Guteczka 0 Napisano 6 Sierpień 2010 Już tylko 3 misje!! Wetwork,homeland security i estate takedown.Prosze kogos kto ma platyne lub jakas taktyke o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grabipl 0 Napisano 8 Sierpień 2010 Jestem chętny do spec opsów. Mój ID: grabipl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 8 Sierpień 2010 chetny takze psnid : tiaaamonyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duffman 3 Napisano 9 Sierpień 2010 Znajdzie się chętny na opsy od samego początku? Najlepiej z Hs'em. Gram przeważnie wieczoram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 15 Sierpień 2010 Dzięki grabipl za pomoc w misjach ;) będziemy kontynuować jutro jak kupie HS P.S. Witam wszystkich bardzo serdecznie... Do zobaczenia na polach bitwy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malkon777 0 Napisano 15 Sierpień 2010 Ja również chętnie porobię opsy - hs mam, psn id taki sam jak mój nick. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 16 Sierpień 2010 No i stało się, od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem HS do PS3, trzeba go tylko teraz sprawdzić jak działa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 19 Sierpień 2010 (edytowane) Witam, chętnie porobie OPSY oraz pogram w multi od poczatku, mam HS jestem dostępny po 18 ( Posiadam biegłą znajomość map :D ) PSN ID: xanti6 Edytowane 19 Sierpień 2010 przez xanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL 0 Napisano 19 Sierpień 2010 Witam, chętnie też porobie opsy by potem dokończyć singla do platyny psn. Dan1eeL91, gg. 8682684 hs mam wiec duże ułatwienie, mam połowę misji za sobą czekam na pomoc z druga częścią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki81 0 Napisano 22 Sierpień 2010 Szukam kogos kto pomoze mi z co-op (HS mam) brakuje mi paru gwiazdek (jakas polowe mam) do platyny PsnId: pedzel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogien82 2 Napisano 22 Sierpień 2010 Ja dziękuję koledze grabipl za pomoc w spec oops - dzięki niemu dostałem pierwszą swoją platynę na PS3 Chętnie pomogę innym w ukończeniu spec oopsów - mam HC więc damy radę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Wrzesień 2010 Witam. Jako że dopiero zaczynam Spec-Ops chciałbym aby ktoś pomógł Mi w kilku misjach. Oczywiście na weteranie. ID jest w profilu, najchętniej zrobił bym to dzisiaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 5 Wrzesień 2010 Ja także zaczynam. Z chęcią poprzechodzę operację specjalne. Przeszedłem dopiero jedną ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macon_ 0 Napisano 5 Wrzesień 2010 Wczoraj wysłałem Ci zaproszenie Snafu, tylko pomyliłem PSN ID ;/ Jak będe miał dzisiaj czas to wyśle na właściwy ID i może zagramy :P Mi została tylko mokra robota na weteranie reszte mam już wiem co i jak, chętnie pogram :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 5 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam, Posiadam Headset, jeżeli liczysz na pełną głosową współpracę, a nie zwykłe granie to wyślij zaproszenie. PSN ID: Screen-PL Chętnie pomogę dobić gwiazdki kolejne, w tym trofea. :thumbsup: Napisz w treści wiadomości w jaką(ie) grę(y) grasz. Pozdrawiam Edytowane 5 Wrzesień 2010 przez Screen-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macon_ 0 Napisano 6 Wrzesień 2010 Niestety nie posiadam HS ;/ chciałem pomóc Snafu ale bez HS to nie wiem czy bym pomógł. Poza tym nie mam ostatnio czasu pewnie w piątek dopiero będe miał chwile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 13 Wrzesień 2010 Witam będę zaczynał Spec Ops i z chęcią pogram z kimś on-line, gram codziennie w godzinach ok 20-23 zapraszam mój PSN ID: elvisss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemek1d 0 Napisano 18 Wrzesień 2010 Witam. Szukam osoby z którą zrobię wszystkie misje Spec Ops. Mam Headset. W razie czego pisać na mój PSN. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentos1987 9 Napisano 21 Wrzesień 2010 Witam. Szukam kogoś do pomocy z paroma hardcorowymi misjami spec-ops. Paru użytkownikom, którzy ostatnio tutaj postowali wysłałem wiadomośći na PSNa. Zaznaczam, że nie mam jeszcze HS, bo mam PS3 dopiero od 3 tygodni. Niech jednak Was, to nie zraża. Dobrze gram i jestem bardzo cierpliwy. :) Także zapraszam wszystkich chętnych do pomocy, bądż tych, którzy mają te wyzwania jeszcze przed sobą. Normalnie mam czas od 19-23, ale do środy jestem jeszcze na l4, także jestem prawie cały czas. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan1eeL 0 Napisano 26 Wrzesień 2010 Elo, szukam osoby, która pomoże mi z 2 częścią spec opsów (czyt. połowę mam za sobą). PSN. Dan1eeL91 ew. gg. 8682684 HS jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 26 Wrzesień 2010 Szkuam partnera do spec ops.HS narazie nie ma.ID Majkielq Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) jest jeszcze ktos chetny na coopa ? przeszedlem tylko 3 misje. kto chce pisac Edytowane 2 Październik 2010 przez JaRoO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Październik 2010 Chętnie pogram w Spec Ops. HS w końcu jest ID modzerowo40i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 7 Październik 2010 Chętnie pogram w Spec Ops. HS w końcu jest ID modzerowo40i Ja z tobą z chęcią pogram grywam prawie codziennie w godz 20 -23 wyślij zaproszenie PSN ID elvisss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 7 Październik 2010 Ja także schecia z kims porobie spec opsy psn:nemene12 hs:jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach