Skocz do zawartości
BobaFett_PL

Star Wars The Force Unleashed 2

Rekomendowane odpowiedzi

Powodzenia. ;) Pamiętaj, zeby zaliczyć pierwsza CHALENGE mając walkę mieczem na 2 poziomie. Będzie łatwiej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się dziś namęczyłem z Challenge #5 :tongue: No po godzinie męki udało się. Reszta idzie ok, jeszcze tylko to z odbijaniem pocisków (będzie trudno), znany wszystkim challenge #1 i to nr #8 - to z rozwalaniem pojemniczkow (jak ja to zrobie to juz nie wiem xD).

Tylko takie pytanie mam, co do challenge #1, mogę go zrobić na oddzielnym save (żeby miec tylko 23 kombinacje zamiast 26) a na innym save miec 9 pozostalych zrobionych? Chyba ze da sie jakos cofac skille. No ale jak nie no to bede katowac az do skutku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wszystko jest sposób (słoje do klonowania), ale na 2 stanach gry tego nie załatwisz....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eee tam. Jak inni mogą to mi też się uda. Znalazłem już filmiki w necie i jutro po szkole będę katować ^^. Teraz najbardziej irytuje mnie w sumie challenge #1 i ostatni cios, jakos nie moge wyczuc tej przerwy, a jesli juz mi sie uda to po czasie. No ale cóż, trzeba probowac. Szykuje sie kolejna platynka ;)

Jak ja musiałem wyglądać kiedy po próbie zrobienia #5 miałem czas 50.116.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, tyle strachu o to challenge #1 było a zrobiłem za pierwszym razem ;p

challenges skonczone, zostaly mi 3 trofea (holocrony, 10 enemies killed with lighting towers i przejscie lvla bez uzycia mieczy). No i mam problem z tym ostatnim bo juz ze 3 razy probowalem przejsc 1 lvl uzywajac samych mocy, ale trophy nie wskakuje, a jestem pewien ze ani sie nie bronilem z L2 ani nie naciskałem kwadratu :(

troche pochopnie ocenilem wczesniej ta gre, myslalem ze mi starczy tego na pare tygodni a tu niecaly tydzien i juz prawie platyne :whistling: ciekawe jak z DLC bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, mam problem

sciagnalem sobie eldor level pack, zainstalowalem go i nie moge w niego zagrac, nigdzie mi sie nie pojawia w menu gry

jaka moze byc tego przyczyna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no juz wiem wlasnie gdzie blad zrobilem, gre mam z usa a dodatek sciagnalem z europejskiego pss, to niestety sobie nie pogram, dobrze ze to tylko 4zl mnie kosztowalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale i tak szkoda. Choć w sumie ten dodatek jest imho kompletnie zbędny (szczególnie przez idiotyczne momenty

typu- śmierć Chewie`go i Hana Solo.

).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ściągnąć DLC i je uruchomić bo ja się na tym nie znam. Czy będą następne DLC czy tylko to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzasz BLES na pudełku z grą, a następnie kupujesz w PSS DLC zgodnie z nim (BLESem).

Kto to może wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak pobrać DLC do wersji PC? Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wbiłem platynkę , generalnie gra nie zaciekawa. Przede wszystkim bardzo niedopracowana i krótka. Udostępni mi ktoś DLC ? muszę wbić 100 % a przy okazji to może uratuje ten tytuł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli nie podoba Ci się podstawka, to dodatek raczej nie zmieni oceny końcowej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KopaczK, jak możesz takie rzeczy pisać! Czyż zdobycie trofeów "Yub Yub" oraz "Sith Kicker" nie jest rozkosznym ukoronowaniem serii, które winduje bardzo wysoko ów DLC?

Żartuje.

Aczkolwiek moim skromnym zdaniem - jako fana uniwersum - są to dwa najmiodniejsze trofiki w całej grze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pożyczyłem tą grę od kumpla (jak dobrze, że jej nie kupiłem!!!) i niestety postanowiłem przejść do końca. Kaszana taka, że szkoda gadać. Nuda i monotonia, a dodam, że lubię slashery:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwaduzepe ---> bez przesady. Może i jest gra krótka, może i jest liniowa jak każdy slasher, może i jest duuużo korytarzy, ale na pewno nie wieje nudą i monotonią. Akcja jest naprawdę szybka i świetna i bije na głowę pierwszą część. Podobnie jest z grafiką oraz prowadzeniem postaci, które w "jedynce" były sporym nieporozumieniem. Jeśli porównujesz SW:TFU2 do takiego GoW3, to gra rzeczywiście wypada ździebko blado, ale przejście jej na poziomie unleashed jest już całkiem sporą zabawą. O wyzwaniach nie będę wspominał, bo odrobinę padem rzucałem i chociażby ten element gry jest wart dużego plusa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszyscy. ;)

remimar>>> Z tym GoW3 też bym nie przesadzał. SW:FU2 bardzo mi się podobała, a Klatosa palcem nie tknę.Są gusta i guściki.

Edytowane przez KopaczK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem co Wy widzicie w tej grze. jedyny + to grafika. wszystkie pomieszczenia są bliźniaczo podone, te korytarze ciągle sa takie same.. długość także nie powala, zabija nawet... fabuła jest średnich lotów. Be2z obrazy, ale po poprostu nie rozumiem jak ta gra może mieć inne +. Mógłby ktoś mi to napisać, i uzasadnić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś fanem GW? Orientujesz się w realiach? Jeśli nie, to nie uda się nikomu przekonać Cię do zmiany zdania.

Fabuła jest ok, szczególnie, kiedy obejrzy się odblokowane w wyzwaniach filmiki, a odzwierciedlenie uniwersum GW jest naprawdę zadowalające.

Piszesz o korytarzach, które takie właśnie muszą być, bo biegamy po bazach imperium, albo ichniejszych statkach kosmicznych. Inne być nie mogły. To tak jakbyś narzekał, że murawa w PESie, czy też FIFie nie jest urozmaicona, że brakuje tam np. zasieków, albo kurzych bobków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Jesteś fanem GW? Orientujesz się w realiach?" - fanem za mocno powiedziane, ale bardzo lubie GW, orientuje się w realiach

"Fabuła jest ok, szczególnie, kiedy obejrzy się odblokowane w wyzwaniach filmiki, a odzwierciedlenie uniwersum GW jest naprawdę zadowalające." - niestety ale nie... nie spotkałem się z recenzją w której chwali się fabułe, często podaje się ją za minus. Jestem naprawde rozczarowany tą przedstawioną w SWTFU 2, zakończenia także dziwne..

"Piszesz o korytarzach, które takie właśnie muszą być, bo biegamy po bazach imperium, albo ichniejszych statkach kosmicznych. Inne być nie mogły. To tak jakbyś narzekał, że murawa w PESie, czy też FIFie nie jest urozmaicona, że brakuje tam np. zasieków, albo kurzych bobków." - nie, to nie to samo. mogły być inne, wystarczy posiedzieć 10 minut, i można wymyślić mnóstwo zastępst/ innych miejsc po których będziemy sie poruszać zamiast tych monotonnych korytarzy.

Edytowane przez owNeD.bY.NeVA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem we wszystkie gry Star Wars, i ta jest według mnie najlepsza...przynajmniej do czasu The Old Republic : )

Nie grałem w GOW żadnego i może dlatego jestem tą częścia zachwycony.

Dodatkowo musze przyznac ze gralem w część pierwszą i była beznadziejna, natomiast 2 to udany zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi