api 1 Napisano 20 Luty 2010 (edytowane) jest ktos chetny na specops na veteran? psn id :muss_1 edit: Panowie, prosze o pomoc w zrobieniu wetwork na veteranie. za cholere nie moge tego zrobic, RATUNKUUUUU!!! :):):) Edytowane 22 Luty 2010 przez api Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowal 0 Napisano 23 Luty 2010 (edytowane) Poszukuje osób do grania w SPEC OP na veteranie (mam 48 gwiazdek) Dodawac do znajmoych Nowal89 albo gg 4622980 Edytowane 23 Luty 2010 przez Nowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezel1 0 Napisano 24 Luty 2010 Chętnie razem zagram. Oferuje pomoc w zdobyciu platynki :D psn: ziomniak PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vikor 0 Napisano 7 Marzec 2010 (edytowane) witam, chętnie z kimś pogram, niestety brak hs więc ;f psn: vikorq najlepiej z kimś, solo strasznie nudno się to robi i trudno :) zaliczyłem tylko piekiełko na veteran, reszty nie ruszałem :0 Edytowane 7 Marzec 2010 przez vikor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 8 Napisano 7 Marzec 2010 potrzebuje pomocy w spec ops ,dodawac jak ktoś chce pograć z góry dzięki speed1-BOSS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mega_mol 0 Napisano 7 Marzec 2010 Chetnie pogram, mam hs. PSNid mega_mol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 11 Marzec 2010 Również zagram z kimś w spec ops. Moje psn bero1910 pisać śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Han 0 Napisano 14 Marzec 2010 Niestety nie mam HS'a, ale mogę zagrać. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dszkurlat 0 Napisano 15 Marzec 2010 Ja też bym zagrał/potrzebował pomocy w zaliczeniu spec ops. Chętni pisać na psn id: Dszkurlat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartez9999 2 Napisano 15 Marzec 2010 Jak ktos chce za groc W Call of duty Medern Warfare 2 w multiplayjera Moje psn Bartez9999 Pisać śmiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwerty93 0 Napisano 18 Marzec 2010 Zagram Spec-Op. Moje psnid: qwerty93pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kofikodi 0 Napisano 18 Marzec 2010 Ja też mogę gierkać w SPEC OPS i normalnie też ID:kofikodi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 19 Marzec 2010 (edytowane) Szukam kogoś do pomocy w Spec Ops na veteranie. Tylko osoby takiej, która w grach FPS radzi sobie naprawdę dobrze Wczoraj zrobiłam wszystkie misje, które trzeba było ukończyć samemu (nawet "Pit Boss" w kampanii w końcu wpadło ) więc już tylko ta reszta gwiazdek i będzie full Mam hs, jeśli ktoś zechce pomóc to zapraszam na pw Edytowane 19 Marzec 2010 przez Kami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok31 0 Napisano 27 Marzec 2010 Chętnie pogram w Misje Specjalne nick: Darnok31, jestem nawet teraz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grom 0 Napisano 31 Marzec 2010 Chętnie zagram jak ktoś ma ochotę. Zostało mi zrobić "Mokra Robota" i "Eksplozja" tak to resztę mam na 3 gwiazdki, ale zawsze mogę pomóc i proszę też o pomoc w tych których mi brakuje a zwłaszcza w Eksplozji bo Mokrą Robotę przejdę sam. psn id: grmkrk Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.oLo. 1 Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) Elo. Ludzie dobrej woli:] ja również potrzebuje pomocy przy paru misjach - gram głównie wieczorami, po 21. id: olo_85, headset included <peace> Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez .oLo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miroslaw Marusienski 0 Napisano 4 Kwiecień 2010 (edytowane) Chętnie pogram w Misje Specjalne. piszcie smiało id: brekooopl mam headset xD lol Edytowane 7 Kwiecień 2010 przez Miroslaw Marusienski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krawiec87 0 Napisano 21 Kwiecień 2010 Pomoze ktos wbic pare gwiazdek wiecej? Mam 39 i za cholere nie moge wiecej :) Dodawajcie do znajomych: Krawiec87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duplo 0 Napisano 1 Maj 2010 siemanko mam pewien problem chce zagrac special op we dwoje ale nie online jak mam to zrobic? odpiszcie szybko prosba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 1 Maj 2010 siemanko mam pewien problem chce zagrac special op we dwoje ale nie online jak mam to zrobic? odpiszcie szybko prosba Split screen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgled 0 Napisano 4 Maj 2010 Witam, szukam chętnych do zrobienia spec ops. ID zgled Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyokashin 4 Napisano 9 Maj 2010 Witam, jeśli ktoś jeszcze gra w special ops to prosze o kontakt. HS jest, nick w sygnaturze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guinamo 0 Napisano 17 Maj 2010 A no też chętnie :-) PSN id: Guinamo HS Jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nibelungen_PL 0 Napisano 19 Maj 2010 Brakuje mi jedynie dwóch misji, niestety wymagających obecności jeszcze jednej osoby, a mianowicie Overwatch i Big Brother, ktoś chętny by wspomóc... PSN Id: Nibelungen_PL. Chętnie pomogę komuś w pozostałych.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejku 0 Napisano 23 Maj 2010 Chętnie pogram z kimś w special opsy Id: snejku92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach