One Post Man 4596 Napisano 11 Listopad 2009 dzisiaj udalo sie pograc w 6-8 osobowym skladzie, bylo super, kazdy mecz nalezal praktycznie do nas nie pozostawiajac suchej nitki na pokrwawionych ubraniach wrogow :D jutro oczywiscie powtorka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 12 Listopad 2009 Mam nadzieje ze dzis uda sie cos pobiegac we wspolnym gronie. Co sadzicie o tym by ustalic kolejno w jakich trybac grac, np dzis TDM, jutro SD, pojutrze SAB itp itd... osobiscie lubie TDMa, ale gra oferuje jeszcze kilka innych ciekawych rozgrywek, takich jak np. search&desteoy, sabotage czy headquarters... Mam nadzieje ze dzis uda sie cos pobiegac we wspolnym gronie. Co sadzicie o tym by ustalic kolejno w jakich trybac grac, np dzis TDM, jutro SD, pojutrze SAB itp itd... osobiscie lubie TDMa, ale gra oferuje jeszcze kilka innych ciekawych rozgrywek, takich jak np. search&desteoy, sabotage czy headquarters... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Listopad 2009 Jutro jest piątek a jak to bywa na forum :D Piątkowy wieczór gram proponuję zacząc od 20 ;> co wy na to? Tryby jakie proponuję: TDM Hardcore, Search'n'Destroy, TDM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 12 Listopad 2009 Ja też się piszę ;) ID: Ute_PL. Gram zazwyczaj wieczorami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 12 Listopad 2009 (edytowane) Myślę że nikt nie będzie mieć nic przeciwko jeśli zamiast TDM odpale Search'n'Destroy?;> (Headsety mile widziane) Osoby na Piatek z MW2 o 20: 1 Ute_PL 2 kleju 3 s0maK_PL 4 Duszek123 5 CzarekKielczanin Edytowane 12 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 12 Listopad 2009 Ja także się piszę i też przeważnie wieczorami sobie pogrywam PSNID: kleju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0mak_PL 0 Napisano 12 Listopad 2009 Witam Mozecie liczyc na mnie jak i mojego dobrego znajomego, w pelnej gotowosci praktycznie przez caly dzien :D moje id: s0maK_PL (drugi znak to zero :P) id znajomego: Duszek123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 13 Listopad 2009 Z tego co widzę, już można grac razem - grając dzisiaj 3 godziny, natrafiłem na kilkanaście gier w których brały tez udział cale klany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 13 Listopad 2009 Z tego co widzę, już można grac razem - grając dzisiaj 3 godziny, natrafiłem na kilkanaście gier w których brały tez udział cale klany. Dobra wiadomość nareszcie będzie można coś sklecić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szejk 54 Napisano 13 Listopad 2009 Jeśli dziś zakupię MW2 to się piszę na 20:00... nie mam skilla, nie mam HS'a, ale chęć na grę jak najbardziej :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
infinity 2 Napisano 13 Listopad 2009 Jeśli dziś zakupię MW2 to się piszę na 20:00... nie mam skilla, nie mam HS'a, ale chęć na grę jak najbardziej :ninja: PSnid podaj:) A o skilla się nie martw z dobrym zespołem szybko sobie wyrobisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 13 Listopad 2009 (edytowane) Ci co chcą grać a mnie nie mają niech dodadzą mnie z dopiskiem "Mw 20" I jaki tryb dać Domination czy Search And Destroy? Jak się połączyć tym temacie : http://www.ps3site.pl/forum/topic/24802-party-invite/ Edytowane 13 Listopad 2009 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 13 Listopad 2009 Kupiłem dziś mw2;) Jest to moja druga giera na ps3 zaraz po U2. Chciałbym pograć razem z Polakami w multi;D Więc jak macie slota i byście mnie przygarnęli to dodajcie do znajomych Id: Sttarh :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marzuk 0 Napisano 13 Listopad 2009 Ja tez dzisiaj moge z wami powalczyc. dodawac mnie do znajomych jestem dzisiaj od 19 do 0.00. moj ps. MARZUK pozdro ; ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 13 Listopad 2009 siemanko, kupilem dzis headseta :) umiejetnosci takie sobie ;) psn id: kaziores pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 13 Listopad 2009 Tez mogę zagrać HS jest gram od 23-... PSN id bartek1015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 13 Listopad 2009 sorry panowie że dopiero teraz postawię server net mi zaliczył faila ;/ mógłby ktoś inny hostować? bo mam kiepska pogodę i morze się powtórzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek911 0 Napisano 14 Listopad 2009 Witam! Wczoraj kupilem calla:P troszke lamie bo jestem przezutem z peceta ale z checia pogram:) id EvO_olution911 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Może w końcu jakoś dogadamy się do gry razem ? Jak na razie grałem z osobami z forum jedynie godzinę ( później bez słowa wszyscy poznikali) Skończę oglądać film assasin's creed i o 15.00 będę online Edytowane 14 Listopad 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nigriventer 0 Napisano 14 Listopad 2009 ID : nigriventer hulam w kampani jeszcze ale w multi juz dzis bede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ute 0 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Sorki bardzo, ale nie moglem się podłączyć pod PSN :/ Dzisiaj już będę normalnie grał (mam taką nadzieję). Edytowane 14 Listopad 2009 przez Ute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Update listy: Sklad na forumowe/miedzyforumowe1 potyczki wyglada obrcnie tak: -kagan -Fuviks [friend] -Macku [friend] --harry-ex [friend] -cezar997 [friend] -kali_berek [friend] -zguto [friend] -przemas87 [friend] -roogi [friend] -Matroid -MoriOmega -drek91 [friend] -wsz231 -ronghar -Fayabusa [friend] -Vin2k9 [friend] -Pio_84 -thr123 [friend] -Siudak [friend] -kuchar182 [friend] -Emistotefeles [friend] -Martines -Szymur -MaTeO_44 [friend] -kleju -Rainder [friend] -Szelix -cugaro [friend] -ONE [friend] -Radoi_PL -banokPL [friend] -paradox78 [friend] -mOOnsteR_ -Halepice -oski123456 -haerde [friend] -tidusek89 -Ute_PL -kleju [friend] -s0maK_PL -Duszek123 -Marsselus [friend] -EvO_olution911 [friend] -I_Crazy_I -Tomash_PL -afcio (nicki z dopiskiem friend mam juz u siebie na liscie) :D ... jakby co bede updatowal chetnych do wtorku poludnia, potrzebne nam 9 osob (zagramy tryb na 9 vs 9) takze jakby co to pisac tutaj / na psn. W tym poscie bede trzymac aktualny sklad, o chec uczestnictwa pisac mi PW lub PM na PSN, a jak ktos z listy nie bedzie mogl prosze mnie uprzedzic to znajdzie sie miejsce dla kogos innego. Z gory uprzedzam, ze do party biore osoby ktore potwierdzily mi swoja chec do wspolnej zabawy via PSN - czyli dodanie do friends z dopiskiem byle jakim o MW2. Osoby te maja napisane w liscie skladu [friend] Panowie, Ps3site party rusza dzis, powstala solucja na temat Party Invite - widzimy sie na polu walki. Po poludniu bede pisac do kazdego PW na PSN czy ma ochote zagrac, jesli tak natychmiast wychodzi do lobby i czeka na invite (mam nadzieje ze kazdy juz wie jak party zrobic). Dzis jakby co chetnie mozemy pograc w malym gronie, wiec w godzinach 18-19 zaczne zbierac party Edytowane 15 Listopad 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cr@zy 2 Napisano 14 Listopad 2009 A ja?? No dzięki :) Przypominam o Sobie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobile567 0 Napisano 15 Listopad 2009 hey! wszystkim dodajcie mnie do listy znajomych! moj PSN id: mobilestorm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JumpMan23 0 Napisano 15 Listopad 2009 Cześć wszystkim. Też bym sobie pochulał z wami. PSN id - Tomash_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach