alekabanpl 1 Napisano 4 Luty 2010 Łódź jak coś add to friend: alekaban_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 6 Luty 2010 Żory, Rybnik, Jastrzębie zdrój :) :) :) Tak Samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 6 Luty 2010 KIELCE :D Pozdrawiam CK życie płynie jak rzeka Wszyscy narzekają ja nie uciekam Zostaje mam tu układ nie zawodny Rodzina, Wzgórze Agro styl południowo-wschodni ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 24 Luty 2010 BIAŁYSTOK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 24 Luty 2010 Pozdrawiam z centrum WROCŁAWIA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 24 Luty 2010 A ktoś ze stolicy jest? :D Warszawa odezwać się! :nuke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukas555 0 Napisano 25 Luty 2010 Bielsko-Biała :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcroki 0 Napisano 28 Luty 2010 Jest ktoś z Bytomia albo okolic?? BYTOM ( BTM ) Pozdrawiam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaren007PL 7 Napisano 12 Marzec 2010 A może ktoś z Gliwic? ;) Czy jesteśmy z kumplami sami ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_tom 0 Napisano 14 Marzec 2010 Sanok!!! jest ktoś z okolic??? :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pedzeljp 0 Napisano 14 Marzec 2010 Biłgoraj PedzelPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adek66 2 Napisano 14 Marzec 2010 Jastrzębie Zdrój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalimdor 3 Napisano 14 Marzec 2010 WrocLove Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarkin 0 Napisano 15 Marzec 2010 Wałcz :D (małe miasto w zachodniopomorskim :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoshitsune 0 Napisano 15 Marzec 2010 Wodzisław Śl. i okolice, miasto zad*pie xDD ale pozdrawiam wszystkich mieszkańców. Jakby ktoś był ciekawy w co wątpię to jest zaznaczony na mapie obok rybnika w woj. śl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Demsey 0 Napisano 15 Marzec 2010 Kraków psn id kiba1986poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1908borsuk 71 Napisano 29 Kwiecień 2010 Łódź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 29 Kwiecień 2010 Chomiczówka w W-wie, albo okolice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 29 Kwiecień 2010 (edytowane) Żory,Rybnik,Jastrzębie-Zdrój Tak Samo Dokładnie też. Edytowane 29 Kwiecień 2010 przez kyron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samael16 0 Napisano 3 Maj 2010 Jest ktoś z Niegowonic, okolice Dąbrowy Górniczej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blesik 8 Napisano 3 Maj 2010 KWIDZYN hehe chyba tylko ja jeden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlpmlp11 0 Napisano 7 Maj 2010 Witam. Tak jak w temacie poszukuję osób chcących powymieniać się grami w okolicach Łask, Zduńska Wola lub Widawa w województwie Łódzkim. Nie wiem czy temat wpisałem w dobre miejsce, jeśli nie to przepraszam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popal 2 Napisano 7 Maj 2010 Jest ktoś z Piły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 7 Maj 2010 Ktoś z Wielunia (łódzkie) chętny do powymieniania się grami??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapta 0 Napisano 15 Maj 2010 Zastanawiam się czy jest ktoś z Olkusza (39 km od Krakowa - znam jedynie 2 użytkowników forum z mojego miasta). Jest. Stary jak wegiel jestem :), ale jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach