ONE 698 Napisano 22 Październik 2009 http://www.allps3trophies.com/retail-games/nba-2k10-trophies.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaTuNowy 0 Napisano 15 Listopad 2009 (edytowane) O co chodzi w tym trophy? Dunk-Off Trophy Defeat any challenger in a Dunk-Off. Co to jest dunk-off? Edytowane 15 Listopad 2009 przez JaTuNowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 8 Luty 2010 miał ktoś taki problem,że zrobił wymagane rzeczy żeby zdobyć trophy a nie dostał go? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekrol 1 Napisano 13 Luty 2010 O co chodzi w tym trophy? Dunk-Off Trophy Defeat any challenger in a Dunk-Off. Co to jest dunk-off? z tego co znalazlem w necie to jak wygrasz konkurs slum dunk sprite to przyjezdza limuzyna jakis kozak od pakowania (np. bryant, carter, howard itp.) i rzuca ci wyzwanie. po jedenym slum dunku i kto lepszy ten wygrywa dunk off :) ale podobno poziom jest powyzej 90 pkt. :) ja wygralem sprite slum dunk i do mnie nikt nie przyjechal...:( popodbno caly konkurs trzeba wygrac a punkty w sumie zebrane nie moga byc mniej niz ....???? ....i tu nie wiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaTuNowy 0 Napisano 13 Luty 2010 mi się już udało to zrobić :) wygrałem chyba Carterem i miałem ok 260 pkt i przyjechał Bryant i go rozwaliłem :) Wcale nie był taki dobry bo pierwszy wsad mu nie wyszedł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 5 Maj 2010 O co chodzi w "earn the positive temmate rating in online Team Mode:?? Gram online i w Player card widzę ze ocenili mi pozytywnie a nie dostałem tego trofea. ;/ Czy ktoś może mi pomóc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekrol 1 Napisano 7 Maj 2010 O co chodzi w "earn the positive temmate rating in online Team Mode:?? Gram online i w Player card widzę ze ocenili mi pozytywnie a nie dostałem tego trofea. ;/ Czy ktoś może mi pomóc ;] to trofeum nie dziala mimo wielu prosb graczy 2k polozylo lache na graczy i nie ma zamiaru wypuszczac patcha naprawiajacego ten blad - TEGO TROFEUM NIE DA SIE ZDOBYC! ...jesli ktos jest lowca platyn niech nie kupuje tej gry, widok 98% trophy bedzie go przesladowal do konca zycia ja osobiscie nigdy juz nie kupie gry ze stajni 2k - najpierw zjebane granie online a teraz to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunoj 0 Napisano 7 Maj 2010 A ja chciałem mieć platynę w NBA, tak się starałem ;/ no niee. / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach