One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Znalezienie i zespojenie graczy tego forum bylo motywem przewodnim, jesli znajda sie osoby chetne na stale pory to tym lepiej :) i szczerze mam taka nadzieje :D Chce rozruszac ten dzial i zachecic ludzi z tego forum do wspolnej gry a nie targanie z obcokrajowcami :) Edytowane 9 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 9 Listopad 2009 AlucardMZ dzięki za dodanie do znajomych i proszę o dopisanie mnie do listy, bo jak widzę to się nie widzę :geek: PS. jak tylko przyjdzie gra, potwierdzę udział wiadomością via PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) AlucardMZ dzięki za dodanie do znajomych i proszę o dopisanie mnie do listy, bo jak widzę to się nie widzę :geek: PS. jak tylko przyjdzie gra, potwierdzę udział wiadomością via PSN. jestes pewien ze mnie dodales ? minute temu aktualizowalem liste, moze przez przypadek poslales do kagaNpwnz a nie kagaNNpwnz ? moj nick przez 2n sie pisze :), ale zaraz cie dodam w takim razie do listy. Edytowane 9 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 9 Listopad 2009 (edytowane) Chłopaki,koniecznie trzeba zorganizować coś na stałe :D I kosić tych bez"_PL" ;) Co do mnie,to od rana będę nachodził wszelkie markety ;) Edytowane 9 Listopad 2009 przez cezzar997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 9 Listopad 2009 Przepraszam, mój błąd. Ponowna prośba wysłana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 10 Listopad 2009 Postaram się być, ale to także zależy od godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba-osw 4 Napisano 10 Listopad 2009 Tylko nie bierzcie mnie bo wam tak dupska przetrzepie ze pouciekacie :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goozala 0 Napisano 10 Listopad 2009 Tak, kagann nie zapominaj o klanowych kolegach :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 Ok, Modern Warfare 2 kupiony, oficjanie rozpoczynamy Ps3site party :D - kazdy kogo zobacze online na psn z listy wyzej podanej, laduje automatycznie w party, jesli bedzie wiecej osob, np 12+ to jedziemy meczyk miedzy forumowiczami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radoi_PL 1 Napisano 10 Listopad 2009 jestem chętny na czwartek nik: Radoi_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 łączycie się normalnie miedzy Friendsami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Trzeba zabrac oficjalne stanowisko odnosnie tego co sie dzieje z MW2, otoz sa jakies problemy z tworzeniem party, powod nikomu niewiadomy i zrobienie chocby 3 osobowe party graniczy z cudem, troche dzis pogralismy malym gronem, ale bylo to bardzo krotko i problem znowu wystapil, nie pozostaje mi nic innego jak tylko napisanie iz Ps3site party zostaje przelozone do czasu naprawienia tego cholerstwa, moze to bedzie wieczorem, moze jutro ? kto wie, teraz bezapelacyjnie zrobic party (powtorze sie) graniczy z cudem - osoby ktore dotad ze mna graly pewnie wiedza, bylo krotko ale milo i fajne, jestem pewien ze nie raz spotkamy sie w takim gronie do gry. Coz, czekamy IW, nie spieprzcie totalnie jednego z wazniejszych dni waszej firmy ;) - ps3site party, przekladamy do naprawy buga :) Edytowane 10 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 10 Listopad 2009 Trzeba zabrac oficjalne stanowisko odnosnie tego co sie dzieje z MW2, otoz sa jakies problemy z tworzeniem party, powod nikomu niewiadomy i zrobienie chocby 3 osobowe party graniczy z cudem, troche dzis pogralismy malym gronem, ale bylo to bardzo krotko i problem znowu wystapil, nie pozostaje mi nic innego jak tylko napisanie iz Ps3site party zostaje przelozone do czasu naprawienia tego cholerstwa, moze to bedzie wieczorem, moze jutro ? kto wie, teraz bezapelacyjnie zrobic party (powtorze sie) graniczy z cudem - osoby ktore dotad ze mna graly pewnie wiedza, bylo krotko ale milo i fajne, jestem pewien ze nie raz spotkamy sie w takim gronie do gry. Coz, czekamy IW, nie spieprzcie totalnie jednego z wazniejszych dni waszej firmy ;) - ps3site party, przekladamy do naprawy buga :) Mnie nie chodziło,ale jakoś się udało stworzyć grę w 3. Tak myślę że do jutra naprawia spokojnie. TRzeba próbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 10 Listopad 2009 Chętnie zagram ID banokPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 10 Listopad 2009 Chętnie zagram ID banokPL No to rozgrywki jako-taki trzeba odłożyć na jutro :( Miejmy nadzieję że szybko naprawią ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 10 Listopad 2009 (edytowane) Dobra mam już swoją wersję. Za 20 minut sprawdzę co ta gra jest warta:D jakby co czekam na zaproszenia:) Edytowane 10 Listopad 2009 przez infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paradox 5 Napisano 10 Listopad 2009 :biggrin: :biggrin: Właśnie wróciłem ze sklepu. Zaraz zabieram się za singla ,a potem dobijam do waszej ekipy. Mam nadzieje ze warto bylo tyle czekać :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 10 Listopad 2009 Panowie wlasnie sie normalnie łącze moze zagramy coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bishi 1 Napisano 10 Listopad 2009 Ja chętnie popykam(jest headset). Dopiero co zaczynam ale myślę że powoli wszystko załapie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 10 Listopad 2009 Pozniej zeedytuje calkowicie liste, teraz gram multi, wiec jak ktos sie nie znajdzie, to cierpliwosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) Sklad na forumowe/miedzyforumowe1 potyczki wyglada obrcnie tak: -kagan -Fuviks [friend] -Macku [friend] --harry-ex [friend] -cezar997 [friend] -kali_berek [friend] -zguto [friend] -przemas87 [friend] -roogi [friend] -Matroid -MoriOmega -drek91 [friend] -wsz231 -ronghar -Fayabusa [friend] -Vin2k9 [friend] -Pio_84 -thr123 [friend] -Siudak [friend] -kuchar182 [friend] -Emistotefeles [friend] -Martines -Szymur -MaTeO_44 [friend] -kleju -Rainder [friend] -Szelix -cugaro [friend] -ONE [friend] -Radoi_PL -banokPL [friend] -paradox78 -mOOnsteR_ -Halepice -oski123456 -haerde [friend] -tidusek89 -Ute_PL -kleju [friend] -s0maK_PL -Duszek123 -Marsselus [friend] (nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie) :D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn. W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego. Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Panowie, Ps3site party rusza dzis, powstala solucja na temat Party Invite - widzimy sie na polu walki. Po poludniu bede pisac do kazdego PW na PSN czy ma ochote zagrac, jesli tak natychmiast wychodzi do lobby i czeka na invite (mam nadzieje ze kazdy juz wie jak party zrobic). Edytowane 13 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halepice 0 Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) Ja tez sie zglaszam, najpierw dokoncze singla a potem popykam z wami multi PSN: Halepice Edytowane 11 Listopad 2009 przez Halepice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haerde 2 Napisano 11 Listopad 2009 i ja bardzo chętnie z Wami pogram :). Nick w PSN: haerde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oski123456 0 Napisano 11 Listopad 2009 Ja tez z checia id :oski123456 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tidus 0 Napisano 11 Listopad 2009 Ja się piszę na gre na weekend wieczorami po 22 :) mój " tidusek89" pozdarawiam i do zobaczenia na polu xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach