Skocz do zawartości
BobaFett_PL

Star Wars The Force Unleashed 2

Rekomendowane odpowiedzi

A co ma piernik do wiatraka KopaczK? Czy ktos jest piratem czy nie, to ich wybor, ale gra jest nadal taka sama. To nie zmienia podejscia. Jak sie sciagnie gre to ma sie pelne przekonanie jaka ta gra jest, a jak sie kupi to sie czasami zmusza samego siebie do podejscia "wydalem na to kase, wiec to musi byc dobra gra" ;)

Źle mówisz ja tam gry kupuję nie ściągam i jak jakaś mi się nie podoba to trudno żałuję tak jak np. w przypadku naruto.u.n.s 1 kupiłem zawiodłem się i wymieniłem a jak ktoś jest na tyle głupi że nie dostrzega rzeczywistości i wkręca sobie że ta gra co kupił to hicior ( A kupił hałę ) to już zalatuje sekciarstwem albo innym gównem i takich debili prosimy o nieudzielanie odpowiedzi, i żeby nie było nie kupuję gier w ciemno.A co do piratów to są zwolennicy i przeciwnicy.

Ps. Z tym piractwem to jest trochę jak z resztą rzeczy np. narkotykami jakby ludzie tego szajsu nie kupowali to nikt by nie sprzedawał\udostępniał !:tongue:, Tak jak mówiłem demko dobre ale kupię najpierw 1kę 2ka stanieje wymienię i szlus.

Edytowane przez Squal
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma piernik do wiatraka KopaczK? Czy ktos jest piratem czy nie, to ich wybor, ale gra jest nadal taka sama. To nie zmienia podejscia. Jak sie sciagnie gre to ma sie pelne przekonanie jaka ta gra jest, a jak sie kupi to sie czasami zmusza samego siebie do podejscia "wydalem na to kase, wiec to musi byc dobra gra" ;)

Niewiele. Tylko jedno, z piratami nie gadam.

Frog>>> Argumenty podałem na poprzedniej stronie. Jeśli nie czytasz całego wątku, to się nie baw w rozjemcę.

W skróce: krótka gra? OK, ale jedynka długa też nie była. Mało rozdziałów? 8 to tylko o 2 mniej od 10 z poprzedniej części. Mało lokacji, bo tylko "2,5"? OK, ale w poprzedniej było ich 5 i co z tego? Gdyby się tym kierować, to UNCHARTED DF jest gorszy od U2AT, bo przez większość gry jest sie na jednej wyspie... Oceny gry są masakrycznie niskie, a jedynka była super. Kolejna bzdura. SWFU miała niskie oceny, które są o około 0,20% wyższe od drugiej odsłony.

Demo pokazuje, że Moc rządzi, podbnie jak muzyka, filmowość i efekciarstwo gry.

To są argumenty, na które się nie odpowiada w tym temacie tylko piszczy o "złych naciągaczach z LA" i o tym, że gra jest zła, bo jednemu piratowi się nie spodobała. To właśnie jest brak argumentów.

Żałosne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos niema kogoś z okolic Rudy Śl, Bytomia, Chorzowa,Świonów kto ma pierwszą część a chciałby sprzedać ale za normalną cenę ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałosne.

W tym wszystkim najbardziej zalosne sa 2 rzeczy:

1. Z piratami ponoc nie gadasz, a kawalek twojego postu sie odwoluje do jednego - ja to nazywam hipokryzja, w dodatku jak oslizgly waz operujesz podtekstem (ale czego sie spodziewac po kims kto potepia piratow a pewnie sam ma/mial sporo mp3 i filmow z neta :laugh: +10 do zalosnosci)

2. Probujesz sobie, i chyba tez innym, na SILE nie sluchajac argumentow drugiej strony, wmowic, ze ta gra jest super, i te swoje zalosnie smieszne argumenciki wysnuwasz przez pryzmat pierwszej czesci, mimo iz po drugiej stronie sa twardsze argumenty, ktore niestety do twojego ograniczonego systemu rozumowania (nie wiem jak inaczej to nazwac, prawo Godwina przytoczone przez smalca pasuje jak ulal) nie chca dojsc tylko dlatego ze to, "pirat" :rolleyes:. Firewalla w mozgu zainstalowales ? Pirat ble ? Mimo iz sam pewnie piracisz nie wiedzac o tym (<- to jest w tym najbardziej ironiczne, 95% potepiaczy piractwa piraci, i o tym nie wie jednoczesnie uwazajac sie za lepszych).

Moge sie zalozyc ze gdybysmy poszli w szrakni, wyszlo by ze na samo PS3 mam wiecej zakupionych oryginalow w folii niz ty, ale wyrzucanie pieniedzy w bloto mnie znudzilo po trzecim trefnym zakupie ktorego zalowalem, teraz sie po prostu asekuruje xboxem i jednoczesnie probuje ustrzec innych (ktorzy tez chcieliby pewnie taka asekuracje) przed blednym zakupem, jedna grupa jest wdzieczna, a druga, coz, jestes jej idealnym przykladem.

Hear the reason dude, w kazdej recenzji ci pisza ze ta gra to najwieksze rozczarowanie tego roku, ze jest to gra ktora przy jedynce jest jedna wielka porazka, nawet zwykli ludzie ktorzy w to grali tak pisza, a ty dalej dzielny sanczopansa z wiatrakami walczysz. Jak dla mnie, chcesz sobie wmowic ze te twoje 200zl -/+ nie poszly w bloto, a im bardziej temu przeczysz gloryfikujac swoja decyzje podpierajac sie ocenami, lokacjami i rozdzialami jedynki, mimo iz w 2 nie grales, tym bardziej wydaje mi sie to zalosne, ba, przykre nawet.

PS. 1 rozdzial w 1nce w praktyce = 3 rozdzialy w 2jce - teraz zreflektuj swoja wczesniejsza kalkulacje o tym ze gra "tylko o 2 rozdzialy krotsza"

To są argumenty, na które się nie odpowiada w tym temacie tylko piszczy o "złych naciągaczach z LA" i o tym, że gra jest zła, bo jednemu piratowi się nie spodobała. To właśnie jest brak argumentów.

Jednemu ?

Chyba nie czytasz ze zrozumieniem skoro sadzisz ze to tylko moja opinia o grze jest cholernie negatywna.

Z mojej strony to juz definitywny koniec tej dyskusji, bo juz powoli czuje sie jak ww przezen sanczopansa probujac ci cos napisac

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konia z rzędem temu, kto znajdzie mój wpis mówiący, że gra jest/będzie super.

BTW z matematyki wiemy, że 4 razy 3 to 12. Skoro 1 rozdział z pierwszej części to 3 z drugiej, to wynika z tego jasno, że Jedynka była na 12 godzin, co jest bzdurą.

Jednk napiszę. Alu, jakie Ty podajesz cjłopaku argumenty? Piszesz, że "twarde", ale są nimi a) Twoja subiektywna opinia i b ) opinie recenzentów, którzy podobnie objechali pierwszą część. Z czym tu dyskutować?

Argument a) to Twoja subiektywna opinia, z którą może się zgodzę po przejściu gry. Natomiast argument b ) odpada, bo skoro FU2 oceniany jest podobnie jak część pierwsza, to według recenzentów nie jest tak źle jak to przedstawiasz (względnie jeddynka jest ich zdaniem równie kiepska).

BTW2 kim Ty jesteś, zeby uważać sie za speca od gier? Twoje subiektywne opinie i teksty w stylu "zaufaj" możesz sobie darować, bo nie wszysycy zgadzają się z Twoimi ocenami gier (nie chodzi tylko o mnie). Starasz się pisać autorytatywnie, ale nie masz do tego predyspozycji, ani pozycji, która umożliwiałaby Ci tego typu działania.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konia z rzędem temu, kto znajdzie mój wpis mówiący, że gra jest/będzie super.

KopaczK nie wiem po co kłócisz się z kimś ograniczonym umysłowo kto jako pewnik uznaje, że skoro sam kradnie gry i programy to wszyscy tak robią. I nie rozumiem czemu moderatorzy tolerują takiego pajaca, który jawnie pisze, że korzysta z piratów. Przecież trzeba go zbanować i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KopaczK nie wiem po co kłócisz się z kimś ograniczonym umysłowo kto jako pewnik uznaje, że skoro sam kradnie gry i programy to wszyscy tak robią. I nie rozumiem czemu moderatorzy tolerują takiego pajaca, który jawnie pisze, że korzysta z piratów. Przecież trzeba go zbanować i tyle.

Bo są tu inni użytkownicy, którzy raczyli uznać, że zachwycam się nad grą, której jeszcze nie ukończyłem. o po pierwsze. Po drugie, jest to forum dyskusyjne, na którym się dyskutuje. Wcześniejszym wpisem wyjasniłem wszelkie wątpliwości. Jesli ktoś nadal będzie sie upierał przy tezach, jak go nazwałeś "pajaca", to poproszę taką osobę o odpowiedź na powyższe pytanie. Jeśli nie pjawią się, a na to się nie zanosi, żadne argumenty, to faktycznie nie będzie o czym dyskutować.

Wracając do samej gry. Najprawdopodobniej mozna ja przejść dość szybko dlatego, że Mareczek jest przepakowany i przez hordy wrogów przebija się z palcem w nosie. Jestem ciekaw jak to jest zrobione.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazje trochę pograć w pełną wersje i stwierdzam, że jest tak samo nudno i schematycznie jak w jedynce. Zresztą oceny to potwierdzają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazje trochę pograć w pełną wersje i stwierdzam, że jest tak samo nudno i schematycznie jak w jedynce. Zresztą oceny to potwierdzają.

Slowem, jeśli komuś podobała się FU, to i druga część nie powinna go rozczarować, tak?

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slowem, jeśli komuś podobała się FU, to i druga część nie powinna go rozczarować, tak?

Najpewniej tak. Mi jedynka nie podeszła, a że dwójka to niemal to samo tylko, że w lepszej oprawie, to pewnie spodoba się wszystkim fanom pierwszej części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pajacem jest ten ktory wypocajac 2 i pol zdania obraza kogos bezpodstawnie, ciekawe o kogo chodzi...

2 duze P - Poooo...... Pajac ?

@kopacz

Co do rozdzialow z jedynki, pisalem to tylko tonem cynicznym aby ci zobrazowac jak krotka jest 2jka na tle 1nki do ktorej wszystko tak przyrownujesz, mimo iz jest "tylko" 2 rozdzialy dluzsza. To powinno byc chyba zrozumiale ? Trudno zebym mial wyliczac dokladnie dla ciebie jak to jest na prawde, choc mi przejscie jedynki zajelo jakies 8-9h +1.30h 2 dodatki (ale to juz z dodatkiem USE)

PS. Moja opinia i opinie recenzentow to nie jedyne negatywne opinie, kazdy kto juz gral i przeszedl gre cala jest ta gra zniesmaczony (nie spotkalem autentycznie ani jednej zadowolonej osoby), ale jak mowilem, ty raczej zdania nie zmienisz bo juz 200zl tak czy siak wydales na te gre, i szczerze ci sie nie dziwie.

Tak zeby juz skonczyc te "burzliwa" dywagacje, obiecaj mi tylko ze jak skonczysz gre, wpadniesz i SZCZERZE opiszesz czy gra cie zadowolila podpierajac sie 1 czescia jako glownym skladnikiem porownawczym (bo ciagle tak robisz przed zagraniem w koncu :) ), ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpewniej tak. Mi jedynka nie podeszła, a że dwójka to niemal to samo tylko, że w lepszej oprawie, to pewnie spodoba się wszystkim fanom pierwszej części.

Alu>>> Nie wydałem jeszcze ani grosza i w każdej chwili mogę zamówienie anulować. Nie robię tego, bo Twoje zdanie znaczy dla mnie bardzo mało, szczególnie po wypowiedziach dotyczących kilku gier na tym forum i czasu potrzebnego na ich ukończenie.

Piszesz, że 8-9 godzin? Mnie zajęła maksymalnie 6 i to ze "zwiedzaniem" terenu w celu wyszukania holokronów. Słowem, napędzasz się i innych. Usiłujesz robić z pierwszej części Bóg wie co, a z drugiej paszkwil tej idealnej jedynki.

Jak widzę nie potrafisz wskazać żadnej z moich wypowiedzi, która świadczyłaby o tym, że zachwalam grę, której jeszcze nie skończyłem. Pewnie dlatego, ze takiego nie ma.

Według recenzentów SWFU1 był szmirą w ładnym opakowaniu SW i tyle. Kierując się recenzjami można dojść do wniosku, ze obie gry są do siebie podobne. Część błędów poprawiono, ale popełniono kilka innych.

Jeśli przelatuje się grę, to praktycznie każdą mozna przejść w chwilkę. FALLOUT2 w 30 minut, DEMONS SOUL`S w 50 minut, itp. Chyba, że ukończyłeś grę nie korzystając z poradników (skoro grałeś na piracie wątpię, żebyś miał takowy) i odnalazłeś wszystkie holocrony. Było tak? Na jakim poziomie grałeś? Jak długie i ile jest filmików? Bo jeśli są długie jak w jedynce i czas potrzebny na przejście gry uwzględnia ich obejrzenie, to wynika jasno, że samej rozgrywki jest z 2 i pół godziny, w co aż trudno uwierzyć. Jak to wyglądało? Co dokładnie zawiera sie w tych 4 godzinach gry?

Czekam na odpowiedzi.

EDIT: Tak samo jak w wypadku FFXIII mogę to obiecać i zapewnie będziesz podobnie rozczarowany moją postawą.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli przelatuje się grę, to praktycznie każdą mozna przejść w chwilkę. FALLOUT2 w 30 minut, DEMONS SOUL`S w 50 minut, itp. Chyba, że ukończyłeś grę nie korzystając z poradników (skoro grałeś na piracie wątpię, żebyś miał takowy) i odnalazłeś wszystkie holocrony. Było tak? Na jakim poziomie grałeś? Jak długie i ile jest filmików? Bo jeśli są długie jak w jedynce i czas potrzebny na przejście gry uwzględnia ich obejrzenie, to wynika jasno, że samej rozgrywki jest z 2 i pół godziny, w co aż trudno uwierzyć. Jak to wyglądało? Co dokładnie zawiera sie w tych 4 godzinach gry?

Czekam na odpowiedzi.

Dlugo czekac nie bedziesz :)

Gre ukonczylem tylko raz, i oddalem sasiadowi plyte, bez zadnych poradnikow, wszystko na sucho. Co do holocronow, odnalazlem wszystkie do broni, i przewazajaca wiekszosc tych od strojow, ta gra jest bardziej liniowa od FF'a XIII, a wiekszosc holocronow jest gdzie na srodku pomieszczenia (zobaczysz zreszta), szczegolnie te od broni, cudem je mozna przeoczyc tylko chyba. Gierke przechodzilem na poziomie Sith Lord (czyli hard, jest jeszcze Sith Master - taki very hard) i zginalem mozesz 2-3 razy ? Choc gdybym uzyl Force Fury pewnie bym nie zginal, swoja droga Force Fury to swoisty over-power mode, warto tez dodac ze to FF sie bardzo szybko odnawia ...

Co dokladnie jest w tych 4 godzinach ? Nie mam pojecia, siadlem do gry i niecale (tak, niecale) 4h pozniej robilem ragemana na kanapie ogladajac napisy koncowe. Cutscenki w grze sa, ale niezbyt dlugie (MGS4 to to nie jest ...), choc musze przyznac ze bardzo ladnie wykonane, niestety ogladalem je z wykrzywieniem twarzy, nie lubie prze-melodramatyzowanych opowiastek o zakochanym wojowniku ktory chce uratowac swoja ksiezniczke majac cala galatktyke i rebelie w dupie (fabula obok dlugosci gry to kolejna porazka roku, tak zmarnowanego potencjalu dawno nie widzialem - jesli kupisz gre tylko dla sieki, to moze jakims cudem te 4h cie zadowola, jesli jednak czerpiesz radoche z opowiedzianej historii, nie uwierze jak zobacze pozytywna twoja ocene). Zaraz po ujrzeniu pierwszej linijki napisow koncowych pierwsze co zrobilem to pstryk plytke z napedu i zegnam ten tytul, utwierdzajac sie w przekonaniu iz dobrze zrobilem nie kupujac tej gry :)

PS. Juz dawno pisalem ze jedynka byla dla mnie gra idealna (klimat, historia, power, grafika, postacie, lokacje), jeszcze chyba nawet w temacie o 1nce, wiec nie robie z niej bog wie co, po prostu trzymam sie tego co pisalem kiedys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK. Dzięki za szybki odzew. Zgodnie z umową po ukończeniu gry wypowiem się na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kolo a co niby jest jakis punkt regulaminu ze piratow nie moge miec ? A mp3 i divxy moge miec na dysku czy musze sie poddawac dobrowolnym skanowaniom ? Aha zapomnialem o ciuchach. Moge miec koszulke z targu podrobke ? I kto niby ma weryfikowac ze ktos nie pisal recenzje z jakiegos preordera ktore czasami mozna wczesniej dostac lub z jakiegos innego legal zrodla nie wiem znajomosci w hurtowniach,sklepach itp. Wez przestan ok. Ze o JAILBREJKACH rozumiem ze zeby nie mowic ale nawet o samym piractwie to nie badz smieszny. A zeby juz kogos banowac za to ze zrobi recenzje gry wczesniej niz inni z orginalow to chyba tylko mozna dziekowac bo niejednego to moze kiedys ustrzec przed kupnem nie do konca tak super gry jak by sie wydawalo.....

Wracając do samej gry. Najprawdopodobniej mozna ja przejść dość szybko dlatego, że Mareczek jest przepakowany i przez hordy wrogów przebija się z palcem w nosie. Jestem ciekaw jak to jest zrobione.

Chyba tak jak mowisz. Bo ja tam wczesniej w SW zadne nie gralem. A tutaj bohater ma takie te moce JEDI ze praktycznie wiekszosc wrogow mozna zabic na odleglosc bez bezposredniej konfrontacji. Naprawde latwo. Oczywiscie mowie to na bazie przejscia poki co 1levelu..

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do gry, to podobnie było w jedynce, ale Mareczek nie był takim gościem, jak w demku SWFU2.

Co do recenzji na bazie oryginału, to nie żartuj, proszę. Alu napisał, że przeszedł pirata na XKlocku.

BTW znajomy za to, że zakupił grę przed premierą miał obowiązkową wycieczkę na komendę policji, żeby wskazać źródło przecieku. Były to oryginały, ale jak sę okazał o nie wolno czymś takim handlować przed datą premiery.

A o piractwie regulamin mówi kilka ciekawych spraw. Do tego oświadczenie PS3Site odnośnie Jailbreaka i piractwa jako takiego było jasne- nie chcą go na swojej stronce.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do recenzji na bazie oryginału, to nie żartuj, proszę. Alu napisał, że przeszedł pirata na XKlocku.

Nie rozumiem, to mialo cos do mnie ? Napisalem wlasnie ze zrobil wczesniej od INNYCH osob, ktore w pozniejszym terminie napewno juz Z ORGINALOW zapodadza.... Oczywiscie to bez znaczenia z czego sie robi recenzje wiemy.

Edytowane przez Frog_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat Alucarda "W tym wszystkim najbardziej zalosne sa 2 rzeczy:

1. Z piratami ponoc nie gadasz, a kawalek twojego postu sie odwoluje do jednego - ja to nazywam hipokryzja, w dodatku jak oslizgly waz operujesz podtekstem (ale czego sie spodziewac po kims kto potepia piratow a pewnie sam ma/mial sporo mp3 i filmow z neta :laugh: +10 do zalosnosci)" Co do tej muzy to nie wszyscy wiedzą że prawnie to nie jest karane , za to gry to już co innego jakby ci pały wpieprzyły na chatę to 3lata zawiasów :tongue:, i nie macie się o co kłócić zamiast wypominać jeden drugiemu napiszcie konkretnie co się komu podoba i szlus bo Alucard jest uparty a i Kopacz jak widzę też a to niczemu nie służy :tongue:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Squal, ty tu jesteś świeżak to nie wiesz. Oni tak już od lat się spierają w każdym możliwym temacie. Gdybym ich obu nie lubił to już dawno by polecieli (zaraz mi się dostanie od Kopaczka- ALE ZA CO?).

Korzystając z okazji chciałbym poprosić was wszystkich o nie wyciąganie piractwa na forum publicznym. We władzach ustawodawczych tego Forum w chwili obecnej opracowywany jest projekt nowego Regulaminu. Znajdzie się w nim zapis ograniczający dyskusje na ten temat. Najlepiej w ogóle zapomnieć i po prostu rozmawiajmy o grach. To nie jest trudne. Trzeba tylko chcieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 h ? Nie wiem jak w nią grałeś, ale nie spotkałem się z osobą, która by grała w nią dłużej niż 4 h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem u znajomego kilkanaście minut - mnie osobiście jakoś nie zachwycił ten tytuł, ale jak trochę zejdzie z ceny to pewnie zakupię (tak jak pewnie większość fanów SW).

ehh może się w końcu doczekam kolejnej części mojego kochanego Rebelliona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Squal>>> Za kilka dni dorwę swój egzemplarz. Przejdę i się wypowiem.

Squal, ty tu jesteś świeżak to nie wiesz. Oni tak już od lat się spierają w każdym możliwym temacie. Gdybym ich obu nie lubił to już dawno by polecieli (zaraz mi się dostanie od Kopaczka- ALE ZA CO?).

Choćby za zrównanie naszych "przewin". :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale narzekacie 4h mało, to było do przewidzenia po części 1.

Pierwsza części była trochę dłuższa bo przedłużyli monotonne chodzenie po tej planecie z kwiatami i tej z złomem.

No i jeszcze dodali szybki dlc na sterydach. Lucas pewnie wypuści teraz dodatek z paroma misjami.

Jedynym wyjściem jest poczekać na ambitny projekt w świecie SW na konsole, pewnie się nie doczekamy ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obroncy SW2 w ciemie bici.

"Star Wars: The Force Unleashed II to produkcja, którą można bez większych wyrzutów sumienia uznać za jeden z największych zawodów tego roku. Na negatywny odbiór gry ma również wpływ krótki czas, jaki trzeba poświecić, aby ukończyć kolejne przygody Starkillera. Okazuje się jednak, że gra byłaby dłuższa, gdyby LucasArts nie "wycięło" pewnych fragmentów gry na potrzeby... DLC!

Jeden z użytkowników serwisu NeoGAF dotarł do plików, które znalazły się na płycie z grą. Co z nich wynika? Otóż można dokopać się do podkatalogu, który nosi nazwę "DLC". Znajduje się w nim cała masa danych, które mówią nam o tym, że na płycie znajduje się między innymi dodatkowy poziom, nowe wyzwania i skórki dla postaci. Pozostaje nam więc czekać na zapowiedz dodatków, które tak naprawdę mamy już na płycie. Nieładnie..."

Czyli jednak nie bylem daleko stwierdzajac ze jest to "Star Wars FU2: Episode 1" :tongue:

@up

No prosze cie, jesli w SW1 bylo monotonne latanie, to zaufaj ze tutaj tez sie znajdzie :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi