Dragio 95 Napisano 11 Sierpień 2011 Szukam osoby do gry z około 60 lvl i dodatkiem mad moxi.Oczywiście hs wskazany. z Tymi propozycjami to albo tutaj http://www.ps3site.pl/forum/topic/6577-borderlands/page__st__720 albo gdzieś tutaj http://www.ps3site.pl/forum/forum/33-on-line/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Sierpień 2011 Jakby coś to niedługo powinienem zaktualizować poradnik o trofea DLC. Dopiero teraz dorwę się do wersji GOTY. Kiedy dokładnie to nie wiem, ale pojawią się na pewno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanleytbs 0 Napisano 17 Sierpień 2011 Witam, mam mały problem... Mianowicie skończyłem playthrought 1 i chyba przez przypadek sprzedałem storage deck od jednego z claptrapów. Czy będę mógł zdobyć brakującego w playthrought 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 17 Sierpień 2011 Najpewniej tak ponieważ w drugim podejściu znowu możesz robić te zadania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanleytbs 0 Napisano 22 Sierpień 2011 No i niestety w playthrought 2 nie dostajemy tych decków... sam już sprawdziłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pegaz23 6 Napisano 4 Kwiecień 2012 witam... mam problem z 2 trofeami a mianowicie zeby wykonac wszystkie zadania w new haven ( obszedlem wszystko i niewiem gdzie jest jeszcze misja do wziecia.... jesli ktos by mogl to niech poda link do spisu wszystkich zadan bo nigdzie nie moge tego znalezc) i drugie to to gdzie trzeba wygrac trzy rundy na arenie i terz nie wiem gdzie to zrobic i jak.. prosze o pomoc ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 4 Kwiecień 2012 Chwila szukania: http://wikicheats.gametrailers.com/Borderlands_-_PC_PS3_XB360/Side_Missions Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 24 Kwiecień 2012 (edytowane) kto pomoże z trofeum online ? bo nie mogę nikogo znaleźć (mam podstawkę) edit. już mam, nieaktualne :) Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez MaciejJB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 17 Czerwiec 2012 Zacząłem właśnie grać, mam już ok 11-12 level, a jeszcze żadnego claptrapa nie spotkałem. Czy te (i w sumie każde inne misje poboczne) można pominąć, czy po przejściu gry będę miał jeszcze możliwość zrobić misje, których nie zrobiłem od razu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 18 Czerwiec 2012 jakto nie, a ten robocik co cie prowadzi od poczatku? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 18 Czerwiec 2012 no w sumie tak, ale to jedyny. Jeszcze powiększenia plecaka nie dostałem. A co z tym wykonywaniem misji po skonczeniu gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Lipiec 2012 UWAGA!!! W drugim poście tematu zostały opisane wszystkie DLC (tzn. na obecną chwilę 2, ale reszta już wkrótce). http://www.ps3site.p...ds/#entry275370 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 22 Sierpień 2012 Z jakim lvl można podchodzić do dlc Knoxxxa i tego z Claptrapami, mam dopiero 20 lvl i myślę o zakupie tych dwóch dodatków. Podbić lvl postaci czy dam sobie radę z takim w tych dlc, wie ktoś? Sent from my iPhone using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 22 Sierpień 2012 A wystarczyło na pierwszą stronę spojrzeć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 20 Napisano 22 Sierpień 2012 przepraszam ale nie znalazłem z poziomu telefonu. czy to normalne ze jak się gra w splitscreenie to druga osoba nie dostaje trofeów? wczoraj tak z dziewczyna grałem i tylko mi wypadały Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InfernoPL 0 Napisano 2 Październik 2012 witam was serdecznie jakbys chceli zagrac w bordelands i zdobyc platyne bo trudne trofeum jest wbic 50lvl jak chcecie to moge wam pomoc podam swoje id Cycek2000PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 4 Październik 2012 Wbijają sie tylko druga osoba musi wejść ze swojegl konta do gry i wtedy jest trophy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korniszon 0 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Mam problem, zostały mi dwa trofea do platyny wbić 50lvl i "Can't We Get BEYOND Thunderdome?" i mam kłopot z tym drugim. Chciałem zrobić je na splitscreenie, ale po wygranych trzech rundach wyskoczył błąd "nie udało się zdobyć trofeum", próbowałem zrobić to każdą swoją postacią, tworzyłem nowe ale nic nie pomagało, nie mam pomysłu jak to zrobić. Może ktoś wie jak mam to zrobić, żeby zaliczyło mi pucharek? EDIT : Problem rozwiązany, wystarczy synchronizować trofea i wszystko działa :) Teraz tylko wbić 2 lvl i jest platyna :D Edytowane 9 Październik 2012 przez Korniszon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dollie 6 Napisano 10 Październik 2012 przydatny poradnik, miałam problem z trofkami z secret armory :) Ale chyba nie jest on dokończony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Październik 2012 Secret Armory jest cały, ale Claptrapy nie dokończyłem bo już siły nie miałem. Tym bardziej, że w Claptrapach warto jedynie opisać metodę farmowania itemów specjalnych. Tam jest taki boss w kształcie ogromnego Claptrapa i trzeba po prostu cały czas biegać i niszczyć małe Claptrapy niego wylatujące. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 28 Listopad 2012 Patricko będziesz kończył poradnik do DLC z Claptrapami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Listopad 2012 No nie wiem, może się wezmę za niego. A z czym potrzebujesz pomocy? Tam w sumie trudne pucharki są tylko te związane ze znajdywaniem tych rzeczy, ale je można bardzo prosto zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Na razie z niczym, ale niedługo zacznę robić to DLC. Edytowane 28 Listopad 2012 przez tata_arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 3 Grudzień 2012 Mam problem z trofeum Sucker born every minute. Podchodzę. do tego miejsca na kasę, wciskam :square: i nic się nie dzieje tzn. nie bierze ode mnie ani dolara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejf 22 Napisano 10 Grudzień 2012 (edytowane) hej mam takie pytanie zrobiliśmy z kolegą całą grę niestety nie zaliczyło mi kilku zadań więc postanowiliśmy je dorobić na moim hoście przy drugim podejściu (i tak musimy dobić do 50 poziomu) zostały mi dwa trofiki związane z zadaniami a mianowicie Made in New Haven Completed all missions in the Rust Commons i jednego claptrapa musze uratować z new haven niestety w bazie głównej w arid badlands nie działa mi teleport żeby swobodnie sobie przejść do lokacji plus przejście które jest na wschodzie mapy arid badlands rónież jest w tym momencie nieczynne . Podjeżdżam tam a tam tylko calptrap lata wokoło i nie ma aktywnego teleportu ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić ?? Edytowane 10 Grudzień 2012 przez Dejf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach