Sopelon 2 Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=4vDcSDGqs7E&feature=player_embedded Całkiem fajnie to wygląda.Grafa nie najgorsza.Gra rozbudowana,dużo aut,dużo miejscówek.Kupie ale jak stanieje :P Edytowane 27 Sierpień 2010 przez Sopelon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 27 Sierpień 2010 W ramach czekania na dirt3 kupuję to jednak , żeby przetestować . grafa średnia ale nie najgorsza zobaczymy jak będą reagowały wozy-model jazdy i ciekawy jestem modelu zniszczeń i czy będą one miały wpływ na jazdę-czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Sierpień 2010 No w takiej grze, żeby zniszczenia nie miały wpływu na jazdę to byłoby coś nie tak. Ja też na pewno zakupię WRC, tylko czy od razu podczas premiery czy trochę po to nie wiem, tym bardziej że F1 2010 wychodzi końcem września, a WRC 8 Października z tego co widzę. Także najpierw chyba nagram się w F1, potem GT5, a WRC chyba jak odrobinkę stanieje, bo mimo wszystko nie jestem pewny tego studia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 27 Sierpień 2010 Ja tam biore w ciemno! Kocham WRC i jedyną gre na rynku na PS3 o tej tematyce musze mieć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Sierpień 2010 Ja tam biore w ciemno! Kocham WRC i jedyną gre na rynku na PS3 o tej tematyce musze mieć :) podpisuję się pod tobą nie ma nic lepszego od rajdów WRC musi zawitać na mojej półceŁ= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 27 Sierpień 2010 ERWINES Jak sobie pomyśle - podczas grania gdy fury będą się pięknie brudziły, różne zmienne warunki pogodowe, różne nawierzchnie, zniszczenia. Uwielbiam :))) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszLozinski 3 Napisano 27 Sierpień 2010 A ja jednak zostanę przy Dirt 2... a myślałem, że zakupię. Jednak, jak u kolegi, kilka postów wyżej, F1 wskoczy na czoło listy zakupów. Troszkę więcej oczekiwałem po oficjalnej gierce WRC. Grafa kiepska, fizyka wydaje się podobna lub (sic) gorsza od Dirt2, całość robi jakieś takie średnie wrażenie. Nawet na przygotowanym przez producenta trailerze, na górze strony. Nie zachwyca i jakoś nie wyciąga kasy z mojego portfela... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 28 Sierpień 2010 W trailerze "chwalą" się 78 OSami - daje to 6 odcinków na rajd. Dla mnie to jakieś nieporozumienie - rajd z dwoma OSami na dzień ? Zastanawiam się w takim razie czy w ogóle tam będzie potrzebny serwis, bo po przejechaniu 10-15 kilometrów samochód rajdowy za bardzo się nie zużywa. Ech...grę kupię, ale czy w dniu premiery ? Tutaj zaczynam mieć spore wątpliwości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Sierpień 2010 (edytowane) ERWINES Jak sobie pomyśle - podczas grania gdy fury będą się pięknie brudziły, różne zmienne warunki pogodowe, różne nawierzchnie, zniszczenia. Uwielbiam :))) weź przestań bo już bym pograł a tu trzeba czekać :( mam kiere logitech driving force gt ciekawe jak się na niej będzie grało w WRC w colina dirta gra się całkiem przyjemnie Edytowane 28 Sierpień 2010 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 28 Sierpień 2010 Też mam kiere DFGT więc okaże się :) pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) Filmik z kariery pierwszego ocinka w Porugalii autem Citroen :thumbsup: A tu Subaru Impreza na odcinku w Jordani Widać jak auto się prowadzi coś na styl RBR , jak w poślizg wpada i jak trzeba kontrować. No no może być super. Pięknie słychać silnik i całą reszte odgłosów samochodu i otoczenia. I mój ulubiony widok z kokpitu daje rade!!! Jestem dobrej myśli!!!! Kolejny filmik z Gamescome2010, Subaru Impreza na odcinku w Niemczech Po uderzeniu w bande 0:50 widać jak pięknie delikatnie się zniekształciła maska :thumbsup: Edytowane 29 Sierpień 2010 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 29 Sierpień 2010 Grafa tak bardzo w sumie nie przeszkadza, ale niech mi powie ktos kto widzial takie szerokie odcinki na trasach wrc?? :/ To wyglada jakby po autostradzie sie smigalo ;) I pewnie jeszcze bedzie taka przypadlosc w fizyce jak bylo w dircie ze efektywniejsze bedzie w kazdy zakret wrzucenie samochodu w bok prostopadle do trasy zamiast jezdzic torowo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 29 Sierpień 2010 boryZPL Ja widziałem takie trasy, oglądaj rajdy , jeżdzij na nie, wtedy będziesz wiedział!!! Przecież rajdy odbywają się na publicznych drogach (ulice, trasy leśne itp.) gdzie normalnie obowiązuje ruch dwustronny, więc dziwi mnie co Ty wkółko z tą szerokością tras - właśnie jest odpowiednia jak powinno być,. Nawet w RBR trasy są szerokie taj jak normalne drogi publiczne. Ahh.... Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) Grafa tak bardzo w sumie nie przeszkadza, ale niech mi powie ktos kto widzial takie szerokie odcinki na trasach wrc?? :/ To wyglada jakby po autostradzie sie smigalo ;) I pewnie jeszcze bedzie taka przypadlosc w fizyce jak bylo w dircie ze efektywniejsze bedzie w kazdy zakret wrzucenie samochodu w bok prostopadle do trasy zamiast jezdzic torowo :P w WRC szutrowych zakrętów nie pokonuje się "torowo" jak to ująłeś tylko właśnie wrzuca się samochód w bok prostopadle do trasy by zyskać parę cennych setnych sekundy :) (to się nazywa cięcie zakrętu) Edytowane 29 Sierpień 2010 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) Patryk-1980 Ogladam trasy, ogladamy rady, jezdze na nie(niestety na Barum nie dalem rady w ten weekend), a od roku uczestnicze (na prawym ale mysle ze sie liczy tez) i jak dla mnie te trasy sa conajmniej o jedna szerokosc samochodu za duze a to juz duza roznica, prosze Cie nie mow mi ze w rajdach samochody rywalizuja na autostradach. Rozumiem trasy gdzie jest miejsca na 2 samochody zeby miejsce bylo na mijanie sie, nie mowie tez ze nie zdarzaja sie odcinki tras gdzie jest szeroko ale jest to rzadka sprawa. A tutaj sie zapowiada ze wszedzie tak bedzie wiec nie mow ze to bedzie ok. Erwines Proponuje lekture chociazby Techniki jazdy Sobieslawa Zasady w ktorej dowiesz sie o jakiej torowej jezdzie mowilem, nie mialem na mysli tego ze samochod jedzie stricte jak f1 po asfalcie, ale zawsze jest optymalny tor po ktorym najwiecej sie zyskuje a nie tak jak to mialo miejsce w D2 gdzie jak bardzo nie postawisz samochod bokiem w zakrec to i tak uzyskasz lepszy efekt niz przejedziesz optymalnie z zewnetrznej przez srodek zakretu do zewnetrznej na wyjsciu bo powiedzmy szczerze ze to mialem na mysli piszac "torowo" Edytowane 29 Sierpień 2010 przez BoryZPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2010 BoryZPL a to przepraszam źle Cię zrozumiałem właśnie parę minut temu wróciłem z pobliskiego toru wyścigowego :)a czy może ktoś zna dokładną premierę WRC?? a i czy jest jakaś lista samochodów?? szczególnie mi zależy na klasie S 1600 mam nadzieje że będzie Ford Fiesta S1600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 29 Sierpień 2010 @Erwines Za wrc.com: 18 Cars WRC Citroen C4 WRC Ford Focus RS WRC 09 Ford Focus RS WRC 08 Subaru WRC 07 S-WRC Abarth Grande Punto S2000 Ford Fiesta S2000 Skoda Fabia S2000 Peugeot 207 S2000 P-WRC Subaru Impreza N4 Mitsubishi Lancer X Mitsubishi Lancer IX J-WRC Suzuki Swift S1600 Citroen C2 S1600 Renault Clio R3 Honda Civic R3 Ford Fiesta R2 Citroen C2 R2 Suzuki Swift R2 A premiera na 8 pazdziernik :) Tutaj masz wszystkie info: http://wrc.com/games/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) wielkie dzięki ps. na prawym fotelu też siadałem :) na kieleckim rallysprint "superOES" ale Hirvonen zaliczył dzwona w Finlandii :) Edytowane 29 Sierpień 2010 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 29 Sierpień 2010 boryZPL Ja nic nie pisałem o autostradzie (wogóle takich słów nawet nie użyłem!!! Przecież to Ty pisałeś o trasach jak na autostradzie hehe przeczytaj swój wpis poprzedzający moją odpowiedź. Co do szerokości odcinków to z reguły trasy odcinków są organizowane na zwykłych drogach dwukierunkowych publicznych tylko zamkniętych na czas rajdów! Ale myśle że nie ma się co spierać Najważniejsze by gra była miodna , grywalna, jak najbliższa RBR :thumbsup: Ps. Już kiedyś wkleiłem link do strony WRC z szczegółowym opisem gry, jakiś jkolega z forum też wkleił te dane na poprzednich stronach tematu WRC pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 29 Sierpień 2010 (edytowane) Hehe, milo spotkac na forum kolege umyslowego tez :) Glownie biore udzial w Tyskich i okolicznych rallysprintach :) Patryk-1980 No wlasnie, nie ma sie o co spinac jak gra wyjdzie to wszystko bedzie zweryfikowane. Mi chodzi caly czas o to ze w moim mniemaniu te odcinki sa szerokie prawie wszedzie jak autostrady a Ty ze sa szerokie jak tylko drugi dwukierunkowe :P Tez bym chcial by bylo miodnie jak w rbr. pzdr. Edytowane 29 Sierpień 2010 przez BoryZPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 31 Sierpień 2010 Kolejny filmik 15 minutowy, ale praktycznie tylko powtórka z różnych kamer. Bardzo podoba mi się zróżnicowanie tras np. przejście z asfaltu na szuter i można w łatwy logiczny sposób ustawić parametry auta oraz dokonac naprawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 31 Sierpień 2010 Kolejny filmik 15 minutowy, ale praktycznie tylko powtórka z różnych kamer. Bardzo podoba mi się zróżnicowanie tras np. przejście z asfaltu na szuter i można w łatwy logiczny sposób ustawić parametry auta oraz dokonac naprawy :) jak dla mnie bomba szkoda że trzeba czekać :/ ale od jutra będę zabijał czas grając w Dirt 2 więc jakoś to zleci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 31 Sierpień 2010 (edytowane) ***** jak to możliwe że na Xboxa grają już w domu , gdzie gra jeszcze nie wyszła.... premiera dopiero 8 października :/ czyżby piraty już były dostępne na Xboxa fuck!!! // EDIT Jak na razie ostrzeżenie słowne za wulgaryzm...raz jeszcze i będzie warn. Edytowane 31 Sierpień 2010 przez Patricko Jak na razie ostrzeżenie słowne za wulgaryzm...raz jeszcze i będzie warn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 31 Sierpień 2010 Polecam stronkę: http://blog.milestone.it/ A troszkę niżej masz info: Hi guys,we found these two videos on youtube, showing someone who’s playing with a steering wheel. We guess if it’s someone from any magazine having fun with the preview codes? We gave the press a lot of codes during the last weeks. Well, the build it’s not the final one, but enjoy the driving (the driver got some skills, even if he needs to improve the way he enters the corners). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 31 Sierpień 2010 PATRICO przyjacielu a możesz przetłumaczyć bo angielskiego nie znam :( coś że mają jakiś kod gry - wersje beta czy coś??? Sorki za słówko powyżej hehe ale sie wkurzyłem, pozdro :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach