Patricko 8082 Napisano 28 Maj 2012 Nie ma może ktoś czasem namiaru na dynamiczne style Digital Blasphemy? Bo wg mnie są genialne, ale 10zł za styl to już małe przegięcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 28 Maj 2012 Nie ma może ktoś czasem namiaru na dynamiczne style Digital Blasphemy? Bo wg mnie są genialne, ale 10zł za styl to już małe przegięcie... http://digitalblasphemy.com/ps3.shtml ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krocionog 0 Napisano 9 Wrzesień 2012 Witam. Mam pewien problem, z którym mam nadzieję, przy Waszej pomocy, uda mi się uporać. Otóż sprawiłem sobie ostatnio kilka dynamicznych motywów. Wszystko pięknie, ładnie, z wyjątkiem tego, iż nie ma żadnego dźwięku. Widziałem i słyszałem na filmikach prezentacyjnych, że z całą pewnością muzyczka, przy wybranych przeze mnie motywach być powinna. Nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu. Być może moja nieznajomość się na tym wszystkim powoduje, że po prostu nie dostrzegam jakiejś głupiutkiej opcji czy czegoś w ten deseń. Dodam, że wszędzie indziej tzn. w grach, muzyce itp. dźwięk jest. Jest nawet ten "klik", czy jak to nazwać, w momencie 'przechodzenia' przez ikonki. Byłbym bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 9 Wrzesień 2012 Pierwsze słysze żeby dynamic theme miały jeszcze jakieś muzyczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 15 Wrzesień 2012 Znajdziecie mi może motyw LBP z PS Store? Szmatek biega po planecie i zmienia się pora dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 18 Wrzesień 2012 Znajdziecie mi może motyw LBP z PS Store? Szmatek biega po planecie i zmienia się pora dnia. Klikaj tu i szukaj sam. Na dynamiczny w dobrej jakości raczej nie ma co liczyć, ale może znajdziesz tu coś ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WKS_PL 4 Napisano 19 Wrzesień 2012 Witam mam problem z zainstalowaniem motywów z tej stronki http://www.ps3-themes.com/ , po ściągnięciu danego motywu i zrzuceniu go na pendrive podłanczam go pod konsolke i jak daje instaluj pojawia mi się nośnik danych lecz gdy w niego wchodzę jest on pusty... w czym tkwi problem? ''Utworzenie lub pobranie motywu na komputer Po pobraniu motywu z witryny internetowej lub jego utworzeniu na komputerze utwórz na nośniku danych katalog [PS3] - [THEME], a następnie umieść w nim motyw. Pliki motywów muszą być zapisane z rozszerzeniem [.P3T]. Aby zainstalować motyw na dysku twardym konsoli PS3™, podłącz do konsoli nośnik danych zawierający plik motywu, a następnie wybierz opcję (Ustawienia) > (Ustawienia motywu) > [Motyw] > [Zainstaluj].'' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 19 Wrzesień 2012 :o Coż nie tak zrobiłesz , może podfolder. Tyłko dla czego na pendrive , jak możesz to bardzo łatwo zrobic z poziomu przegłądarki PS3. Wchodzisz na ps3themes z przęgładarki konsoli i sciągasz prosto na konsołe. Masz ten płik w opcji motywów i ustawiasz. I to wszystko. :) To jest najlepszy i najszybszy sposób, dodaj sobie tę stronę do ulubionych;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WKS_PL 4 Napisano 21 Wrzesień 2012 Dzięki za pomoc ,że ja na to nie wpadłem ehh wszystko się udało .Pozdro+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLANETA 0 Napisano 21 Wrzesień 2012 Jak te themy pobrane z kompa dac do ps3 aby zadziałały pytam , pena nie mam póki co ok.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 22 Wrzesień 2012 Jak te themy pobrane z kompa dac do ps3 aby zadziałały pytam , pena nie mam póki co ok.? http://www.ps3-themes.com/theme-instructions Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 7 Październik 2012 Panowie jest jakiś waszym zdaniem lepszy motyw od tego z heavy rain chodzi o dynamiczne polecieć coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 7 Październik 2012 Weź jeszcze raz ułóż to zdanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 11 Październik 2012 Masz problemy ze zrozumieniem ;) , aktualnie mam w ps3 dynamic theme z gry Heavy Rain znasz może jakiś równie ładnie zrobionny dynamic theme ? Sent from my iPod touch using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 11 Październik 2012 No nie wiem, czy drk2 ma problemy ze zrozumieniem ;) Też musiałem się w Twój post wczytać :D Polecam przejrzeć tę stronę: www.ps3-themes.com. Zbyt dużo dynamicznych tam nie ma, ale może znajdziesz coś dla siebie. Mają pokaźną bazę motywów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 11 Październik 2012 No nie wiem, czy drk2 ma problemy ze zrozumieniem ;) No miałem, miałem, za 3 razem dopiero zakumałem baze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StarscreamPL 0 Napisano 18 Listopad 2012 Witam Wszystkich, co do Dynamic Themes znalazłem coś takiego: http://www.ps3-themes.com/x/dynamic-themes/ Niewiem czy link był już wcześniej podawany bo nie czytałem całego wątku. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tresor 4 Napisano 19 Grudzień 2012 (edytowane) witam , znalazłem w internecie , paczkę THEME do ps3 , ale niektóre maja rozszerzenie .edat jak takie zainstalować ,czy moge poprostu zmienic rozszerzenie na .p3t i bedzie działało ? Edytowane 19 Grudzień 2012 przez tresor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiektr 0 Napisano 28 Grudzień 2012 Witam czy jest ktoś chętny do produkcji motywu z Hitmanem mi wystarczy jak ktoś do tradycyjnego motywu wklei tylko zdjęcie z tej strony http://www.wallpapersinc.net/wallpaper/hitman-absolution/ Ikony i cała reszta może zostać bez zmian. Ja prubowałem i jak zawsze nici z tego wyszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RodowiciBandyci 0 Napisano 9 Czerwiec 2013 Witam chciałbym aby jakaś miła osoba zrobiła mi motyw na PS3. Czytałem sporo na temat tego jak to zrobić ale nadal nie rozumiem nic. Jeśli znalazła by sie taka osoba to proszę napisać na dole że jest chętna i wtedy podam moje gg i tam wyśle zdjęcia/tapety z których miał by sie składać taki motyw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach