caleb 1 Napisano 13 Styczeń 2010 takie tłumaczenie jest w polskiej wersji, jest też niebieski i czerwony tygrys tygrysy sa chyba ok przetlumaczone (blue tiger i red tiger) :thumbsup: .......do pelnego obrazu tlumaczenia brakuje tylko zeby URBAN (czyli Miejski) byl przetlumaczony jako WIELKOUCHY. wracajac blizej tematu to ciekawi mnie ilu z was uzywa perka Coldbooded (Zimnokrwisty)?? ja sobie nie wyobrazam gry bez niego......te wszystkie harriery, helikoptery i inne ac130 doprowadzaly mnie do szalu......jak zaczynalem grac (moze nie samym poczatku bo mialem juz stingera ale wczesnie) mialem tragiczna serie chcac zestrzelic harriera.....chyba z 5 zgonow pod rzad.....tylko nie piszcie ze to bylo glupie bo o tym wiem ale druzyna przeciwna robila nam z dolnej czesci plecow UPADEK :tongue: sredniowiecza a nikt w mojej druzynie nie mial wyrzutni rakiet......i tu druga sprawa......w wiekszosci postow w tym temacie ludzie wypisuja ze uzywaja pistoletow/pistoletow maszynowych/strzelb (nie potrzebne skreslic) jako broni bocznej.......wiem ze te bronie maja inne zastowanie niz karabin ale poza snajperem moim zdaniem karabin jest na tyle uniwersalny ze druga bron lekka jest juz nie potrzebna......i pozniej ludzie robia killstreak'i w dziesiatkach.......sam mam k/d 1.11 (czyli nie powalajace :biggrin: ) a mialem gre na Afghanie 33-4 (zwykly team deathmatch)......gdyby ktos w druzynie przeciwniej mial chocby stingera to pewnie skonczylbym jak zwykle (czyli w okolicach 12-10) wracajac jeszcze do Coldblooded......w polaczeniu z tlumikiem i perkiem ninja daje calkiem niezle efekty.......ludzie dosc czesto za bardzo polegaja na zabawkach jak radar czy czujnik bicia serca i przeciwko takiemu zestawowi sa glusi i slepi :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 13 Styczeń 2010 czyli jak biegam w sub base w miejskim kamuflu to tak samo mnie widać przez przeciwników jak w arktycznym przebraniu, albo po pustyni w leśnym ?? to po cholere te stroje , niezły chłam Rozumie więc że tylko snajpera kamuflaż cokolwiek daje?? Zauważ, że to jest TYLKO kamuflaż broni. Nie zmienia on koloru Twojego stroju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 14 Styczeń 2010 Zauważ, że to jest TYLKO kamuflaż broni. Nie zmienia on koloru Twojego stroju. masz racje, chyba za bardzo cos sobie wyobraziłem i trzymałem sie tego od poczatku, nawet się wkurzałem że nie zmieniłem tej opcji przed daną planszą ha ha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 25 Styczeń 2010 (edytowane) FAL + Celownik laserowy Model 1887 Akimbo perki: Padlinożerca (PRO) Moc obalająca (PRO) Komandos (PRO) No i mam nowy rekord 26-0 na mapce Rundown w trybie TDM Edytowane 25 Styczeń 2010 przez hapnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 25 Styczeń 2010 ponad polowa tej strony to OFFTOP wiec kazdy kolejny post nie na temat bedzie usuwany... Moje ulubione klasy: 1. Intervention + FMJ Magnum.44 Akimbo Sleight hand Pro Stopping Power Pro Steady Aim Pro Semtex lub Throwing Knife 2xStun 2. UMP45 + Silencer M1014 Marathon Pro SD/ Scanvenger Pro Domi Stopping Power Pro Ninja pro SD/ commando pro domi semtex 2xstun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arti_P 0 Napisano 25 Styczeń 2010 (edytowane) Moje: 1.Intervention+FMJ i termiczny 2.PP2000(jakoś tak? :D) Akimbo i FMJ perki:większe obrażenia od pocisków Pewne celowanie Gadżet Odłamkowy 2.taki żółty, oślepiający chyba ++++++ 1.FAMAS +FMJ(do zrobienia wyzwania mistrzostwo) i granatnik (wiem że nubskie, ale nie moge sie odzwyczaić :) ) 2.SPAS 12-Cel. laserowy perki:większe obrażenia od pocisków Ostatni bastion Gadżet Odłamkowy 2 ten sam co w 1 klasie :P wszystkie perki pro :P 41 lvl prestigu / ratio 0,9 :P Edytowane 25 Styczeń 2010 przez Miszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paksss 0 Napisano 25 Styczeń 2010 WA2000+FMJ , mina + dymny magnum .44 + noz taktyczny padlinozerca moc obalajaca ostatni bastion(ten z pistoletem) ostatni bastion i jest git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 25 Styczeń 2010 Ja ostatnio smigam z UMP45+tlumik, SPAS12+chwyt, Maraton (PRO), Waga lekka (PRO) i Ninja (PRO), i musze powiedziec, ze jak na razie ta klasa miazdzy na kazdej mapie, idealna do obchodzenia przeciwnika i siania spustoszenia na tylach wroga. Polecam wyprobowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basior 2 Napisano 26 Styczeń 2010 moja klasa smigam na niej od dwoch tyg i wreszcie wczoraj pierwszy atom siadł mapa invesion :thumbsup: 1.ACR+ tłumnik 2.Spas 12 shotgun + tłumnik semtex+ flash perk 1 padlinożerca pro perk 2 zimnokrwisty perk 3 nija pro killstrek 7 harier 11 choper 25 atom dla mnie te polaczenie smiga jak narazie najlepiej:tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry-ex 6 Napisano 26 Styczeń 2010 Tar 21 + czujnik pulsu spas 12 + chwyt zwinne łapy(pro) wiekszy damage(pro) komandoch(pro) streek: best mały 33 best ratio scrapyard 93/3 domination Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) m21 ebr + silencer + zamiennie acog/hearthbeat sensor. usp + silencer + tactical knife claymore bling/scavenger cold blooded ninja Praktycznie wszystkie moje klasy mają ten sam zestaw perków. Edytowane 2 Luty 2010 przez Marru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenislaw 0 Napisano 7 Luty 2010 Z ta klasą gram chyba od początku a mam już 2 prestiż 1.M4A1 FMJ 2.M93 Raffica + celownik laserowy semtex + flash Perki 1 Padlinożerca pro perk 2 Moc obalająca pro perk 3 pewne celowanie pro -------------------------------------------------------------- druga klasa 1.Famas + ACOG 2.G18 + Akimbo zrzut taktyczny + smoke Perki 1 Padlinożerca pro perk 2 Moc obalająca pro perk 3 pewne celowanie pro killstreak 7 harrier 11 strzelec 25 nuke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SivErrS 0 Napisano 24 Marzec 2010 Na x360 zrobiłem 10 prestige class m16(silencer) --Spas perk --stopin power pro --scavenger pro --ninja pro killstrike --predator --air drop(x4) --Chopergunner ump(silencer) --AA12 perk --hardline pro --scavenger pro --ninja pro kilstrike --uav --harrier --ac-130 moje ratio 2.45 w tymm tygodniu nabede sobie egzeplaz na ps3 ktos chetny na małe(1v1) snipez(inervention) mg(Ump) pisac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper0 0 Napisano 6 Maj 2010 Broń: P90 + FJM Broń zapasowa: AA12 + Rączka (nie pamiętam jak się zwałą) Perki: Padlinożerca <Pro> Moc Obalająca <Pro> Pewne Celowanie <Pro> - (do mniejszego rozrzutu z AA12) Granaty: Przylepiający się odłamkowy (Setmex czy jakoś tak) 2x Flash/Smoke Łańcuch zabójstw: Zrzut, Predator, Śmigłowiec Ogólny opis: Klasa to walki na krótkie i średnie dystanse (jeśli na takie nie grasz to nie czytaj dalej...). P90 z dodatkami do mocy (moc obalająca i FMJ) daje niezłego kopa bo jest szybkostrzelne, ma duży magazynek i dość celne (nawet na w miarę dalekie dystanse). Podstawowa taktyka nie jest zbyt skomplikowana... spotkaj, zabij biegnij dalej, ale jak lubisz się kampić nie ma problemy masz aa12 na małe dystanse które jest szybkostrzelne i zabija bardzo szybko... Klasa na okolice 30 - 50 lvl osobiście mam teraz 25 lub 26, ale jeszcze na tym levelowaniu nie odblokowałem FJM do podstawowej broni ;/. Oceniajcie mą klasę plz (nie mam wielkiego doświadczenia);) (Jak jakieś błędy to sorry ale mam anglojęzyczną wersję) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 6 Maj 2010 Jedna z moich ulubionych to: FAMAS + silencer USP.45 FMJ Sleight of hand Pro Stopping power Pro Ninja Pro Killstreak: Care Package Harrier Strike AC-130 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 11 Maj 2010 Broń główna : Intervison + Termowizja Broń Druga : Desert Eagle + FMV Zwinę ręce zimnokrwistosc pewne celowanie paczka predator czteropak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrGregorA 1 Napisano 16 Maj 2010 Sniper: Intervention FMJ Spas FMJ Clay Flash Kieszonkowiec Obalacz Ninja (nienawidzę czujnika pulsu) Rush1: UMP silencer Spas FMJ Semtex Flash Maraton Obalacz Ninja Rush2: UMP FMJ M9 nóż taktyczny Semtex Flash Maraton Waga lekka Komandos Szturm Tar 21 silencer Spas FMJ Clay Flash Padlina Obalacz Ninja Streaki w zależności w co gram. Zazwyczaj harrier, ac, nuke. czasem harrier, pablo i ac ludzie robia killstreak'i w dziesiatkach.......sam mam k/d 1.11 (czyli nie powalajace ) a mialem gre na Afghanie 33-4 (zwykly team deathmatch)......gdyby ktos w druzynie przeciwniej mial chocby stingera to pewnie skonczylbym jak zwykle (czyli w okolicach 12-10) Nikt nigdy nie nabiłby atomówki gdyby, cały czas ktoś rozwalał czopery czy inne harierry. Ja np. jak w momencie przylotu wrogiego "streaka" nie jestem na drodze do swojego to zabijam sam siebie i zmieniam na stingera. A co do Twojego k/d to i tak dobrze. Mam w znajomych ludzi, ktorzy uważają, że dobrze grają, bo mają wysokie prestiże (8,9,10), a współczynnik około 0,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 18 Maj 2010 Zależnie od mapy i trybu gry mam różne perki i bronie w zestawie. Zazwyczaj TDM małe mapy: 1. Ak-47 FMJ, AA12 lub M1014 Perki Stopping Power pro, Sleight Of hand pro, Ninja pro 2.RPD + uchwyt+ FMJ, Magnum fmj, Perki Stopping Power pro, Bling, Ninja pro 3.SCAR +FMJ, magnum fmj Perki Stopping Power pro, Scavenger , Ninja pro TDM duże mapy: 1.Famas+celownik laserowy,M1014,Spas12 Perki. Stoping Power, Maraton, Ninja 2.FAL +tłumik, Spas12,M1014, Perki jak wyżej FFA małe mapy: 1.Ak-47 FMJ, AA12 lub M1014 Perki Stopping Power pro, Sleight Of hand pro, Ninja pro FFA duże mapy: 1.Ak-47 + tłumik, AA12 lub M1014 Perki Stopping Power pro, Sleight Of hand pro, Ninja pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skrabek_modernwarfare2 1 Napisano 20 Maj 2010 M4A1 + cel. laserowy pp2000 z powiększonym magazynkiem lub .44 magnum akimbo semtex flash padlinożerca(pro) zimnokrwisty komandos(pro) lub ninja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 9 Czerwiec 2010 Broń - AK-47 + FMJ/RED DOT Dodatkowa - Model 1801 Wyposażenie - Semtex, błyskowy Perki - Moc obalająca (PRO), Padlinożerca (PRO), Ninja (PRO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeathSkater 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 Aktualnie na 3 prestiżu Stealth M16A4 w/Silencer i Holographic Sight Striker w/Silencer Semtex / Stun Grenade Perks: Bling Stopping Power PRO Ninja PRO Sniper Intervention w/Silencer Raffica w/Silencer Claymore/Smoke Grenade (do wkurzania :D) Sleight of Hand PRO Stopping Power PRO Steady Aim No i normalny typowo ofensywny Scar-H FMJ Striker red dot sight Semtex/Flash Bang Sleight of Hand PRO Hard Line PRO Last Stand PRO Serie zgonów BSP/Predator/Harrier lub Predator/Pave Low/AC130 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McArt 0 Napisano 22 Lipiec 2010 1. m4a1 lub P90 lub akimbo MP5K (dopiero 25 lv gram dopiero 11 h:D) 2.USP perki (gram na wersji franc więc opiszę słownie : D) 1. 2 modyfikacje broni (tłumik + kolimator) 2. zwiększony dmg, szybsze killstreaki 3.eee "psucie"? radaru lub nindzia! + frag grenade 2x flesz! Killstreaki- bardzo różnie i zalenie od humoru :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
james00716 0 Napisano 23 Lipiec 2010 Ja najbardziej lubię SCAR-H FMJ i celownik ACOG i PP2000 celownik laserowy atuty Gadżet PRO Bezkompromisowy lub Moc Obalająca Pro Komandos PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tupac 0 Napisano 13 Październik 2010 Polecam przetestować taki wariant. SCAR-H : FMJ/Tłumik SPAS-12 : Chwyt/Powiekszone Magazynki Semtex/Claymore Granat ogłuszający Kieszonkowiec PRO/Gadżet PRO Zimnokrwisty PRO NINJA PRO Killstreaks : - RADAR - PACZKA - PREDATOR ------------------------ - PREDATOR - HARRIER - AC 130 A seria zgonów to ten granat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin7 13 Napisano 18 Luty 2012 Bronie Podstawowa : Intervention + FMJ Zapasowa : Usp + nóż taktyczny Wyposażenie Mina Claymore / nuż do rzucania + x2 granaty ogłuszające Atuty Zwinne palce PRO (szybkie przeładowanie + Pro [Szybki ADS]) Moc Obalająca PRO (dodatkowe obrażenia od pocisków +Pro [dodatkowe obrażenia od pojazdów]) Komandos PRO (większy zasięg walki wręcz + Pro [upadek bez obrażeń]) Seria ofiar Nalot Harriera (7kill) Śmigłowiec szturmowy (11kill) Atomówka (25kill) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach