MrC 0 Napisano 31 Październik 2009 (edytowane) Dzięki ale mag ma juz full expa i moge zrobic max 4 czy 5 kladek potem pierwsza zrobiona zaczyna znikac, podobnie ze skrzyniami hmm pokombinuje jeszcze. Rozumiem ze po zrobieniu owej piramidy mam stanac na jej samym szczycie ? Jakies hmm sposoby na zrobienie jej ? Edytowane 31 Październik 2009 przez MrC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 1 Listopad 2009 daj magikowi do inwentarza Blue Masterstone, Red Masterstone i Wolfgang's Music Box to powinieneś mieć wystarczającą ilość kładek/pudełek... No i naturalnie maksymalny poziom doświadczenia, czyli najlepiej zrób to po zebraniu wszystkich fiolek i skarbów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 1 Listopad 2009 A jak zrobic trofeum Whoops! ??Brakuje mi tylko tego do Platyny.Wzialem rycerza podnioslem kamien i kopnalem go zabijajac 4 szkielety i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrC 0 Napisano 1 Listopad 2009 Też jeszcze tego nie mam ale musisz łuczniczką zabic 3 typa naraz(łuczniczka po tuningu ma 3 a nawet 4 strzaly) najlepiej zrobic to na nietoperzach gdy są nad Toba. Też jeszcze tego nie mam ale musisz łuczniczką zabic 3 typa naraz(łuczniczka po tuningu ma 3 a nawet 4 strzaly) najlepiej zrobic to na nietoperzach gdy są nad Toba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbroberto 0 Napisano 1 Listopad 2009 Ty piszesz o Tripleshot! :) Ale ja juz to zrobilem i jest platynka :) To tripleshot nie musisz zabijac nietoperzy ja zrobilem to strzelajac czterema strzalami w grupke 5 szkieletow i wpadlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mapi 10 Napisano 3 Styczeń 2010 1. Co wnosi patrz 1.01? bo gdzieś wyczytałem że łatwiej zrobić platyne bez ściągania tego patcha. 2. Czy grając drugi raz musze cała gre przechodzić od nowa? czy moge grać dalej po przejściu gry tylko musze ponownie przejść wszystkie levele na very hard? moge sobie wybierać dowolnie rozdziały tak jak w Uncharted czy musze po kolei? 3. Najtrudniejszy pucharek to Better Than Developers! na początku wydawało mi się to niemożliwe ale z pomocą youtube jakoś się udało polecam mi pomogło.Super gra najlepsza na PSS choć ma kilka bugów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek21 2 Napisano 7 Styczeń 2010 1. Co wnosi patrz 1.01? bo gdzieś wyczytałem że łatwiej zrobić platyne bez ściągania tego patcha. 2. Czy grając drugi raz musze cała gre przechodzić od nowa? czy moge grać dalej po przejściu gry tylko musze ponownie przejść wszystkie levele na very hard? moge sobie wybierać dowolnie rozdziały tak jak w Uncharted czy musze po kolei? 3. Najtrudniejszy pucharek to Better Than Developers! na początku wydawało mi się to niemożliwe ale z pomocą youtube jakoś się udało polecam mi pomogło.Super gra najlepsza na PSS choć ma kilka bugów. 1. O ile się nie mylę to dodaje obrazki dla pucharków. 2. Możesz sobie zaliczać levele bez kolejności oby tylko poziom był odpowiedni 3. Nie rozumiem, najpierw zadajesz pytania a później na jedno odp :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duzy77 2 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) W którym rozdziale robiliście Flower Power? Pytałem dlatego, bo w jakimś poradniku wyczytałem, że jak szkieletor wpadnie w wodę, kwas czy inne paliki to Flower nie wpada. Okazuje się, ze to nieprawda ;) Edytowane 19 Marzec 2010 przez Duzy77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
broczek 0 Napisano 30 Sierpień 2010 W jaki sposób można grać w dwóch na tej grze? Jak uruchomić 2 pady? Nie mogę sobie z tym poradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach