One Post Man 4596 Napisano 30 Listopad 2009 Jakby co ktos moze po mnie przejac paleczke i dalej organizowac Ps3site party, ja niestety nie mam teraz czasu na granie po sieci, bo jak mnie wciagnie to wsiakam na dlugo a obecnie niestety z czasem krucho. (Pierwsza lepsza osoba ktora chce moze edytowac moja liste i organizowac to dalej :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 30 Listopad 2009 Spoko Kagan ;) Organizujemy się jakoś tam w miarę możliwości ;) A Ty widzę,w ACII ciśniesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaucz 1 Napisano 10 Grudzień 2009 Ja takze pograłbym online z użytkownikami PS3site. Jak coś to dodawajcie mnie do znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halepice 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Chętnie pogram z forumowiczami PS3site. Dodawajcie mnie do znajomych:biggrin: PSN: Halepice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Factory 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Chętnie pogram moje ID:bartmix10 :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenith 0 Napisano 19 Grudzień 2009 Chętnie pogram moje ID:zenith1993 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basior 2 Napisano 19 Grudzień 2009 z checią pogram dodawac do znajomych psn BaSiOrEk ps.mistrzem to ja nie jestem hs jest :thumbsup: pzdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wheezy 0 Napisano 27 Grudzień 2009 Ja z checia pogram w COD:MW2 z każdym:thumbsup: ... Proszę o dodanie mnie do listy jeśli ktoś chce... może tez być PE2010 ID: Wheezy_Pl .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radoi_PL 1 Napisano 27 Grudzień 2009 może ktoś teraz gra? ;) chętnie się dołącze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 27 Grudzień 2009 Gramy prawie całe czas,zawsze kogoś złapiesz :D Popatrz na listę gdzieś na początku tematu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radoi_PL 1 Napisano 27 Grudzień 2009 CzarekKielczanin niemoge Cię dodać do znajomych bo masz juz full.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala93 0 Napisano 27 Grudzień 2009 tez z wami pogram :P psn id skala94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 27 Grudzień 2009 tez z wami pogram :P psn id skala94 Zrobie rano update mojej listy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorq 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Witam Szukam wsparcia on-line do misji "Operacje Specjalne" PSN: kaczorq <----prosze dodawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuJoPL 0 Napisano 30 Grudzień 2009 Ja też się chętnie dołączę ID -> De3VoNPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrczak81 0 Napisano 1 Styczeń 2010 Tez z chęcią zagram ID>Qrczak81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mega_mol 0 Napisano 9 Styczeń 2010 Witam, chetnie pogram. Mam headset. PSNid: mega_mol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty93 0 Napisano 9 Styczeń 2010 Chętnie pogram qwerty93pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytas 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Witam Ja też z przyjemnością pogram z forumowiczami Ps3Site. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldRodger 0 Napisano 6 Maj 2010 chetnie pogram jak cos to MOJ NICK ""starblant"" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 11 Maj 2010 jest jeszcze jakieś miejsce w teamie ? ID BednarPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 22 Maj 2010 No to i ja chętnie PSNid: Guinamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 22 Czerwiec 2010 (edytowane) Chłopaki gramy coś na tygodniu ? ;) Najlepiej z headsetami. Dopisywać się. 1.CzarekKielczanin 2... Powiedzmy,czwartek 21 ? Dopisujcie się kopiując całą listę. 1.CzarekKielczanin 2. Guinamo Edytowane 22 Czerwiec 2010 przez cezzar997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 22 Czerwiec 2010 2 Guinamo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrN 0 Napisano 23 Lipiec 2010 (edytowane) Guinamo, wiesz co to znaczy "kopiować całą liste"? Raczej wątpie. 1.CzarekKielczanin 2. Guinamo 3. rock_daddy0 edit: shit, dopiero spojrzałem na datę ostatniego postu... Edytowane 23 Lipiec 2010 przez MrN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach