Skocz do zawartości
mejciu

Ulubiona Klasa MW2

Rekomendowane odpowiedzi

Głowna: P90 x2

Dodatkowa: G18 x2

Semtex

Błyskowy

Perk 1: Maraton Pro

Perk 2: Szybki Pro

Perk 3: Komandos Pro

Lub:

Głowna: TAR 21 + ACOG

Dodatkowa: P2000

Semtex

Blyskowy

Perk 1: Maraton PRo

Perk 2: Wczesniejszy Killstreak PRo

Perk 3: Pewne Celowanie PRo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głowna: AUG HBAR, świetna broń szczególnie na średnie i długie dystansy, do tego celownik laserowy i rączka stabilizująca

Dodatkowa: Stinger do niszczenia Harrierów i śmigłowców

Claymore (do zabezpieczania tyłów)

Błyskowy

Perk 1: Gadżet Pro

Perk 2: Zimnokrwisty Pro

Perk 3: Ninja Pro

Last Stand

Killstreak - UAV (3), Predator (5), Harrier (7)

Oczywiście nie ma panaceum na wszystko. Ja na początku gry obrywałem strasznie (ratio 0,7). Obecnie średnio kończę gry ze stanem 1.5 do 1, 2 do 1 na plusie (ratio ponad 1.0) U mnie do wyraźnego poprawienia wyników najważniejsza okazała się znajomość plansz, ograniczenie strzałów w plecy poprzez zabezpieczanie tyłów claymore i unikanie rejonów, gdzie jest się jak na strzelnicy

Edytowane przez silenthill

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje ulubione klasy:

1. Assault

Broń główna: SCAR-H + Red Dot Sight (Celownik Laserowy)

Broń zapasowa: 44. Magnum + Tactical Knife)

Wyposażenie: Throwing Knife lub Semtex

Perk:

1. Sleight of Hand (Zwinne Ręce)

2. Stopping Power (Moc Obalająca)

3. Commando

2. Assassin

Broń główna: UMP45 + Tłumik

Broń zapasowa: PP2000 + Tłumik

Wyposażenie: Throwing Knife lub Semtex

Perk:

1. Marathon

2. Stopping Power lub Cold-Blooded

3. Steady Aim

3. Sniper

Broń główna: Intervention + Thermal

Broń zapasowa: PP2000 + Red Dot Sight

Wyposażenie: Throwing Knife

Perk:

1. Sleight of Hand

2. Stopping Power

3. Steady Aim

That's it

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronie:

M4A1 + celownik laserowy; Stinger

Perki:

Szybkie przeładowanie + Bezkompromisowy (PRO) + Komandos (PRO)

Dodatki:

Odłamkowy+ 2 flashbangi

Deathstreak:

Środek przeciwbólowy

Killstreaks:

BSP(3) + Zrzut (4) + Predator (5)

Edytowane przez Maaaziu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronie:

SCAR-H + FMJ; SPAS-12 + chwyt

Perki:

Maraton (PRO) + Waga lekka + Komandos (PRO)

Dodatki:

Semtex + 2 flashbangi

Deathstreak:

Finałowy Bastion

Killstreaks:

Predator (5) + Śmigłowiec (7) + Pave Low (9)

Edytowane przez hapnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SCAR-H + celownik laserowy 

PP2000 + penetracja pocisku

odłamkowy + 2x flash

moc obalajaca + ninja + bezkompromisowy

a mam do Was pytanie czy masterujecie broń czy gracie cały czas swoimi ulubionymi bo ja próbowałem troche nadgonić rózne inne ale troche mnie to przerasta jak mam np. 100 razy trafić gościa w głowe 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SCAR-H + celownik laserowy 

PP2000 + penetracja pocisku

odłamkowy + 2x flash

moc obalajaca + ninja + bezkompromisowy

a mam do Was pytanie czy masterujecie broń czy gracie cały czas swoimi ulubionymi bo ja próbowałem troche nadgonić rózne inne ale troche mnie to przerasta jak mam np. 100 razy trafić gościa w głowe 

To nie jest wcale trudne ;P Gorzej jest z 40 killami przez sciane tymi pociskami... x( Zrobilem to tylko w SCAR-H i wystarczy, teraz gram M9 z tactical knife z komandosem, waga lekka i maratonem, jak gosciu na jednym filmiku, i to jest naprawde dobre, tylko nie mozna wychodzic na otwarte przestrzenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Małe pytanie... czy w prestizu dochodza jakies nowe perki, klasy lub bronie ??? nie wszedłem jeszcze na prestiz,a gośc który robi wałki z zapisami tłumaczył to tym iż wlaśnie w 10 lvl prestiżu sa jakies niedostepne wczesniej klasy??? To prawda???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co drugi Prestige masz dodatkowy slot na klase, jak wezmiesz pierwszy Prestige to mozesz zrobic 6 klas, na drugim nie ma nic, za trzeci kolejny (siodmy) slot na klase itd. W sumie mozna miec 10 klas (na 10tym Prestige'u).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co drugi Prestige masz dodatkowy slot na klase, jak wezmiesz pierwszy Prestige to mozesz zrobic 6 klas, na drugim nie ma nic, za trzeci kolejny (siodmy) slot na klase itd. W sumie mozna miec 10 klas (na 10tym Prestige'u).

thx, czyli bez wiekszych fajerwerkówrolleyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha zapomnialbym - odblokowuja sie tez nowe Chellenges, dzieki ktorym mozna zdobyc nowe Tytuly/Emblematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze mi ktoś wyjaśnić co to jest to presige?o co w tym chodzi bo nie jestem w temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze mi ktoś wyjaśnić co to jest to presTige?o co w tym chodzi bo nie jestem w temacie

Kiedy będziesz miał 70lvl zdobędziesz nową ikonkę przy levelu. i nowy tytuł... No i... Szacun :) Ja nie będę prestiżował, dla mnie to bezsens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronie:

SCAR-H/ACR z celownikiem holograficznym

G18 z tłumikiem / Akimbo

Perki:

Padlinożerca (Pro)

Bezkompromisowy (Pro)

Komandos (Pro)/Ninja (Pro)

Wyposażenie:

Claymore

Killstreaks:

Paczka

Predator / AC130 / Sterowiec Helikoptera

Zrzut awaryjny

Posumowanie:

Ta klasa bardzo dobra jest, aby zdobyć szybko jakiś Killstreak.

Zawsze miałem taki problem, że do ulubionego Killstreak'a brakował mi jeszcze jeden kill i wtedy mnie zabijali to wziąłem Bezkompromisowy.

Lubię niespodzianki więc wziąłem siuprajsy zrzucane, gdyż często coś ciekawego się trafi czego byśmy normalnie nie zdobyli, a szczególnie poprzez zrzut awaryjny zawsze parę ciekawych rzeczy się dostanie.

ACR jak dla mnie od SCAR-H jest lepszy, widziałem po filmikach i własnych odczuciach z gry, ale na dzień dzisiejszy nie mam takiego levela aby ją odblokować, ale z pewnością zamienię, ale dodatka do nie nie.

G18 dobre jest jak wejdzie się w grupę to fast po nich nic nie ma, a jak pompka to tak nie będzie chyba że automatyczna, ale to nie to samo co G18 lub jak z bliska.

Claymore osłania kampę i tyły i po wybuchu jak zabije, podchodzimy i znowu podkładamy.

Padlinożerca dobry gdyż nigdy nie braknie nam ammo, bez niego to latam tylko z knifem.

Komandos nie raz uratował mi ... bo wyjątkowych sytuacjach, gdy do mnie strzela można zabić z noża trochę dalej i przeciwnik nie zdąży doładować do końca kulek.

Ninja dobra, ale przydaje się gdy przeciwnik ma wykrywacz bicia serca i się patrzy na niego, a na kucaka więc mnie nie słychać to i tak zdejmuję z tyłu, brać jak ma się Zimnokrwisty to i tłumik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpowiedzcie na ktore mapy najlepiej nadaje sie kamuflaż niebieski tygrys, czerwony tygrys i upadek???rolleyes.gif

Po 1 t offtop :whistling:

Po 2 na wszystkie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 t offtop whistling.gif

Po 2 na wszystkie smile.gif

czy tak nie na temat to w pełni się nie zgodzę, bo kamuflaze chyba mozna zaliczyc do perki, bronie i dodatki...moze jedynie to ze nie wypisuje ulubionych.... nie rozwiales tez moich watpliwosci co do sedna - niebieski tygrys wszedzie ?, a własnie tego koloru nie mogę jakos nigdzie umiejscowić, a na pustynie mi i nie pasuje...hmrolleyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpowiedzcie na ktore mapy najlepiej nadaje sie kamuflaż niebieski tygrys, czerwony tygrys i upadek???rolleyes.gif

Kamuflaże ogólnie nic nie robią ;p

NT na sub base

CT na Favele

upadek na Quarry

Edytowane przez Miszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamuflaż daje CI TYLKO to że broń ładnie wygląda i na killcamach widać że jesteś fajny bo masz np. upadek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie wymyślili takiego bajeru żeby sobie dobierać mundur do mapy. W team deadmatch to może i nie przydatne ale we free for all by się przydało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że nie wymyślili takiego bajeru żeby sobie dobierać mundur do mapy. W team deadmatch to może i nie przydatne ale we free for all by się przydało.

ustawiasz sobie klasę pod katem mapy i załatwione np klasa pierwsza pod mapy z kamuflażem lesnym, klasa 2 z arktycznym itd, warto wtedy miec uzbierane wiele klas czyli prestiż, ja skupilem się bardziej na ustawianie klas pod rodzaj rozgrywki np klasa 1 pod harda, klasa 2 pod dominacje itd., a kamuflaż zmieniam miedzy meczami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i Panie , jak juz wspomniał Czarek, kamuflaże na broni nic nie dają poza lansem w stylu - mam "upadek" bo zaliczyłem 200 hedów z mojego ACRa. Malowanie broni to nie ghile do snajpera, nie zmienia wam kamo umundurowania adekwatnie do warunków. To tylko lans i nic poza tym.

EDIT: pragnę dodać iż, odblokowanie odpowiednich ghille do snajpera - wyzwanie Ghille we mgle/Operacje podstawowe - wybierane są automatycznie do każdej mapy. Jeśli pogrywacie snajperem naturliś.

Edytowane przez Mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak biegam w sub base w miejskim kamuflu to tak samo mnie widać przez przeciwników jak w arktycznym przebraniu, albo po pustyni w leśnym ?? to po cholere te stroje confused.gif , niezły chłamwacko.gif

Rozumie więc że tylko snajpera kamuflaż cokolwiek daje??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak biegam w sub base w miejskim kamuflu to tak samo mnie widać przez przeciwników jak w arktycznym przebraniu, albo po pustyni w leśnym ?? to po cholere te stroje confused.gif , niezły chłamwacko.gif

Rozumie więc że tylko snajpera kamuflaż cokolwiek daje??

wszystko dobrze zrozumiales......Mori wszystko wytlumaczyl

a tak na marginesie......kamuflaz UPADEK to sami sobie tak tlumaczycie (z angielskiego FALL) czy tak jest w polskiej wersji?? jesli sami to wyprowadze was z bledu bo w tym przypadku FALL znaczy jesien, czyli kamuflaz jesienny, wystarczy na niego spojrzec......a jesli tak jest w polskiej wersji to odpowiedzialny za tlumaczenie powinien poszukac sobie nowej pracy (czyt. zostac zwolniony)......jestem w stanie zrozumiec problemy z przetlumaczeniem niektorych zwrotow (chocby HEADSHOT, wszyscy wiedza o co chodzi ale nazwac to jednym wyrazem po polsku zeby mialo sens latwo nie jest) ale zeby popalnic tak kardynalny blad to zart chyba jakis jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko dobrze zrozumiales......Mori wszystko wytlumaczyl

a tak na marginesie......kamuflaz UPADEK to sami sobie tak tlumaczycie (z angielskiego FALL) czy tak jest w polskiej wersji?? jesli sami to wyprowadze was z bledu bo w tym przypadku FALL znaczy jesien, czyli kamuflaz jesienny, wystarczy na niego spojrzec......a jesli tak jest w polskiej wersji to odpowiedzialny za tlumaczenie powinien poszukac sobie nowej pracy (czyt. zostac zwolniony)......jestem w stanie zrozumiec problemy z przetlumaczeniem niektorych zwrotow (chocby HEADSHOT, wszyscy wiedza o co chodzi ale nazwac to jednym wyrazem po polsku zeby mialo sens latwo nie jest) ale zeby popalnic tak kardynalny blad to zart chyba jakis jest

takie tłumaczenie jest w polskiej wersji, jest też niebieski i czerwony tygrys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi