pysio102 8 Posted January 8, 2011 (edited) siemka, ja mam zapytanie odnosnie online a mianowicie jak podzielic sie i sciagnac plik z szafki od kogos innego, No i dlaczego nie wpada mi trofeum chemphion mimo ze wygralem lige i mistrzostwa swiata Edited January 14, 2011 by pysio102 Share this post Link to post Share on other sites
marecki_0luk1 0 Posted January 14, 2011 siemka, ja mam zapytanie odnosnie online a mianowicie jak podzielic sie i sciagnac plik z szawki od kogos innego, No i dlaczego nie wpada mi trofeum chemphion mimo ze wygralem lige i mistrzostwa swiata Może ktoś chciałby zagrać w jednej drużynie w NBA Live 10 ? Chciałbym zrobić trofea, ale niestety bez drużyny będzie ciężko :) Pozdrawiam PSN: marecki_0luk1 Share this post Link to post Share on other sites
cubasa_technik 0 Posted January 18, 2011 Potrzebuje kogos do zrobienia trofea z 3 wygranymi online. Moj nick: cubasa_technik. Mogę w zamian pomoc wygrac mecz w Adidas Live Share this post Link to post Share on other sites
Fankis 5 Posted February 5, 2011 witam.pytanko mam..własnie dostałem od kumpla nba live 10 i chciałbym sciągnąc aktualne składy..da sie to zrobica jak tak to jak?Z góry dziekuje.Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
marecki_0luk1 0 Posted March 4, 2011 bump, może ktoś chętny na adidas live run ? Share this post Link to post Share on other sites
pawel98742 0 Posted March 16, 2011 A tak wgl o co chodzi z tym adidas live run ? :) Share this post Link to post Share on other sites
marecki_0luk1 0 Posted March 17, 2011 A tak wgl o co chodzi z tym adidas live run ? :) Jest trophy za wygranie meczu w trybie adidas live run. Szukam chętnych bo zostali już tylko wymiatacze i ciężko wygrać. Trzeba 4 graczy żeby zagrać. Może jesteś chętny ? Share this post Link to post Share on other sites
marecki_0luk1 0 Posted March 21, 2011 (edited) Oczywiście :D Paweł wejdź proszę na forum z ustawkami to tam się umówimy na dzień i godzinę: http:// forum trophyhunters pl/ viewtopic.php?f=17&t=94&start=10 Ps: wyciąłem kropki :) Edited March 21, 2011 by marecki_0luk1 Share this post Link to post Share on other sites
pawel98742 0 Posted August 3, 2011 Gra ktos jeszcze w nba live 10 ???? Wysylas zaproszenia na K44_PFK ; ) Share this post Link to post Share on other sites