkieleta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pack co mi dal ten filmik skoro i tak mu nie zaliczylo ?

Caly sęk w tym ze mam wszystkie skarby a moge zrobic max 4 plandety , gdy zrobie 5-ta to pierwsza juz mi znika :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rysuje trojkat i nic yhh ta pieprzona piramidka nie wychodzi, ktoś ma jakąs metode na to ? nie da sie zrobic tego z 16 elemntow bo reszta znika max z 10 moze wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rysuje trojkat i nic yhh ta pieprzona piramidka nie wychodzi, ktoś ma jakąs metode na to ? nie da sie zrobic tego z 16 elemntow bo reszta znika max z 10 moze wyjdzie

Musisz zebrać najlepiej wszystkie skarby w grze i magowi dać te artefakty które powiększają ilość kładek i skrzyń. Ot cała filozofia.

Ach i musisz zrobić wieżę z 12 elementów, nie z 16. Trójkątów nie używaj.

Edytowane przez Duszol_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trójkąty są zawieszone w powietrzu i nie zaliczają się do "formacji". Możesz go najwyżej użyć, aby się dostać na szczyt utworzonej wieży :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi