Skocz do zawartości
Karmel

Zmiana Z Pc Na Ps3 (sterowanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdę mówiąc ja jestem przykładem, że w FPSy itp. nie potrafię się przyzwyczaić, aby grać na PADzie. To dla mnie po prostu katorga, dlatego ewentualnym rozwiązaniem jest FragFx i jemu podobne urządzenia. O i proszę osoby, które mają zaczynać mnie wyzywać i mówić, że FragFx jest do dupy to nie w tym temacie ok(a właściwie to w żadnym)?

Ja nie grałem wcześniej w żadną PS oprócz PSP i w ogóle nie rozkminiłem Pada w FPSach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem posiadaczem konsoli od ciut ponad 3 tygodni i powiem jedno, na padzie da radę spokojnie nauczyć się grać w 2 dni, obecnie na kompie tylko gram w WoW'a i czekam na Dragon Age(najpierw na PC, wychodzi ciut wcześniej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdę mówiąc ja jestem przykładem, że w FPSy itp. nie potrafię się przyzwyczaić, aby grać na PADzie. To dla mnie po prostu katorga, dlatego ewentualnym rozwiązaniem jest FragFx i jemu podobne urządzenia. O i proszę osoby, które mają zaczynać mnie wyzywać i mówić, że FragFx jest do dupy to nie w tym temacie ok(a właściwie to w żadnym)?

Ja nie grałem wcześniej w żadną PS oprócz PSP i w ogóle nie rozkminiłem Pada w FPSach.

ja mysloe ze to kwestia treningu :) tylko trzeba trenowac :P hehe :) ja keidys myslalme jak w FPS na padzie mozna grac a teraz jest to dla mnei tak normalne jak moherowy beret w kosciele :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość osób tak mówi, ale mimo wszystko nie mogłem się przestawić ( i nie grałem 15 minut tylko "ciut" więcej :P ), ale można powiedzieć, że jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi