pchylin 11 Napisano 4 Lipiec 2011 Ja grałem we wszystkie gry Star Wars, i ta jest według mnie najlepsza...przynajmniej do czasu The Old Republic : ) Nie grałem w GOW żadnego i może dlatego jestem tą częścia zachwycony. Dodatkowo musze przyznac ze gralem w część pierwszą i była beznadziejna, natomiast 2 to udany zakup. No bez przesady, są inne lepsze tytuły ze świata SW. Dla maniaków SW, w tym mnie, bezapelacyjnym numerem jeden jest stary Rebelion. A porównując tą grę do GOW'a to GOW ją zjada na śniadanie. Ale trzeba przyznać, że przy obecnej cenie to dobry zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 4 Lipiec 2011 50 zł dałem więc nie jest źle. Przejde to sprzedam - proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Lipiec 2011 "Jesteś fanem GW? Orientujesz się w realiach?" - fanem za mocno powiedziane, ale bardzo lubie GW, orientuje się w realiach "Fabuła jest ok, szczególnie, kiedy obejrzy się odblokowane w wyzwaniach filmiki, a odzwierciedlenie uniwersum GW jest naprawdę zadowalające." - niestety ale nie... nie spotkałem się z recenzją w której chwali się fabułe, często podaje się ją za minus. Jestem naprawde rozczarowany tą przedstawioną w SWTFU 2, zakończenia także dziwne.. "Piszesz o korytarzach, które takie właśnie muszą być, bo biegamy po bazach imperium, albo ichniejszych statkach kosmicznych. Inne być nie mogły. To tak jakbyś narzekał, że murawa w PESie, czy też FIFie nie jest urozmaicona, że brakuje tam np. zasieków, albo kurzych bobków." - nie, to nie to samo. mogły być inne, wystarczy posiedzieć 10 minut, i można wymyślić mnóstwo zastępst/ innych miejsc po których będziemy sie poruszać zamiast tych monotonnych korytarzy. Skoro orientujesz się w realiach i wiesz, że fabuła zmusza nas do biegania po bazach imperialnych, to nie powinieneś się dziwić scenerii. Recenzenci, których wypociny miałem "przyjemność" czytać/oglądać, objechali grę za fabułę, której nie rozumieli... Taki Tadek i Miłosz z RT pokazali jakimi są fachurami w tej dziedzinie. Znajomość realiów i języka jest nieodzowna, a "zaliczone" przeze mnie recenzje prowadzą do jedynego możliwego wniosku- zajęli się tym ludzie z przeciętną znajomością języka i praktycznie żadną wiedzą dotyczącą realiów GW. Nie twierdzę, ze gra jest boska, bo nie jest, ale można ją spokojnie zaliczyć do solidnych średniaków, momentami zahaczających o poziom dobry, a nawet bardzo dobry. Takie jest moje zdanie. Można wymyślić, zgoda, ale nie pasowałyby do realiów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 5 Lipiec 2011 "Nie twierdzę, ze gra jest boska, bo nie jest, ale można ją spokojnie zaliczyć do solidnych średniaków, momentami zahaczających o poziom dobry, a nawet bardzo dobry. Takie jest moje zdanie." - za obecną cene to jest bardzo dobre inwstycja, tak jak napisałeś solidny średniak/ momentami dobra "Można wymyślić, zgoda, ale nie pasowałyby do realiów..." - nie chodziło mi o nowe tereny, tylko żeby jakoś bardziej atrakcyjnie przedstawić to korytarze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Lipiec 2011 Niby co można byłoby tam dodać? Były droidy, był porozrywane eksplozjami ściany, zwisające kable, jakieś skrzynki, mnóstwo urządzeń na ścianach i suficie.Z wszystkimi tymi elementami można było wejść w interakcję, co bardzo dobrze świadczy o rozgrywce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holek 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Przed chwilą skończyłem tą gre, kurcze zawiodłem się :( Fabularnie to wszystko nie miało większego znaczenia ani sensu, jakby na siłe. Po prostu jakiś klon gania za dziewczyną... Jedynka była o wiele fajniejsza, szkoda ze tak wyszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InF'ernaL 61 Napisano 12 Lipiec 2011 Przed chwilą skończyłem tą gre, kurcze zawiodłem się :( Fabularnie to wszystko nie miało większego znaczenia ani sensu, jakby na siłe. Po prostu jakiś klon gania za dziewczyną... Jedynka była o wiele fajniejsza, szkoda ze tak wyszlo. Tworcy po prostu liczyli na latwy zarobek. Mysleli ze zrobia z du... fabule, nowe animacje ze niby dwa miecze swietlne i tyle. Finishery te same, mogli pojsc w wieksza destrukcje otoczenia, w KONCU FORCE UNLEASHED a tak... Bidaaaa straszna. Zmarnowany potencjal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 12 Lipiec 2011 Kurcze, chyba jakiś dziwny jestem, bo akurat do fabuły zastrzeżeń nie mam. W sumie, jak na gry z tego uniwersum jest to jedna z lepszych części (wiadomo, że KotORy królują, bo to cRPGi). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holek 0 Napisano 12 Lipiec 2011 Tworcy po prostu liczyli na latwy zarobek. Mysleli ze zrobia z du... fabule, nowe animacje ze niby dwa miecze swietlne i tyle. Szczerze mowiac wolalbym zeby dalej byl to jeden miecz, bardzo mi sie to podobalo w zestawieniu z tym jak starkiller go trzyma. Zmarnowany potencjal. Wlasnie tego mi najbardziej szkoda... Polubilem postac "Galena Marka" i samej koncepcji uzywania mocy w taki sposob jak on to robi, wiec liczylem na jakas dobra kontynuacje, i w ogole chcialem zeby seria nie umierala tak szybko, no ale trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squal 33 Napisano 14 Lipiec 2011 No kupiłem grę 3 tygodnie temu przeszedłem ją 4razy na różnych poziomach trudności , i powiem że jest milion razy lepsza od części pierwszej fajnie się grało niestety duża wada tej gry to czas jej ukończenia gra dosłownie na parę godzin ale za te 69zł co ją nabyłem warto było pograć ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Lipiec 2012 Dzisiaj byłem w RTV Euro AGD i dorwałem w przecenie SW TFU 2 za 39zł. Oczywiście nówka w folii. Nie wiem co im się stało, bo to była perełka pośród innych cen, które nie robiły wrażenia. Na moje oko ktoś myślał, że to pierwsza część i stąd taka pomyłka :) Ale dla mnie na plus Także jak ktoś ma obok to niech się przejdzie, może też dorwie w miarę nową grę po niskiej cenie. PS. Pewnie nie w każdym są promocje, ale jak ktoś ma blisko to co szkodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 19 Lipiec 2012 w każdym rtv euro jest promocja, zawsze też można sobie zamówić :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo191919 0 Napisano 20 Lipiec 2012 Gra jest fajna polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 21 Styczeń 2013 warto kupić? gra wciąga? dla fana GW daje radę? jak z grafą? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 21 Styczeń 2013 Grafika ładna, fabuła może wciągnąć, fana GW być może bardziej, aczkolwiek 1 część wydała mi się lepsza pod tym względem. Na pewno będziesz zawiedziony czasem przejścia... Myślę, że za takie grosze za jakie jest teraz dostępna ta gra to warto się z nią zapoznać. Ja podobnie jak Patrico dorwałem ją za 39 zł w RTV Euro AGD i nie żałuje tych pieniędzy ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 21 Styczeń 2013 ok, mam bardzo dobrą oferte gdzie cena wychodzi ok: 17zł za ten egzemplarz, więc to groszowe sprawy są :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Tommy13_ 67 Napisano 21 Styczeń 2013 Za tą cenę bierz, warto sprawdzić i samemu ocenić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach