1908borsuk 71 Posted July 22, 2010 (edited) Najbardziej w uszy wpadła mi muzyka z gry heavy rain Po prosu miazga . RDR też godna polecenia Edited July 22, 2010 by 1908borsuk Share this post Link to post Share on other sites
Midsage 1 Posted July 22, 2010 Moje ulubione: Neverwinter Nights, TES- autorem soundtracku jest Jeremy Soule, według mnie najlepszy growy kompozytor :turned: Assasins Creed- tworczość Jespera Kida, mimo że facet przereklamowany to jednak mnie chwyciło Wiedźmin- trudno nie kochać tej ścieżki nawiązującej do słowiańskich klimatów seria GTA- Snoop Dogi, Jacksony kogo tam nie było... Share this post Link to post Share on other sites
Killzone_15 52 Posted July 22, 2010 A więc kilka soundtracków które mi sie bardzo podobają : 1. Mirror's Edge : still alive 2. Halo ( 1,2,3) wszystkie soundtracki tej gry mnie zachwycają. 3. Gta 4 : Michael Hunter soviet connection Pewnie jeszcze coś bym wynalazł ale te akurat są jak dla mnie the best. Pozdro :) Share this post Link to post Share on other sites
MrKubol 0 Posted July 24, 2010 Widze, że w tym temacie przeważają soundtracki z nowości :P Ja dla odmiany dam bgm z Lazy Jones'a :D To jest cudowne :D Share this post Link to post Share on other sites
Kitana 9 Posted July 24, 2010 No to moim top jest GTA:VS oraz GTA:SA. Tak idealnie dopasowanego soundtracka nigdy nie widzialem Potem seria Silent Hill... tego sie nie zapomina Gran Turismo 4- świetny soundtrack i kawalek wykonawcy Gabriel&Dresden...piękne LBP oraz Get it Together to cos niesamowitego... Heavy Rain też miał to coś Seria Crash na psx i świetne dopasowanie do każdego levela Mógłbym tak pisać długoo ale na koniec dodam coś co mnie ostatnio zmiażdżyło na długi czas http://www.youtube.com/watch?v=PG6Qx-qcSxA&videos=7-vHzP25yrM Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted August 14, 2010 soundtrack z uncharted drakes fortune jest świetny Share this post Link to post Share on other sites
kuba_bb 1 Posted September 20, 2010 Klasyk, to chyba każdy zna. Ogólnie nutki z U2 są zajebiste Share this post Link to post Share on other sites
Hornet 0 Posted September 20, 2010 Mój ulubiony z czasów PSX to ten z Gran Turismo 2, a z PS3 to oczywiście Brutal Legend soundtrack :) Share this post Link to post Share on other sites
Asasyn 3 Posted September 23, 2010 Ciekawy soundtrack posiada Heavy Rain,lubię też soundtrack z Assassin's Creed II. Hmm,a ten najlepszy dla mnie,to główny motyw z gry Prince of Persia: Zapomniane Piaski. Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted October 8, 2010 http://www.ea.com/music/the-official-battlefield-bad-company-soundtrack Battlefield Bad Company polecam cały soundtrack jest świetny Share this post Link to post Share on other sites
kubusg22 0 Posted November 21, 2010 Czy posiada ktoś może soundtrack z moto gp 2010 ?? Share this post Link to post Share on other sites
Hipeq69 0 Posted November 26, 2010 Witam ;) Bardzo podoba mi sie Soundtrack z GT5, można go gdzieś znaleźć ?? Bardzo bym prosił o pomoc ;) Share this post Link to post Share on other sites
Code 17 Posted November 27, 2010 Ja nawet samej listy soundtrack nie mogę znaleźć, co dopiero download... Więc na ten moment raczej nie ściągniesz. Share this post Link to post Share on other sites
kolonel1136 42 Posted November 27, 2010 Odsyłam do bardziej odpowiedniego forum: http://boardsus.playstation.com/t5/Gran-Turismo-Series/bd-p/granturismo Share this post Link to post Share on other sites
Hipeq69 0 Posted November 28, 2010 Najbardziej chodzi mi o piosenkę, która leci w czasie ustawiania wyścigu, te okno po załadowaniu się trasy - jeśli ktoś zna tytuł to błagam o niego ;) Dzięki i Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
AGArtha 786 Posted November 30, 2010 Jak dla mnie soundtrack z ACII oraz z Enslaved jest rewelacyjny. Polecam gorąco, muza taka klimatyczna - wyciszająca nawet mogę powiedzieć. Dorzucę jeszcze muze z Operation Flashpoint: Dragon Rising oraz z Siren Blood Curse - ciary! Niesamowicie podoba mi się kawałek z CoD BO , jednak nigdzie nie mogę znaleźć go w formacie MP3, gdyby Ktoś dysponował takowym to bardzo proszę o kontakt na PW :)Edit : Dziękuję Rembix'owi i Kill'owi ;) Nuta już brzmi w moich głośnikach! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted December 1, 2010 Nie wiem o co ci chodzi :P tutaj masz link do soundtracka i tam na prawo :D masz liste :P Share this post Link to post Share on other sites
Link396 142 Posted January 14, 2011 (edited) Moim ulubionym soundtrackiem jest ten z Zeldy Ocarina of Time na Nintendo 64 - do dziś dzień mam go na swojej mp3 :) jeszcze ta nuta (też z Zeldy OoT) mi się podoba : Edited January 14, 2011 by Link396 Share this post Link to post Share on other sites
InF'ernaL 61 Posted January 15, 2011 Soundtracki... Gothic, Heavy Rain, Assassin's Creed II. Niesamowicie wpadają w ucho. Share this post Link to post Share on other sites
Dominiqpl 9 Posted January 18, 2011 Ja tam lubie soundtrack Morrowinda , Obliviona czy może nawet NFS Most Wanted Share this post Link to post Share on other sites
Fyjo 4 Posted January 18, 2011 (edited) underground 2/ most wanted późniejsze części miały coraz gorszą muzykę o AC2 bym zapomniał :) Edited January 18, 2011 by Fyjo Share this post Link to post Share on other sites
Silencer 5 Posted January 19, 2011 (edited) Najfajniejszy pod względem muzyki różnych artystów to zdecydowanie NFS: Underground 1 (zwłaszcza The Crystal Method, Rob Zombie czy Asian Dub Foundation). Jeśli chodzi stricte z gry to jak dla mnie wymiata elektronika w Crusader No Remorse albo wczesne Command & Conquery vide Tibierum Dawn lub Red Alert 1. Z nowszych rzeczy zdecydowanie zapadł mi w pamięć OST z Mirror's Edge genialna elektronika i ambient :). Chociaż tak naprawdę jakikolwiek OST ,który ma w sobie dobrego rock'a też będzie wymiatać :D http://www.youtube.com/watch?v=Tb-gI_pFog0 Edited January 19, 2011 by Silencer Share this post Link to post Share on other sites
PanPaweł 0 Posted January 23, 2011 Mi najbardziej wpadł do głowy soundtrack z Mafii II. Genialna muzyka z lat 70tych, dodająca klimatu tej grze. Po Prostu MIAZGA. Wełóg mnie to najlepszy kawałek jaki zapamiętałem: http://www.youtube.com/watch?v=HXfFI8KBTy8&feature=related Genialny też jest jeden z kawałków z Red Dead Redemption, a mianowicie Far Away: Share this post Link to post Share on other sites
Arti_P 0 Posted January 23, 2011 dokładnie- CAŁY soundrack RDR, w wakacje sluchałem go nałogowo, zwłaszcza far away. Share this post Link to post Share on other sites
InF'ernaL 61 Posted January 24, 2011 Teraz po niedawnym ogłoszeniu Duke Nukem Forever wszyscy powinni przypomnieć sobie: Share this post Link to post Share on other sites