Skocz do zawartości
MackuCHWDP

Na Czym Gracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem w FPS'a myszką :sweat: Padem gram już prawie od zawsze, niegdy nie byłem pecetowym graczem, więc sterowanie analogiem ogarniam bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luzzz dla wszystkich, nikt Ci sie zabroni tego, tego, tego.... Nie ma nigdzie napisane, że frag czy inne bajerki są zabronione. No nic, zrobili żeby zarobić. Nie jestem jakiś zajaranym przeciwnikiem fragów, xfps, xim. Wychowałem się na myszce, BF2, e-sport, 2 lata, teee wyjazdy na lana. No było pięknie, ale to mi niszczyło życie. Konsola? Po co? Dla funu, jak kolega mówił, piwo i grasz. Nie jestem no-lajfem w kwesti gier. No ale czyż nie przyjemnie? Deszczowy dzień, najpierw wyszaleje się grizzly czy tam crossie, później wracam do domu i miło zasiadam przy konsoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macku, po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś 'CHWDP', jeszcze Ci tylko brakuje 'reprezentuje JP', z tego powodu uważam, iż dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu, see ya 'progamerze' :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahah szelix - epic pwnage :D. Maćku tylko doczytaj do końca, bo to święta prawda :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram na padzie bo nie mam innego kontrolera, póki co.

Jestem staromodnym pcetowcem, jak tylko znajdę wolne 350 zika kupuje nowego fx-a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.