Emir 2 Napisano 24 Listopad 2009 NBA LIVE 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 24 Listopad 2009 (edytowane) gre będę miał dopiero w okolicahc świąt... ale już chciałbym zebrać jakąś ekipe w celach rozegrania ligi... dlatego że konkurencja nie jest w stanie mi tego zagwarantować... w sensie ligi nie ekipy Edytowane 24 Listopad 2009 przez raadecki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micek 0 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Witam Ja sie pisze na jakas lige dodam ze jestem poczatkujacy graczem :P Edytowane 1 Grudzień 2009 przez Micek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 1 Grudzień 2009 Witam Ja sie pisze na jakas lige dodam ze jestem poczatkujacy graczem :P jeśli chodzi o Live to ja w sumie też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubus123 9 Napisano 7 Grudzień 2009 Również jestem chętny jak co to pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Również jestem chętny jak co to pisać no to jest nas już 3ch... jeszcze jeden i będzie mozna małą ligę założyć.. chętnych do grania ligowego w nba Live 10 zapraszam tu -> Elite Sports Edytowane 25 Grudzień 2009 przez raadecki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaM 0 Napisano 27 Styczeń 2010 witam najprawdopodobniej będę miał NBA live 10 w tym tygodniu wiec jak ja dostane to tez chętnie pogram w ligę online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris23 0 Napisano 9 Luty 2010 Witam wszystkich, mam pytanie i bardzo byłbym wdzięczny za pomoc, tzn czy w NBA LIVE 10 można ustawić mniej ilości meczy w sezonie np. 29, 58. z góry bardzo dziekuje za odpowiedź, bo niestety mam z tym problem! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krucz(ens) 0 Napisano 14 Luty 2010 siema na dniach bede posiadal NBA Live 10 chetnie posmigam online z wieczora 22.30 codziennie :D pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 17 Luty 2010 Witam wszystkich, mam pytanie i bardzo byłbym wdzięczny za pomoc, tzn czy w NBA LIVE 10 można ustawić mniej ilości meczy w sezonie np. 29, 58. z góry bardzo dziekuje za odpowiedź, bo niestety mam z tym problem! pozdrawiam z tego co wiem to można ustalić ilość spotkań z daną drużyną... Panowie zapraszam do ligi Live... wszelkie informacje co i jak dostępne u mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 19 Luty 2010 ja zagram z checia w jakas lige moj psn id chivu82 i drugie pytanie czemu w tej grze nie ma konkursow wsadow i trojek???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addol 0 Napisano 18 Marzec 2010 tez bym pogral...zalozylem lige: szukajcie w nba: online--->leagues.... nazwa to "league password: 3457" haslo, jak wynika z nazwy: 3457 zapraszam!!! a jesli juz ktos ma lige zalozona to prosze o kontakc, chcialbym dolaczyc: moj gg 1120796 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
taszo 0 Napisano 27 Kwiecień 2010 Zdecydowałem sie i nabyłem Nba live 2010 wszystko fajnie tylko mam pytanie czy normalny sezon jest w zakladce dynasty mode? I jak zgrac sezon przez neta,jesli jest taka opcja dołacze sie do jakis ligi moj nick to ptaku1 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scotti 0 Napisano 7 Maj 2010 Chetnie pogram z wami w nbalive10 badz 09 Gram od samego poczatku ps1 czesto i gesto moj id: scottie-73 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 7 Maj 2010 Panowie zbieramy ludzi na turniej nba live 10... szczegóły tutaj Elite Sports Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobZombie 6 Napisano 8 Maj 2010 Jak ktoś chętny na pogranie w nba live 10,to mój psnid:RobZOMBIEpL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sparov 0 Napisano 16 Czerwiec 2010 Witam szukam osób do zrobienia trophy online adidas live run i pozostałych trophy online. GG: 9058065 PSN: Sparov90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spyrczak 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 Zgłaszam gotowość do gry w dowolny tryb rozgrywki ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucasn 0 Napisano 20 Lipiec 2010 Hej czy jest ktoś jeszcze chętny do gry w trynie Adidas run bądź choćby pomocy w celu zdobycia Trophy właśnie za ten tryb rozgrywki :( ? ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mumin37 0 Napisano 23 Lipiec 2010 Ja z chęcią bym też zrobił te trofea Adidas Live Run, więc można brać mnie pod uwagę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 25 Październik 2010 Znajdzie się ktoś jeszcze chętny do gry i zrobienia trofeów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palik 0 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) Prosze o pomoc trofeami w nba live 10 online moj nick lukaszp007 gg 2072858 Edytowane 12 Listopad 2010 przez Palik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cubasa_technik 0 Napisano 15 Listopad 2010 Chętnie pogram on-line dla trofeów. Piszcie mój ID to cubasa_technik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pogro25 0 Napisano 24 Listopad 2010 Witam chciałbym odświeżyć temat, zostały mi do zdobycia 2 ostatnie puchary adidas live run i szukam ludzi, którzy mi pomogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palik 0 Napisano 30 Listopad 2010 Witam chciałbym odświeżyć temat, zostały mi do zdobycia 2 ostatnie puchary adidas live run i szukam ludzi, którzy mi pomogą. Podaj ID ja bede grał w sobote koło 20.00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach