ProtoType 2 Napisano 29 Listopad 2009 Witam. Mam pytanko odnośnie MW 2, i mam nadzieję że w dobrym dziale. Moje pytanie brzmi czy mozna grac w trybie multiplayer pomiędzy kompem a konsolą ? W jakiejś zpowiedzi w czasopiśmie (nie pamiętam jakim) była mowa o możliwości wspólnego geania graczy konsolowych i pecetowców :P I z tego teżsię rodzi kolejne pytanie czy jest mozliwa rozgrywka multi miedzy graczami XBox'a i PS 3 :D Pozdrawiam wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 29 Listopad 2009 Niestety nie ma takiej możliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 29 Listopad 2009 (edytowane) Witam. Mam pytanko odnośnie MW 2, i mam nadzieję że w dobrym dziale. Moje pytanie brzmi czy mozna grac w trybie multiplayer pomiędzy kompem a konsolą ? W jakiejś zpowiedzi w czasopiśmie (nie pamiętam jakim) była mowa o możliwości wspólnego geania graczy konsolowych i pecetowców :P I z tego teżsię rodzi kolejne pytanie czy jest mozliwa rozgrywka multi miedzy graczami XBox'a i PS 3 :D Pozdrawiam wszystkich :) Oczywiście że nie można. Ps3 - PSN, x360 - Xbox live, PC - Steam. Co do tej zapowiedzi,ten kto to pisał nie powinien tam pracować. Nigdy nie było tak żeby Dało się grać na konsoli z Pctowcami. Przecież ani na PC nie ma PSN ani na PS3 steamu czy XBL. :D Edytowane 29 Listopad 2009 przez cezzar997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 29 Listopad 2009 Oczywiście że nie można. Ps3 - PSN, x360 - Xbox live, PC - Steam. Co do tej zapowiedzi,ten kto to pisał nie powinien tam pracować. Nigdy nie było tak żeby Dało się grać na konsoli z Pctowcami. Przecież ani na PC nie ma PSN ani na PS3 steamu czy XBL. :D Tu się mylisz. Jest kilka gier i także kilka będzie co można grać wspólnie z pecetowcami. Przykład to Shadowrun na X360, FF XIV Online, The Agency. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MackuCHWDP 0 Napisano 29 Listopad 2009 nie widze sensu takiej gry na roznych platformach, PCtowcy bby nas niezle zownowali na swoich razerach g5tkach i steel padach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 30 Listopad 2009 Tego by jeszcze brakowalo, zeby z tym calym PC-towoiksboksowym plebsem sie zadawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProtoType 2 Napisano 13 Luty 2010 Tam z pecetowcami pal licho ale powiedzcie sami czy xboxowcom nie chcięlibyście pokazać kto rządzi xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 13 Luty 2010 Nie :) JA nie lubię grać z piratami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 13 Luty 2010 Kolega wyżej idealnie podsumował ten temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 13 Luty 2010 Nie wszyscy posiadacze x'a to piraci... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 13 Luty 2010 Ja sam mam xboxa nie przerobionego ale odebrało to zarówno jako o graczach X360 jak i PC a pokaż mi ludzi kupujących gry na PC owszem jest jakiś odsetek ale jest on mizerny, sam nie byłem święty jak jeszcze grałem na PC ale u mnie to wyglądało tak że pograłem w pirata i jesli gra była dobra to ją kupowałem LO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 13 Luty 2010 Nie ma co gadac znowu o tym ;) xbox ma jakies porycia jak bany i nie przerabiam nie kradne ;p dobrym argumentem na przeciw na granie np miedzy graczami ps3 a pc sa warunki techniczne - siedzisz sobie spokojnie z headsetem i padem, gdy po drugiej stronie masz psychola ze sluchawkami na uszach wyczulonymi na maksa i czuloscia myszy x2000dpi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 13 Luty 2010 Inaczej na konsoli każdy ma takie same warunki, nikt nie płącze o lagi scinki kompa etc ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McArt 0 Napisano 22 Lipiec 2010 (edytowane) Inaczej na konsoli każdy ma takie same warunki, nikt nie płącze o lagi scinki kompa etc ;] Hahahaha - dlatego taka cisza na czacie : D. Kolejny plus Edytowane 22 Lipiec 2010 przez McArt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach